Stort onze democratie in ?

Door Jaap Majoor Laag Zuthem,

Kenmerk democratie; Een democratie wordt gekenmerkt door overleg met elkaar. Je bent het niet altijd eens met elkaar, maar door met elkaar in gesprek te gaan en te luisteren naar elkaar, kom je er, door ieder wat water bij de wijn te doen, samen uit. In ons land zijn inmiddels 2 groepen ontstaan, die zo sterk van mening verschillen, dat overleg geen zin meer heeft.

De één zegt het is wit, de ander zegt zwart. Beiden zijn zo overtuigd van hun eigen gelijk, dat ze geen duimbreed toegeven, dan heeft overleg weinig zin. Als je op je telefoon zoekt naar iets, onthoud je telefoon, waar je interesses liggen en geeft je steeds informatie over dat onderwerp. Door deze éénzijdige informatie wordt de bubbel, waar wij in leven nog extra versterkt.

Kortom wanneer er geen overleg en luisteren naar elkaar meer mogelijk is, stort de democratie in. Er worden dan geen beslissingen meer genomen en het land is stuurloos. Waar we nu inmiddels duidelijk naar op weg zijn. De ene kant noemt zich links en wat over blijft wordt automatisch rechts genoemd.

WNL op zondag
Tot mijn verbazing was gisteren Jesse Klaver bij WNL op zondag. Hij beweerde, dat wij met elkaar moesten overleggen. In plaats van overleggen met elkaar, deed hij alleen maar modder gooien naar de mensen, die het niet met hem eens zijn. Zo schilderde hij al zijn tegenstanders af, als aanhanger van Poetin. Ik ben volgens hem dus ook een aanhanger van Poetin, wat overigens zeker niet het geval is. Sterker nog, ik neem het Jesse Klaver kwalijk, dat hij mij een aanhanger van Poetin noemt.

Als voorbeeld de agrarische sector
Boeren hebben op allerlei manieren geprobeerd uit te leggen, wat niet klopt aan het stikstofbeleid en de staat van onze natuur door middel van allerlei rapporten, die bewijzen dat het niet aan de landbouw ligt. De linkse politiek en de natuurinstanties zouden juist nu open moeten staan voor een gesprek, maar zeggen alleen keihard: wat jullie zeggen is niet waar, geen overleg is mogelijk (democratie?) en het gesprek is afgelopen en dat terwijl zij, de linkse politiek, zich alleen maar baseren op aannames.

Boeren wordt eens verstandig en steek de koppen bij elkaar. Neem enkele goede advocaten in de arm met verstand van zaken. Span gezamenlijk een rechtszaak aan tegen de overheid en de EU. Dan maar eens zien of de waarheid boven tafel komt, want de tijd van overleg is voorbij door de te sterke polarisatie van onze samenleving.

Jaap Majoor
Laag Zuthem

Deel dit topic

Reacties

+10
Nevergiveup
Tja , als er straks honger komt geeft links gewoon nog de boeren de schuld , grond onvruchtbaar gemaakt etc.

Ik ben gratis naar school geweest maar veel linkse hooggeleerden voor niets ...
Limburgs boertje
We hebben een gender probleem. meer is het niet
+1
Limburgs boertje
Er zijn maar 2 sexen. het mannelijke en vrouwelijke geslacht. de rest is gender BS.
+2
pieta
Quote Reactie van @Limburgs boertje:
de rest is gender BS.

Brown Swiss?? 😂
Limburgs boertje
@pieta bull shit haha
+4
kanniewaarzijn
Er zijn inderdaad boeren die al jaren proberen uit te leggen wat er fout is aan het stikstofbeleid. Maar er zijn helaas ook boeren die het tegenovergestelde doen en die hele zooi blijven verdedigen.
Metal ap
@kanniewaarzijn maar wie heb er dan gelijk?
+5
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Metal ap:
maar wie heb er dan gelijk?

