Twentsch Land


Topics
0
Reacties
107
Volgers
4

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 2u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


24 Mrt 2023

Megastal mag met duizenden varkens uitbreiden naast uitgekochte piekbelasterQuote:
Een varkensboer in het Brabantse Heukelom mag zijn bedrijf uitbreiden met 7500 varkens tot een totaal van bijna 18.000. Dat gebeurt op enkele honderden meters afstand van een ander bedrijf dat juist is uitgekocht door de overheid om de stikstofuitstoot te verminderen.

17 reacties

21 Mrt 2023

LTO: stikstofbeleid drastisch aanpassen, anders geen handtekening landbouwakkoordQuote:
De Land-en Tuinbouworganisatie Nederland (LTO) wil dat het huidig stikstofbeleid ingrijpend wordt aangepast. Gebeurt dat niet, dan zet de koepelorganisatie geen handtekening onder het landbouwakkoord.

5 reacties

18 Mrt 2023

'Stikstofplannen BBB halen Nederland niet 'snel' van het slot'Quote:
BBB en JA21 kwamen recent met een initiatiefnota als oplossing voor de stikstofcrisis. Deskundigen zetten vraagtekens bij de haalbaarheid. Maar niet alle opties zijn onmogelijk.

5 reacties

17 Mrt 2023

Ministers zeggen aan de slag te willen met signaal van kiezerQuote:
De verkiezingsuitslag moet tot bezinning leiden, en het kabinet moet zich het signaal van de kiezer aantrekken. Dat zeggen bewindspersonen voorafgaand aan de eerste ministerraad na de verkiezingen.

4 reacties

16 Mrt 2023

Van der Plas: geen boeren onteigenen in provinciecoalitie met BBBQuote:
De BoerBurgerBeweging is de grote winnaar van de Provinciale Statenverkiezingen. En als het aan BBB-leider Caroline van der Plas ligt, zal haar partij alleen in provincies besturen als in het coalitieakkoord komt te staan dat boeren niet zullen worden onteigend. De huidige coalitie raakt zetels kwijt in de Eerste Kamer, maar dat heeft volgens premier Rutte niet meteen gevolgen voor de bestuurbaarheid van het land.

11 reacties