Pluto


Foto's
0
Video's
0
Topics
0
Reacties
72
Stemmen
0
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 8u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


24 Mar 2019

FVD

Wat is er aan de hand in wetenschappelijk en onderzoekend Nederland dat er op onbeschofte wijze wordt gereageerd op de voorziene winst van FVD . Is het de angst dat hun sjoemel onderzoek aan het licht komt met alle gevolgen van dien ?. Zijn ze bang dat ze niet meer kunnen volstaan met sorry het maakt toch niets uit ?. Of komen er binnenkort van allerlei resultaten naar buiten van wedevogel vernietiging tot pesticiden in weet ik wat voor voer en licht de oorzaak van al deze ellende niet bij de veehouders maar bij de wetmaker die niet door had dat hun een rad voor ogen werd gedraaid door die zelfde wetenschapper !!. Wie heeft er een antwoord ?.

21 reacties

18 Mar 2019

Mest injectie

De Tweede Kamer beslist morgen over de motie over de schade welke mest injectie zou veroorzaken ?. Wat ik mij af vraag is het volgende ,,
Waarom niet injectie vergeleken met bovengronds uitrijden van de zelfde mestsoort ?.
Wat is de reden om injectie op grasland te vergelijken met het uitrijden van stalmest??. Apels en peren met elkaar vergelijken ?.
Waarom twee zo totaal verschillende soorten mest , wie of wat willen ze hier mee aantonen ?. Ik krijg argwaan !. zijn er nog prikkers die hier ook vraagtekens bij hebben ?.

16 reacties

11 Mar 2019

Grondwater

Vanmorgen het grondwaterpeil gemeten , hier in de Achterhoek zit het bij mij weer op het normale peil . Afgelopen week hebben we meer dan 120 mm gehad. Hoe is het bij andere prikkers ??. Los van wat wetenschap en onderzoek deskundigen ons aan willen praten !.

13 reacties