Degene die van de praktijk uitgaat. Als praktijk en theorie niet overeen komen, heeft de praktijk altijd gelijk.
Nevergiveup
@Metal ap Als ik de wereld rondkijk is Nederland gezakt voor het examen stuk ..... â›”
+4
Erik1979..
De Europese wetgeving staat boven de landelijke wetgeving. Is Europa democratisch??? Zijn de leiders gekozen??? Zoniet dan kun je dus niet spreken van een democratie!
Hans van Bergen
@Erik1979.. Daarom zijn er al jaren europese verkiezingen itt Rusland
Erik1979..
@Hans van Bergen wij gaan zien wat er gebeurt als de eu rechts en conservatief wordt. Of er meer macht terug gaat naar de landen. Dan merken we of de eu echt democratisch is. Ik hoop het. Over Rusland kan ik alleen maar lachen. Linkse deugkneuzen zeuren er altijd over. Als Poetin niet herkozen was dan was het democratisch en nu is hij wel herkozen met 80%en is het niet democratisch. Zo vervalsen van de verkiezingen is best een prestatie 😂😂😂 maar ik zei een paar jaar terug al dat je met Poetin moet onderhandelen omdat de leider daar is en er voorlopig niet weg gaat. Onderhandelen is altijd beter als mensen afslachten.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@Hans van Bergen wij gaan zien wat er gebeurt als de eu rechts en conservatief wordt. Of er meer macht terug gaat naar de landen. Dan merken we of de eu echt democratisch is. I

De democratie van Erik, wat een mop.🤣
Alleen als kiezers in meerderheid stemmen wat hij wil, dan is iets democratisch
Jou soort democratie, die lust ik niet.
Maar je hebt in Poetin een goede leermeester, die zorgt zelf wel dat hij altijd wint.
Nevergiveup
@arie.j In een echte democratie zou een hardwerkende minderheid voor BV nederland en ook nog voor eerste levens behoeften van de rest van de bevolking zorgend op zijn zachts gezegd wel wat vriendelijker behandeld mogen worden ipv. gedecimeerd.
+1
Nevergiveup
@arie.j Ik denk dat alle gelovigen, ook U in principe voor de boer zijn. Maar we weten ook dat in de bijbel staat "zij (de rest) zullen U haten" en dat is dan nu ook zo.
Erik1979..
@arie.j jij leest wat je wilt lezen of je wordt oud. Ik schrijf dat als de verkiezingen conservatief en rechts wordt dat dan de macht terug gaat omdat dat de wens is van bijvoorbeeld de afd wat binnenkort de grootste partij in Duitsland is. Maar ook van de pvv wat de grootste in Nederland is. Dus als het niet lukt om na de verkiezingen de eu te hervormen naar een eeg als de verkiezingen zo uitvallen zoals de peilingen aangeven dan klopt er geen hond van en kan alleen gebeuren door corruptie. Maar als echte vriend van Ricarda Lang zul je dat met geweld ontkennen.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @arie.j:
Alleen als kiezers in meerderheid stemmen wat hij wil, dan is iets democratisch

Je bent denk ik in de war met D66.
hip
@Hans van Bergen Hans hoe naïef ben jij? Het parlement is een tandeloze tijger. De Europese commissie verre van democratisch en de Europese raad is helemaal schimmig over wat daar besproken wordt, worden geen notulen van bij gehouden
Erik1979..
@hip je vergeet er bij te zeggen dat het onder leiding is van de meest corrupte Duitse leider ooit. Zelfs die eene was niet zo corrupt omdat hij als alleen heerser gewoon de wet aanpaste. Al zou hij jaloers zijn op de macht van de eu. Er moet echt wat veranderen anders komt er een burgeroorlog.
Erik1979..
@Erik1979.. mensen die het niet geloven moeten gewoon even googlen naar van der Leyen. Het ene naar het andere corruptie schandaal!
Hans van Bergen
@Erik1979.. Ik ga net als niemand heus mij n handen niet in het vuur steken voor geen 1 politicus. Maar heb jij nou niet door dat jouw mening VOLLEDIG gebasseerd is op feiten aangeleverd door de russische trollenfabriek in St Petersburg? Heb jij niet door dat men dara 24/7 kolder staat uit te kotsen over bv de EU zodat die verzwakt? Zoals eerder gebeurde met de brexit? Kijk ondertussen even naar rusland zelf! Een maniaciale dictator/moordenaar die al 350.000 russiche soldaten over de kling joeg. Ik ga ook niet mijn handen in het vuur steken voor EU verkiezingen. Ik stel wel vast dat de uitslagen daarvan heel anders zijn dan het linkse blok zou willen
Erik1979..
@Hans van Bergen von der Leyen is de meest corrupte politicus die ik ken. Houdt toch op met Poetin erbij halen. Dadelijk geef je Poetin ook nog de schuld ervan dat de derogatie in Nederland eraf is zodat de landbouw slechter kan concurreren. Denk toch eens een keertje na man.
+1
Hans van Bergen
@Erik1979.. Dat is dus, zonder dat ik me er bijzonder in verdiept heb, aantoonbare kolder. Poetin krijgt van ieder brood pakje kaugom auto rol wc papier wat verkocht wordt zijn corruptie deel. dat geld voor

