Mestproductie nog steeds te hoog

De productie van fosfaat in dierlijke mest door Nederlandse veehouders is nog altijd hoger dan Europese regels toestaan. Volgens definitieve cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) liep de productie vorig jaar wel iets terug, maar dat was niet voldoende.

Deel dit topic

Reacties

Jan S
😀
Porky
@Jan S Oja dr komt nog veeeeel meer op je af hoor,denk maar niet dat je er al bent, en dat allemaal met goedkeuring van je genoemde organisaties/bedrijven, waarvan ik altijd dacht dat de leden het beleid bepaalden, dat blijkt dus verkeerd gedacht,? OF de leden zijn het met al die gekkigheid eens ? OF ze worden zwaar besodemieterd., heb dat hele coöperatieve gedoe nog nooit wat gevonden, maar nu helemaal niet meer.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Porky:
OF ze worden zwaar besodemieterd.,
Reken maar!
familie pelle
@Jan S
Zo kun je je eigen falen mooi maskeren. Eind december vorig jaar was de totale fosfaatproductie in 2016 nog 2 miljoen kilo fosfaat hoger, volgens het cbs. Een zeer grove verkeerde inschatting.
paul1
Vorig jaar is alweer een poosje geleden..
Huppel
Dus dan zal de korting wel wat meevallen voor 2018 mbt fosfaatrechten
Pluto
Van welk jaar ????. Die van 2015 zijn nog niet eens definitief en van 2016 is nog niks bekent !!!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , fosfaat , cbs , veehouders , telegraaf , mestproductie en regels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0