Volendamse Mona Keijzer wordt premierskandidaat voor BBB

De BoerBurgerBeweging (BBB) presenteert Mona Keijzer (54) als premierskandidaat voor de komende Tweede Kamerverkiezingen, dat maakt partijleider Caroline van der Plas zojuist bekend. Van der Plas liet al eerder weten dat ze zichzelf niet als minister-president ziet, mocht de BBB als grootste uit de verkiezingen komen.



De keuze is op de Volendamse Mona Keijzer gevallen, voormalig partijprominet van het CDA. De partij laat weten dat Keijzer plek twee krijgt op de kandidatenlijst. Partijleider Caroline van der Plas blijft lijsttrekker. Mocht de BBB de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november winnen en een kabinet vormen, dan wordt Mona Keijzer premier.

Geen Caroline
Begin augustus zegde Keijzer haar lidmaatschap bij het CDA op. Ze zou zijn opgestapt om onenigheid over wie de volgende lijsttrekker van het CDA zou gaan worden.

Van der Plas heeft in een interview met De Telegraaf laten weten dat zij past voor een eventueel premierschap. Ze vertelde dat het premierschap te veel impact op haar persoonlijke leven zou hebben. Bovendien kijkt ze op tegen het moeten reizen en de ontmoetingen met buitenlandse leiders.

Deel dit topic

Reacties

+14
Erik1979.
Geweldig!!!
Groen1
@Erik1979. Er veranderd niets
+2
Erik1979.
@Groen1 jawel, Mona Keijzer wordt vertrouwd. Rest heeft geen vertrouwen. Dit kan wat veranderen. ( ik blijf bij Sieta)
pa
Quote Reactie van @Erik1979.:
ik blijf bij Sieta

Blij dat we het weten
+1
Erik1979.
@pa voor dat iemand daar aan twijfelt. Ik ben echt laaiend enthousiast. Maar zal Sieta net als Mark altijd blijven steunen zolang ze zich inzetten voor de medemens.
+1
Maaslander
@Erik1979. Mark Rutte?
Erik1979.
@Maaslander natuurlijk......
Albert Peters
@Maaslander Mark Rutte heeht jammer genoeg aangegeven dat hij nie meer meedoet
+1
Erik1979.
@Albert Peters ik heb niet zo'n lastgehad van die Mark. Maar wat heeft hij er een bende van gemaakt. Ik begrijp dat je het jammer vind. Linkse mensen willen alles wat goed is kapot hebben. Die kunnen ander mans succes psychische niet aan. Best wel triest. Jaloezie maakt veel kapot.
ntd79
@Erik1979. Nou, niet echt, links heeft succesvolle mensen wel nodig, die moeten het niks doen van een ander financieren. Het moeilijke van socialisme is altijd de vraag tot hoever kun je gaan met het uitzuigen. Als je te ver gaat is er weer een periode met rechts beleid nodig om dat in stand te kunnen houden.
Erik1979.
@ntd79 dat is waar. Ik kijk vaak anders tegen dingen aan 🙈. Ik vind links zo egoïstisch. Het interesseert linkse mensen nooit of mensen het slecht hebben. Hoofdzaak is dat mensen die succesvol zijn het niet goed hebben. Dat er mensen verhongeren boeit ze totaal niet. En veel linkse zijn te lui om succesvol te worden.
+1
ntd79
@Erik1979. Te lui, of het heeft geen verdienmodel. Verderop in deze topic gaat het over dame Edna die 5 jarige kinderen voorleest. Zelfs dame Edna kan van lucht niet leven. Als mensen weer eens gewoon begonnen met kinderen opvoeden en ze respect voor een ander bijbrengen dan kunnen deze levenslessen voor meerdere doeleinden toegepast worden, waaronder het respect voor mensen die wat anders voelen dan dat ze geboren zijn. Dan kon lady butterfly gewoon de zorg of het functionele onderwijs in.
+1
Albert Peters
@Erik1979. Geen onverwachte reactie
Erik1979.
@Albert Peters nee, ik ben vrij constituent hè 💪
+1
Twentsch Land
Caroline presenteert wel een grappige kandidatenlijst, dat ook eppink aansluit doet ja 21 niet goed.
+5
Nevergiveup
@Twentsch Land Kan Jan Cees ook beter overstappen denk , maar goed ik hoop dat BBB weer supper groot word , en dan is er nog wel wat omheen te smeden neem ik aan
+2
Braboboer
@Twentsch Land