1 Rusland
2 Wit Rusland
3 Kazachstan
4 Tiskistan
5 wie ik veel ie stan
6 en zo alle landen die onder russisch bewind staan en dat zijn er vele en tot voor kort dus Oekraine ook.

En ondertussen verspreid ie kolder via zijn trollenleger
Erik1979..
@Hans van Bergen 🙈🙈🙈 lul niet zo slap man. Van der Leyen is de oud minister van defensie uit Duitsland. Daar was ze al bewezen corrupt en in de eu heeft ze nog meer kansen. Ze is corrupt. Google 1 minuut en dan hoeven we niet te discussiëren.
Hans van Bergen
@Erik1979.. En zalensky loopt in een kort rokje op hoge hakken en lipstisck op zo was het toch? Dat vd Leyen enthousiast Oekraine steunt en dat al dat gelul dus wel eens oorlogs propaganda kan zijn dat komt niet op??
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@Hans van Bergen lul niet zo slap man. Van der Leyen is de oud minister van defensie uit Duitsland. Daar was ze al bewezen corrupt en in de eu heeft ze nog meer kansen. Ze is corrupt. Google 1 minuut en dan hoeven we niet te discussiëren.

Je stelt je wel als een enorme sul aan door massa moordenaar Poetin de hand boven het hoofd te houden
Want anderen zijn ook zo slecht.
Erik1979..
@arie.j ok, omdat Rusland corrupt is mag je niet zeggen dat von der Leyen corrupt is. Je toont je echt een goede vriend van Ricarda Lang
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@arie.j ok, omdat Rusland corrupt is mag je niet zeggen dat von der Leyen corrupt is. Je toont je echt een goede vriend van Ricarda Lang

Je mag van mij ieder die corrupt is bij de naam noemen hoor
In een rechtstaat zoals Duitsland is dat nog strafbaar ook .
Bewijzen voor de rechtbank is nog wel een punt, maar als je dat kan, dan hangt ze in Nederland of Duitsland
En een politiek baantje is dan natuurlijk al helemaal ver uit zicht.
=
In Rusland echter werd grof graaien van oligarchen legaal .
Poetin greep de macht, en werd getolereerd omdat het zo'n chaos was waar wat aan gedaan moest worden
Nu is hij er een soort dictator, die graag via manipulatie roep dat hij er voor het volk is
Tegenstanders daarbij wegwerken, desnoods het luik van het vliegtuig uit, kan bij hem allemaal
Als soort alleenheerser kon hij op eigen Initiatief een inval in een buurland plegen
En vervolgens de annexatie van dat buurland opeisen
Allleen al meer dan 300.000 doden aan Russische kant(plus alle gewonden)
6,5 miljoen vluchtingen aan Oekrainse kant
Het maakt hen allemaal wat
=
Daarom kun je het één niet met het ander vergelijken.
Twentsch Land
Tegenstanders daarbij wegwerken, desnoods het luik van het vliegtuig uit, kan bij hem allemaal

Reëele kans maar niet bewezen.

@arie.j
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
egenstanders daarbij wegwerken, desnoods het luik van het vliegtuig uit, kan bij hem allemaal Reëele kans maar niet bewezen.

Lees dan dit maar eens
vpro.nl/programmas/tegenlicht/…
=
nos.nl/collectie/13965/…
Twentsch Land
Is me bekend dit artikel maar ook daar geen bewijs, dat er een persoon van mening is dat het 100 procent is dat Poetin er achter zit heeft grote kans van waar maar het is nog steeds daarmee niet bewezen.

@arie.j
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Is me bekend dit artikel maar ook daar geen bewijs, dat er een persoon van mening is dat het 100 procent is dat Poetin er achter zit heeft grote kans van waar maar het is nog steeds daarmee niet bewezen.

