diezel


Foto's
0
Video's
0
Topics
0
Reacties
1.576
Stemmen
1.934
Volgers
2

Over mij

Leeftijd: 58jr
Laatst online: 2min geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


11 Dec 2019

‘Boeren willen vaker emigreren door stikstofprobleem’

Er zijn wel meer redenen te bedenken. 😞

Originele beschrijving

Het aantal boeren dat overweegt om te emigreren neemt toe. Een van de belangrijkste redenen daarvoor zijn de problemen door de stikstofregels.

19 reacties

06 Dec 2019

Deze drie vrouwen hebben last van klimaatdepressie: 'Ik kan er om huilen'

Gewoon een uurtje Jensen kijken als recept. 😄

Originele beschrijving

Sommige mensen liggen letterlijk wakker van klimaatverandering. Drie vrouwen vertellen in 'Nieuwsuur' waarom het milieu hen depressief maakt.

16 reacties


‘Warme sanering lonkt’Originele beschrijving

“Wat is er eigenlijk tegen een warme sanering?”, vraagt Hanna zich af.

26 reacties


Onderzoek naar vliegincidenten Lelystad

Ach kom, ze zijn nog wat nieuw. 😄

Originele beschrijving

De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) is vrijdag begonnen met een onderzoek naar vijf incidenten in het luchtruim boven Lelystad Airport. Daar kwamen in de maand november vijfmaal vliegtuigen dicht bij elkaar in de buurt. Het onderzoek gaat naar verwachting ongeveer een jaar duren.

5 reacties


Provincie Brabant verschuift deadlines met 9 maanden

Zojuist verscheen een persbericht van de provincie Noord-Brabant. De provincie wil de deadlines voor het aanvragen van vergunningen voor emissiearme stalsystemen opschuiven naar 1 januari 2021. Ook de deadline voor realisatie komt negen maanden later te liggen; op 1 oktober 2022. ZLTO ziet deze handreiking als een eerste stap in de goede richting. ‘We hebben hetzelfde doel voor ogen, maar een andere deadline. De druk die we via onze lobby, rechtszaak en acties hebben opgevoerd lijkt te werken. Er is beweging. Het uitstel van de deadline geeft tijd en ruimte om samen met de provincie en maatschappelijke partners te zorgen voor een zo boervriendelijk mogelijk stikstofbeleid’ reageert Wim Bens (voorzitter ZLTO).
Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant kwamen vanmiddag om half 1 tijdens een persconferentie met hun voorstellen in het ‘Brabantse Aanpak Stikstof’. Volgende week vrijdag 13 december 2019 worden die al dan niet bekrachtigd door Provinciale Staten in hun maandelijkse vergadering.
Beweging
De politieke insteek was om de Brabantse stikstofmaatregelen in lijn te brengen met de landelijke plannen ...………………………………………..

10 reacties

03 Dec 2019

Rabobank komt met nieuwe cijfers: 'Inkomen boeren flink lager door stikstofbeleid'

De productiekosten in Brabant gaan omhoog maar de opbrengsten niet. Dekkers: "Daarom pleiten wij voor een landelijke aanpak."

Originele beschrijving
Terwijl het provinciebestuur druk is met de stikstofcrisis, zet boerenorganisatie ZLTO extra druk op de ketel. Een brief aan de provincie, mede-ondertekend door 25 bedrijven uit de Agribusiness en met nieuwe cijfers van de Rabobank, wordt 'een hartenkreet' genoemd. "Denk goed na voordat u de Brabantse boeren de nek omdraait", staat er in dikke letters boven.

4 reacties

01 Dec 2019

Forum voor Democratie ALV 2019

Wat een partijcongres..... 👍
Wat een sprekers..... 👍
Wat een ambiance … 👍

Originele beschrijving

Het is zover! Het partijcongres van FVD zal zaterdag 30 November plaatsvinden in Barneveld, bestel snel uw tickets!

11 reacties