Ook Nicky Pouw-verweij (JA21) en Lilian Helder (PVV).
+1
sorry
@Braboboer ze sluiten gelijk aan ..4 zetels aanstaande maandag
+6
EDOO
@Braboboer Met Nicky Pouw hebben ze een veelbelovende echte topper binnen gehaald voor gezondheidszorg en ethische zaken.
+11
walker1
@EDOO BBB heeft denk ik een hele goede zet gedaan met deze mensen. Ze komen van verschillende partijen, hebben van verschillende zaken kennis. Nicky Pouw uit de zorg, Derk Jan Eppink is ervaren politicus en ook ervaring met de EU en heeft veel landbouwkennis. Mona Keizer ook ervaren politicus, staatssecretaris geweest op economische zaken. Met Gijs Tuinman hebben ze een defensie specialist binnengehaald. Wat die vrouw die van PPV afkomt voor achtergrond heeft weet ik zo niet. Maar goed allemaal mensen met verschillende achtergronden, dus daar trek je ook kiezers met verschillende achtergronden mee.
Erik1979.
@Twentsch Land ja 21 stemmen gaat naar bvnl. Wacht maar af.
Hans van Bergen
@Erik1979. En dan gaan Eerdmans en Nanninga plaats 4 en 5 bezetten bij BVNL?? dat past niet in mijn plaatje van en politieker. Die wil op een verkiesbare plaats staan. Eerdmans is ook nie iemand die keihard gaat campagne voeren of bij talkshows ga zitten
Erik1979.
@Hans van Bergen Nanninga gaat niet naar bvnl. Lijst is al lang bekend.
bio boer
@Erik1979. Daar wordt je niet blij van die gaat zo zitten trollen
Erik1979.
@bio boer waar wordt je niet blij van?
Erik1979.
@Hans van Bergen Derksen is 4 en Koopmans is 5
Erik1979.
@Hans van Bergen ik bedoel de stemmers op ja 21. Die vinden veelal bbb te links. Er is niet veel keuze op rechts. Alleen FvD en ja 21 dan is bbb een midden partij en de rest is links tot zeer links en dan nog een soort communistische partij namelijk de vvd die alles naar het groot geld brengt met zijn ambtenaren.
EDOO
@Erik1979. Eén nette manier van blanco stemmen dus. Haga verdwijnt uit de kamer
Erik1979.
@EDOO nee, cda en ja 21 verdwijnen. Bvnl en. FvD niet. Hebben een trouwe aanhang. De trouwe aanhang van cda gaat naar Pieter en Mona. En als het erom gaat dan naar Mona
+8
Jannus
@Twentsch Land Hier explodeert de app groep vol enthousiasme,zien in de Volendamse een pientere rustige vrouw die straalt van de ervaring en ook wars is van de Rutte doctrine en geeft aan dat Caroline stevig de hand aan de ploeg te slaan (of nie Mark)door gediciplineerde vrouwen met ervaring in de slangenkuil van den haag.

🔱🔱🔱
+9
hans1980
Leuke vrouw , top
+14
duitser
Het einde van het CDA
+5
sorry
@duitser
+2
-Jan-
@duitser einde cda imderdaad
Grasbaal
De voorlopige kandidaten, die vandaag gepresenteerd worden, zijn onder anderen:

- Henk Vermeer (mede-oprichter BBB en ambtelijk secretaris van de BBB-fractie uit Harderwijk, Gelderland)

- Cor Pierik (woordvoerder Centraal Bureau voor de Statistiek, natuurbeheerder en rundvee- en schapenhouder uit Genemuiden, Overijssel)

- Claudia van Zanten (ondernemer en voormalig journaliste uit Amsterdam)

- Jean Rummenie (gepensioneerd landbouwraad en diplomaat uit Den Haag)

- Mariska Rikkers (wethouder voor de lokale partij Weststellingwerfs Belang in de Friese gemeente Weststellingwerf en ondernemer in Wolvega)