Lees dan maar wat er bij die link van tegenlicht de VPRO staat
even een stukje
".Waarom zijn andere landen bang voor Rusland?
De Russische overheid is geen gewone overheid. Van elke duizend Russische topambtenaren, ministers, parlementsleden en gouverneurs is maar liefst 70 procent afkomstig uit de KGB en de GRU. ‘Deze mensen hebben geleerd te doden en te bedriegen.’ Dat zegt professor Andrzej Nowak in de uitzending ‘Brief uit Polen’ uit 2010"
=
Poetin is een voormalige KGBer die het daar goed naar zijn zin had
Dan weet je in feite al genoeg.
Moorden, manipuleren en sporen wissen, je hoeft die vos geen streken te leren.
Maar het dodelijk spoor zegt genoeg
Twentsch Land
Poetin is een voormalige KGBer die het daar goed naar zijn zin had
Dan weet je in feite al genoeg.
Moorden, manipuleren en sporen wissen, je hoeft die vos geen streken te leren.
Maar het dodelijk spoor zegt genoeg

Aanwijzigingen genoeg en ook met grote zekerheid, maar nog steeds geen bewijs, bij de rechtbank haal je met deze info geen gelijk.

Geldt ook voor Erik 1979 met zijn von der leyen uitspraken.

@arie.j
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Aanwijzigingen genoeg en ook met grote zekerheid, maar nog steeds geen bewijs, bij de rechtbank haal je met deze info geen gelijk.

Hoe kun je nu in een dictatuur van de dictator verlangen dat hij bewijs tegen zichzelf laat verzamelen?
Dat is toch totaal ondenkbaar?
Jij verlangt iets absurds. Omdat het een dictatuur is
Twentsch Land
Hoe kun je nu in een dictatuur van de dictator verlangen dat hij bewijs tegen zichzelf laat verzamelen?

Tegenstanders met capaciteiten zijn er ook in een dictatuur.

Voor mij is deze discussie wel klaar...

Je zegt zelf dat bewijs onmogelijk is en dat het gebaseerd is op aannames.

@arie.j
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Je zegt zelf dat bewijs onmogelijk is en dat het gebaseerd is op aannames

Veroordeling mét bewijs tegen de nazi's, dat kwam bij het neurenberg proces ook pas ná afloop WO2
nl.wikipedia.org/wiki/Proces_van_Neurenberg/
-
historiek.net/thema/proces-van-neurenberg/
Echter wie voor die tijd het bij onschuldig bij gebrek aan bewijs voor die nazi's hield. Die was niet goed bij zijn hoofd
En wie dat nu bij Poetin en zijn kliek dat doet, die is óf ter kwader trouw, óf finaal geschift.
Duidelijk? Je zoekt het verder maar uit.
Twentsch Land
Een reactie geheel naar mijn verwachting.

@arie.j
+1
Vdejong
@Twentsch Land Hoe vaak zou hij een nieuw toetsenbord moeten kopen?
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Een reactie geheel naar mijn verwachting.

Dus jij vraagt uit verveling alleen maar naar de bekende weg?
Vroeger hadden boeren het nogal druk, maar dat is ook al niet meer wat het geweest is.....
Twentsch Land
Je hebt het er weer moeilijk mee….alles maar proberen te bedenken en personen vergelijken met bepaalde situaties om je gelijk te krijgen.

Feit is dat je van Erik 1979 bewijzen vraagt en het zelf niet kunt bewijzen, en daar gaat en ging het om.


@arie.j
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Je hebt het er weer moeilijk mee….alles maar proberen te bedenken en personen vergelijken met bepaalde situaties om je gelijk te krijgen.Feit is dat je van Erik 1979 bewijzen vraagt en het zelf niet kunt bewijzen, en daar gaat en ging het om.

Gaat het jou om, dat is iets anders.
Als je nog niet eens het verschil tussen een rechtsstaat en een gesloten dictatuur ziet, dan ben je ver weg
Erik1979..
@arie.j vriendje van Ricarda lang. Mij interesseert Rusland en wat daar gebeurt heel weinig. Als jij dat zo belangrijk vindt dan ga jij daar lekker heen en ga je daar lekker demonstreren. Ik woon in de eu, ik hoop dat de eu terug in hun hokje gaat en weer wordt als de eeg omdat ik niet zie zitten dat Duitsland en Nederland snel eruit stappen. Daar maak ik mij druk om. Wat in andere landen gebeurt volg ik maar dat is het gevecht van hun eigen bevolking. Ik wil ook niet dat Poetin jou vriendjes hier laat verdwijnen, dat moet ervaring en wijsheid teweeg brengen en niet een buitenlandse mogendheid.
+1
Twentsch Land
Als je nog niet eens het verschil tussen een rechtsstaat en een gesloten dictatuur ziet, dan ben je ver weg

En weer er omheen proberen te fietsen Arie ?

