Grasbaal


Foto's
37
Video's
15
Topics
60
Reacties
11.729
Stemmen
581
Volgers
8

Over mij

Woonplaats: Spanbroek
Leeftijd: 54jr
Laatst online: 1u geleden

Westfriese bourgondiër met een agrarisch hart

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


06 Feb 2019

Boerin Agnes wint Drentse Vrouw in de Media Award: 'Motivatie om het eerlijke verhaal te blijven vertellen'

Gefeliciteerd Agnes!, ik vind het een grote prestatie hoe ze ondanks een enorme berg negativiteit dit heeft om te vormen tot positief presenteren. Daar kan menigeen op het Prikkebord een voorbeeld aan nemen:

Boerin Agnes Lensing-Van de Ven uit Gasselternijveen wint de Drentse Vrouw in de Media Award. De prijs voor de vrouw die zich het afgelopen jaar het beste in de media heeft geprofileerd werd eerder gewonnen door pluimveehouder Nicky Corts en boswachter Pauline Arends.

Voor de prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt, waren ook arts Nour Saadi uit Emmen en boerin Eline Vedder uit Ruinerwold genomineerd. Agnes Lensing-Van de Ven sleepte met 18 procent van de stemmen de prijs in de wacht. De stemmers zien haar als een goede promotor van het boerenleven, die burgers via de media een goed beeld geeft van de problemen in de veehouderij.

,,Een grote eer”, vindt de boerin uit Gasselternijveen, die de titel allerminst verwachtte. ,,Ik dacht dat Eline Vedder zou winnen. Zij zit overal bij, heeft zo’n groot netwerk. Mijn optredens zijn allemaal eenlingacties.”

9 reacties