- Marieke Wijen-Nass (officier van Justitie in opleiding uit Gulpen, Limburg)

- Martin Oostenbrink (woonachtig in Voorburg en werkzaam voor ministerie van Binnenlandse Zaken)

- Jasper Rekers (IT-specialist en docent/onderzoeker op Hogeschool Saxion, woonachtig in Enschede)

- Christine Govaert (akkerbouwer en BBB-Statenlid uit Westdorpe in Zeeland)

- Laurens van Vliet (werkzaam op ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, woonachtig in het Overijsselse Dalfsen)

- Herma Hemmen (onafhankelijk raadslid in het Groningse Ter Apel en ZZP’er)

- Jan-Sebastian van Lissum (ondernemer wijnhandel uit Amsterdam)

- Saskia van der Meer-Hartog (ZZP’er bij ministerie van Economische Zaken en Klimaat, uit Meppel, Drenthe)

- Kees van Vuuren (docent landbouw en maatschappelijk ondernemen op de Hogere Agrarische School in Den Bosch, BBB-Statenlid in Utrecht en woonachtig in Baarn).
hans-hans
+8
slagroomvla
Keurige lijst zo te zien, hopelijk opnieuw de verrassing van de verkiezingen, peilingen zaten in maart ook flink mis. Ook een paar ervaren kamerleden, ik ben enthousiast!
+19
Erik1979.
Zou iemand een Camara op kaag kunnen zetten als Mona Keijzer verkozen wordt als eerste vrouwelijke premier. Ik wil dat gezicht zien 😂😂😂
+1
-Jan-
@Erik1979. Ik wens de bbb een behoedzame campagne en nuchtere wijsheden
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Erik1979.:
Ik wil dat gezicht zien

Geen kans; die is met de staart tussen de poten vertrokken.
+4
Braboboer
Jammer dat Eppink op plek 19 staat, hoop wel dat hij opnieuw de kamer in komt.
+2
Erik1979.
@Braboboer plek 19 is verkiesbaar. Beetje geluk vaagt dit komende weken vvd weg. Dan is het Mona tegen Frans. Ga er dan maar vanuit dat heel veel mensen strategische gaan stemmen.
+6
Jaap40
@Erik1979. Is toch duidelijk als je moet kiezen, of Keizer of Yesilgoz ..... exit strategie VVD.... 😄😄
+2
Erik1979.
@Jaap40 mensen vergeten hopelijk niet welke partij hoofdzakelijk regeerde en dus verantwoordelijk is voor: toeslag schandaal, Groningen, stikstof bende, Voedselbank die het niet aan kan, asiel records etc. Etc. En Mona Keijzer die gezegd heeft dat die niet mee wil doen met vieze spelletjes. Wat een verschil.
+1
Weidezicht
@Erik1979. Als bbb hier beetje de aandacht op blijft vestigen, en brussel een beetje te kakken zet, met uiteraard daarin gelinkt timmerfrans, dan heeft bbb 2 mooie speerpunten om de campagne in te gaan.
+2
Erik1979.
@Weidezicht volledig mee eens. En buitenstaanders moeten massaal over het wef beginnen. Maak het wef af. BBB heeft er een tijd terug al afstand van genomen in een motie. Dan pak je Timmermans en VVD. Maak die klein en Mona Keijzer groot! (Omtzigt gaat daar ook op verliezen en het enige alternatief voor Omtzigt is Mona Keijzer en eventueel SP)
+3
de jonge
En niet te vergeten dat ze afstand nam van de smerige spellen met de corona en hoe ze de a status voor ziektes hebben veranderd, dat mensen zo slecht kunnen zijn, zelfs de apenpokken waren al uitgeroepen tot a status...misbruik maken van kunnen ze nu,nog net even snel geregeld voor het kabinet demissionair werd. @Erik1979.
de Tank
@Erik1979. Mensen vergeten snel als ze er niet zelf mee geconfronteerd zijn,
hans-hans
@Braboboer filmpje er van
-AGg8iNvoS2tX
+1
demelkboer
#teamMona
+3
hans1980
NSC

(klik om te vergroten)

hans1980
-GMHbI
Erik1979.
Waar staat Femke eigenlijk?
+2
Braboboer
@Erik1979.