Het ging over bewijzen !
Als het onderwerp je niet past wil je bewijzen zien en als het onderwerp je past wil je aannames zien als bewijs.....

Zo werkt dat natuurlijk niet en om dan maar met allerlei woorden te smijten dat een ander ongeveer debiel is toon je je enorme zwakte.

Maar nogmaals voor mij is de discussie klaar....

Als je er vannacht goed van kunt slapen gooi er dan nog maar een paar kreten in, mij raak je er toch niet mee.


@arie.j
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Maar nogmaals voor mij is de discussie klaar...

Bewijzen? Die zijn er te over dat Poetin liegt dat hij kraakt, en dat over alle dingen
Ook over deze zaak bv.:
volkskrant.nl/columns-opinie/…
Maar zing jij je eigen liedje maar hoor,
Al zou er morgen zelfs een atoombom op KIEV uit een Russisch vliegtuig vallen, dan is dat natuurlijk geen bewijs dat Poetin er iets van mee te maken heeft.
Hij is multi Miljardair, maar verdient officieel maar een karig loon als president
Helemaal geen bewijs natuurlijk dat hij wat bij snabbelt, wat jij?
Slaap maar lekker door.
+4
de jonge
Quote Reactie van @arie.j:
Hij is multi Miljardair, maar verdient officieel maar een karig loon als president

heb je het nu over zelenski?
arie.j
Quote Reactie van @de jonge:
heb je het nu over zelenski?

Je hebt dringend een bril nodig?
En als er achtergrond bij die miljarden van Poetin nodig zijn, dan is hier wat
Quote 500 is wat dat betreft meestal behoorlijk geïnformeerd
quotenet.nl/zakelijk/a39339953/…

Stel je gerust dat heeft geen verband met Zelensky

forbes.com/sites/mattdurot/…
Erik1979..
@arie.j die acteur is ook miljardair. En is net zo corrupt. Doen niets voor elkaar onder. Het is geen held. Hij laat ook mensen sterven voor een onwinbare oorlog. Hij gaat zelf echt niet aan het front.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@arie.j die acteur is ook miljardair. En is net zo corrupt. Doen niets voor elkaar onder. Het is geen held. Hij laat ook mensen sterven voor een onwinbare oorlog. Hij gaat zelf echt niet aan het front.

Tim Berder bij Quote 500, die is miljardair? en voert een oorlog?
Je afleiding is niet geslaagd, alleen wat belachelijk.
Erik1979..
@arie.j doe niet zo idioot man. Die zelenski is gewoon een corrupte acteur met gruwelijk veel geld. Heeft niets met afleiding te maken. Dat jij het niet wilt weten betekent niet dat het niet zo is.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@arie.j doe niet zo idioot man. Die zelenski is gewoon een corrupte acteur met gruwelijk veel geld. Heeft niets met afleiding te maken. Dat jij het niet wilt weten betekent niet dat het niet zo is.

Ik had het over de schrijver van het verhaal over Poetin, jij wilt kennelijk graag iets anders ter afleiding.
Maar Poetin , daar ging het steeds over
En als het bizarre verhaal over hem niet meer te ontkennen valt , dan maar snel ter afleiding een ander aandragen? Want hoe slechter die uitkomen , hoe minder Misdadiger Poetin opvalt?
Je zou zo ongeveer gaan denken dat er hier ook centen vangen, net als die EU politici.
Erik1979..
@arie.j mij interesseert die hele Poetin niets. Hij is verkozen of onverkozen leider van Rusland. Kunnen wij niets aan veranderen. Hij zit Oekraïne te vernietigen. Daar kunnen wij wel wat aan proberen te doen. Meer wapens is nog meer vernietiging. Meer sancties maakt in iedergeval Duitsland nog meer kapot. Proberen met praten een overeenstemming te krijgen is altijd het beste. Maar dat willen jou vrienden niet. Ricarda stuurt het liefst het laatste beetje oud ijzer met manschappen naar de Oekraïne om nog meer dood en verderf te zaaien. Niet mijn weg. Ik vind ieder mens de moeite waard. Of het een Rus of Oekraïner is.
Hans van Bergen
@Erik1979.. dat zegt Robert Jensen inderdaad en die krijgt daar gruwelijk veel geld voor van Poetin. Heb jij dat nou nog steeds niet in de gaten. Sodeju man
jordi 1455
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Het ging over bewijzen !Als het onderwerp je niet past wil je bewijzen zien en als het onderwerp je past wil je aannames zien als bewijs.....

