marcsterreborn


Topics
0
Reacties
0
Volgers
1

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 4u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


14 Okt 2021

Duits zuivelbedrijf DMK maakt plantaardige kaas


Bremen, 14 oktober 2021 - Het Duitse zuivelconcern DMK Group presenteert plantaardige alternatieven voor kaas voor industriƫle verwerking op de vakbeurs voor de voedingssector Anuga in Keulen. De marktintroductie daarvan staat gepland voor het voorjaar van 2022. Dat meldt DMK op zijn website.
DMK stelde zich ten doel een plantaardig alternatief voor kaas te ontwikkelen dat beduidend beter werkt dan de huidige marktstandaard als het gaat om verdere verwerking. Om dit te bereiken lag de nadruk op het smelt- en bruiningsgedrag zodat het dezelfde eigenschappen heeft als conventionele kaas op producten als pizza, ovenschotels, maar ook als vulling in vleesvervangers.
DMK komt ook in andere segmenten met plantaardige producten. Dochterbedrijf Milram Food Service zal tijdens Anuga desserts op basis van haver en rijst presenteren. De grote vraag naar producten op basis van haver wordt momenteel onvoldoende ingevuld in desserts, stelt het Duitse zuivelbedrijf. Er wordt gestreefd naar producten met korte, begrijpelijke ingrediƫntenlijsten en een natuurlijke smaak zonder smaakversterkers.

7 reacties