Eiwitten van gras zonder koe en echte melk toe

Geen soja-import meer, minder ammoniak en fosfaatuitstoot, lagere stikstofgehaltes in de mest, meeropbrengst voor de boer. Dat is het toekomstbeeld dat het Limburgse bedrijf Grassa voor ogen heeft. Alles wat er voor nodig is, is het 'ontsluiten' van gewoon gras door het te raffineren. En dan zou je het zelfs door mensen kunnen laten eten, al moet graseiwit eerst nog wel als 'novel food' veilig bevonden worden om toegepast te mogen worden in menseneten.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , gras , melk , koe , ammoniak , eiwitten , eten en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0