Daarmee lijkt zijn denkwijze wel op die van poetin, want poetin gebruikte de aanname dat oekraine vol nazi's zat en dat het westen in de toekomst rusland wilt binnnenvallen voor zijn ''speciale militaire operatie'' in oekraine.
arie.j
Quote Reactie van @jordi 1455:
Daarmee lijkt zijn denkwijze wel op die van poetin, want poetin gebruikte de aanname dat oekraine vol nazi's zat en dat het westen in de toekomst rusland wilt binnnenvallen voor zijn ''speciale militaire operatie'' in oekraine

Met zo'n opmerking zet je jezelf te kijk.
Poetin gebruikte helemaal geen aanname's (tenzij hij geschift was en is) maar hij gebruikte gewoon leugens'.
Erik1979..
@Twentsch Land dat over van der Leyen zijn ze allemaal mee bezig. Lopen meerdere onderzoeken en zijn al afgesloten. Probleem is oa politieke onschendbaarheid. Beetje zoals Baudet, hij mag in de tweede kamer gewoon zeggen dat hij klaver op zijn bek wil slaan, maar daarbuiten niet. Achteraf had die gewoon gelijk dat alles weer gelogen was van die linkse bende maar dat is niet relevant. Ze kunnen gewoon doen en zeggen wat ze willen en wij burgers kunnen ze niet aan.
Hans van Bergen
@Erik1979.. Von der leyen is van Csu oftewel cda van Duitsland en is van de EU christendemocraten en daar sluit BBB zich na de EU verkiezingen bij aan. Vandaar dat de rechtse gekkies graag de russische leugen machine gebruiken om poep over die Ursula te spuiten. Dat kun jeeindeloos blijven doen maar boeren stemmen gewoon BBB
Erik1979..
@Hans van Bergen jij bent een ware vriend van Ricarda lang en je bewijst het steeds weer. Natuurlijk stemmen Nederlandse boeren op de BBB. Ik stem op Anthony Lee. Heeft er niets mee te maken.
Erik1979..
@Erik1979.. jacobin.de/artikel/… hier hebben ze even wat uitgebreider vertelt. Maar de welt is msm, dat is voor de Ricarda lovers die alleen naar msm willen luisteren.
Hans van Bergen
@Erik1979.. Is dat het nieuwe wef? Eerst mochten we van Jensen/Poetin ons niet laten vacineren en nu deze kwats.
Erik1979..
@Hans van Bergen ik weet niet of ik blij moet zijn met de vaccinaties en de rki documenten. Heeft allemaal zijn voors en tegens. Wel heftig allemaal. Maar goed dat jij je er niet mee bezig houdt. Jij zou niet meer slapen.
Hans van Bergen
@Erik1979.. Precies en moet smorgens gewoon weer melken dus ik moet wel slapen vandaar ook al dat ik niet allerlei fantasie verhalen ga lezen die bedoeld zijn om de EU omver te trekken en de grondstoffen die massaal in de bodem zitten in oost Oekraine gratis aan rusland te geven en de bevolking om te laten komen in een werkkamp in Siberie, wat jouw voorstel is maar dat laatste verteld Jensen er nooit bij
Erik1979..
@Hans van Bergen jij laat weer zien dat je de beste vriend bent van Ricarda Lang. Dat globalistisch zooitje wil juist de Oekraïne erbij hebben wegens de grondstoffen. West Europa wordt een leuke stad en de landbouw gaat naar het oosten wat steeds meer in handen komt van het grote geld. Jij als boertje raakt net als ik alen alle andere uitgemolken want wij kunnen nooit concurreren omdat het geen eerlijke concurrentie is. Deze oorlog gaat inderdaad om de grond en grondstoffen.
pieta
Quote Reactie van @Erik1979..:
Dat globalistisch zooitje wil juist de Oekraïne erbij hebben wegens de grondstoffen.