Ik denk dat ze gedeputeerde blijft in Friesland.
-Jan-
@Braboboer goede zaak,te weinig ervaring maar wel van waarde vanuit de provincie
+1
bio boer
@Erik1979. Blijft in friesland is alleenstaande moeder wil ook voor de kinderen kunnen zijn welicht als kinderen ouderzijn dat ze nog in denhaag komt
+1
Erik1979.
@bio boer heeft veel goeds gedaan. Beetje jammer, ze had het verdient.
jan 10
Goede zet,deskundig en betrouwbaar.
ted9
Overloper van pvv en ja21 niet de beste zet.
+2
Hans van Bergen
@ted9 Daar hebben jullie bij d66 geen last mee
ted9
@Hans van Bergen Jou geschreeuw kennen we wel.
walker1
Quote Reactie van @ted9:
Overloper van pvv en ja21 niet de beste zet.

BVNL zijn ook overlopers.
+4
Realisme
@ted9 die van pvv ken ik niet maar die Nicky pouw-verweij heb ik een paar keer gezien in debatten en ze is ijzersterk, praktisch en wars van kijk mij eens. Het verbaasde me ook totaal niet dat ze wegging bij Ja21. Echt een kanjer en gespecialiseerd in gezondheidszorg. Ook arts als ik me niet vergis.
+1
Weidezicht
@ted9 nooit van je leven van mening of standpunt veranderd?
Melkboer16
Met de komst van Eppink en Nicky komen de stemmen van onze @JanCees ook weer bij de plek waar ze thuishoren.
JA21,FvD, bvnl komen waarschijnlijk niet meer terug in de kamer.
Laat Jancees alsnog een gooi doen naar LTO voorzitter
+1
robbies
@Melkboer16
Quote:
Laat Jancees alsnog een gooi doen naar LTO voorzitter

En dan met ZLTO-leden gaan overleggen hoe ze aan 18.750 kg melk/ha gaan komen?
marcsterreborn
@robbies als het zo ver komt, is overleg niet meer nodig....
+2
pieta
Quote Reactie van @robbies:
hoe ze aan 18.750 kg melk/ha gaan komen

Invoeren als minimumnorm wellicht? 😁
robbies
@pieta ja, dan zijn we er snel uit
+1
jan-cees
@robbies 20.000😜
Melkboer16
@jan-cees kan melkvee Nederland mee leven. Moeten we ff wat regelen maar komt goed.overigens was dit voor 30 jaar terug al eens een voorstel.
+1
jan-cees
@Melkboer16 26 jaar geleden maar ook toen torpedeerde de ZLTO verstandig beleid
Melkboer16
@jan-cees de aanloop naar dat voorstel was al eerder!
+4
diezel
Niet mijn partij, maar wel heel blij met Mona als boegbeeld. 👍
Niks opgestapt uit onenigheid over lijsttrekkerschap, maar door heftige discussies binnen haar gezin over beleid c.q. dwang van Hugo De Verschrikkelijke in 2021 .... 😞
p.s. Zij kent dus alle in- en outs en bedoelingen van regime Rutte/Kaag. Heftig hoor...
+2
marcsterreborn
Vooralsnog lijkt Cor Pierik de enige op de BBB-lijst die de agrarische sector echt richting toekomst kan helpen....
Jannus
@marcsterreborn Heeft veel kennis van de cijfers en dat kan positief zijn tav hoe de interpretaties daarvan gebracht worden want denk niet voor niets dat hij zich aanmeld bij de BBB
Kars
Heb nu al zin op 22 november CDA de hoeksteen eruit getrokken wordt dat ze eensmansfractie nog worden. Bontenbal, wat een keuze.
Tjonger
@Kars je piept anders als als er een coalitie gemaakt moet worden en CDA en/of VVD heeft net te weinig. Wie betrek je er dan bij?
+4
George
Quote Reactie van @Tjonger:
CDA en/of VVD heeft net te weinig. Wie betrek je er dan bij?