En ondertussen heeft Poetin gewoon het leger er naar toe gestuurd om het te bezetten.
Erik1979..
@pieta ja, klootzak is het!
Erik1979..
@Twentsch Land welt.de/politik/ausland/… even een voorbeeld dat ze bezig zijn met een onderzoek. Lopen er meerdere.
+2
de jonge
@Twentsch Land bedoel je oa deze uitspraken waarbij ze even lekker olie op het vuur gooiden? en dat terwijl er een referendum was geweest waar nee gestemd was en rutte had gezegd dat oekraine er niet bij zou komen ? die man die ozo betrouwbaar is gebleken door de jaren heen? typisch altijd dat de meute daar dan weer niet over valt. cdn.jwplayer.com/previews/R93IU8Yy/
Erik1979..
@arie.j het grappige aan Rusland is dat ze het graaien legaal gemaakt hebben. Dus is het waarschijnlijk niet corrupt 😂😂😂 niet dat ik het ok vind. Ik heb grotere problemen met de corruptie in de Europese Unie. Dat gaat mij aan. En de laatste tijd is er veel naar buiten gekomen. Ik weet dat het jou niets interesseert. Jij bent ook niet voor niets een vriend van Ricarda Lang.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
Jij bent ook niet voor niets een vriend van Ricarda Lang.

een vriend? vreemd , nooit van gehoord. Is dat een man of een vrouw?
Erik1979..
@arie.j dat weet ze zelf niet. Maar ik weet wel dat je haar standpunten verdedigd. En dat jij er alles aan doet om het haar naar haar zin te maken. Iedereen die anders denkt als zij zwart maakt. Iedereen die anders denkt met Poetin vergelijkt. Een ware vriend.
Hans van Bergen
@arie.j zal regelmatig voorkomen bij jensen ws
+1
Erik1979..
@Hans van Bergen ja Hansje, komt regelmatig voor 😂😂😂 ik weet het niet, ik hoor het op andere podcasts, en dan Google ik en dan staan er heel veel artikelen over. Maar jij was vroeger ook fan van Jensen, wanneer ben je ingeslapen? En heb je de rki files al bekeken. De wappies hadden gelijk, bewezen gelijk. Is hier zelfs op de msm😂😂😂 Best wel jammer allemaal.
hip
@Erik1979.. Zie de EU-Pfizer-deal en het appcontact met CEO Bourla dat ze niet openbaar wil maken.
Dezelfde gedragingen als onze democratische premier.
+3
m uut m
Een rechtszaak aanspannen is helaas onbegonnen werk. De rechtelijke macht is helemaal links.
Kijk maar naar de laatste uitspraak over dat het een schending van de mensenrechten is dat het klimaatbeleid niet sneller wordt uitgevoerd.
Limburgs boertje
Kunnen we een dictator regime maken hier? wie wil er NL besturen? niet allemaal de hand opsteken. haha
weg met die 17 partijen onzin. draait op niks uit. als mensen het te goed hebben in een rijkland krijgen ze een grote mond.
+1
Twentsch Land
Kunnen we een dictator regime maken hier?

Denk dat Timmermans wel wil ...

Akkoord ?

@Limburgs boertje
marcsterreborn
Jaap. Dorpsgenoot van @GerlantZ
weurding
@marcsterreborn zouden ze in gesprek blijven?
marcsterreborn
@weurding ik vrees het ergste
+7
diezel
We leven in ongekend, bizarre tijden.
Lijkt erop dat de meerderheid van de boeren hier nog bijna geloofd in de standaard regime-slogan "stoppen met boeren doe je niet alleen voor jezelf" versus een (nu nog) minderheid die aan jaargang vier na de Staatsgreep bezig is.
Je zou toch verwachten dat zeker de meest bedreigde sector stilaan grote vraagtekens zet bij "De overheid heeft het beste met je voor". En ja, op meerdere terreinen. 😞
+2
Aarde
Deze auteur weet de definitie van democratie niet...... Overleg is poldermodel en geen democratie. Wat een slappe tekst zeg. Wij hebben geen democratie meer in Nederland, jaren geleden onze soevereiniteit weggegeven aan Brussel.....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , zondag , natuur , overheid , modder , politiek , klaver , stikstofbeleid , aanhanger en informatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
80
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
0