Zou je daar voor op ze gaan stemmen? Weg met die kut partijen.
Tjonger
@George Zeg ook niet dat ik op hun ga stemmen maar om ze finaal de grond in te trappen is niet slim. Als omzigt en Bbb te weinig hebben om een coalitie te vormen, wie wil je er dan bij betrekken? Heb ik toch persoonlijk liever VVD en/of CDA erbij voor een stabiele coalitie dan als die schreeuwer,s met 1 a 2 zetels op rechts
Kars
@Tjonger CDA heeft dadelijk ook maar paar zetels nog.
+2
Erik1979.
@Kars FvD gaat alweer cda voorbij 😂😂😂 FvD heeft gewoon een vaste groep (de wappies💪) en cda stemmers die gaan voor Mona of eventueel Pieter, als het om premie gaat zeker voor Mona. Een stem op cda is volgens het principe van enkele hier dus een verloren stem😂😂😂 Dat wordt een mooi bonte bal op verkiezing avond.... (Maar niet heus😂😂😂)
+1
Erik1979.
@Kars als het erom gaat dan is het toch logisch dat de cda naar 0 stemmen gaat en alles naar Mona om Timmermans weg te krijgen. Bvnl steunt Mona Keijzer al dus mijn stem is voor Sieta en Mona😁😉
Tjonger
@Erik1979. Jij hangt wel heel veel gewicht aan bvnl, en zeker aan sieta. Zou timmermans niet zomaar onderschatten. Krijgt heel links mee als hij wil en het midden moet hij wat meer moeite voor doen maar gaan ook wel mee als ze wat leuke ministerposten krijgen.
Bennie Stevelink
@Erik1979.
Quote:
Bvnl steunt Mona Keijzer al dus mijn stem is voor Sieta

Ik hoop voor jou en voor mij dat BVNL voldoende stemmen haalt voor één zetel. Maar dan wel met 0 stemmen voor van Haga, de ene helft van de stemmen als voorkeursstemmen voor Henk Krol en de andere helft van de stemmen als voorkeursstemmen voor Sieta.
Van Haga eist als lijsttrekker de zetel op, hij heeft Henk en Sieta immers binnengehaald om stemmen te leveren voor behoud van zijn eigen zetel. De extreem machtsbeluste Sieta zal de zetel nooit overlaten aan van Haga, zij heeft immers meer stemmen gehaald dan van Haga. Er ontbrandt een strijd op leven en dood.

Vorig jaar maart was ik in Rome en heb toen het Colosseum bezocht waar vroeger mensen keken naar de Gladiatoren gevechten. De strijd tussen van Haga, Krol en Sieta om de ene zetel stel ik mij ook voor als een gladiatoren gevecht. Van Haga met een knots, Sieta met zwart leren polsbeschermers, een zweepje en een drietand. Sieta valt van Haga van voren aan, Henk Krol uiteraard van achteren.

Ik haal van tevoren voldoende popcorn in huis en ga eens breed zitten om het tafereel te aanschouwen wat zich voor mijn ogen ontwikkeld.
Net als 2000 jaar geleden in het Colosseum.
+1
de jonge
@Bennie Stevelink ik vraag me bij jou af of er wel iemand goed genoeg is behalve dat jij jezelf blijkbaar de beste vind. vertel eens bennie,wie is in jou ogen wel goed genoeg? sieta is niks, mona blijkbaar ook al niet, van haga niet baudet niet... wie wel bennie? jesse klaver? tjeerd de groot? esther ouwehand?
Erik1979.
@de jonge dat zijn de beste schrijvers, bedenken hun eigen helden. Is ook goed zo. Moet alleen waarheid en fictie niet door elkaar halen. Daar heeft hij behoorlijk wat problemen mee. Maar niemand is perfect he
+1
pieta
@Bennie Stevelink Je hebt in ieder geval een rijke fantasie. 😁 Ik zie het nog gebeuren ook.
+1
Erik1979.
@pieta is mooi hè die fantasie van Bennie, en meestal kan hij het ook nog op papier brengen. 👍
+3
ntd79
@Bennie Stevelink als jij je nu kandidaat gaat stellen op plek 4, mag jij misschien ook vechten met sieta in zwart leer, een drietand en een zweepje
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
Vorig jaar maart was ik in Rome en heb toen het Colosseum bezocht waar vroeger mensen keken naar de Gladiatoren gevechten.

Aha, dus dáár heb je de inspiratie opgedaan voor al die onzin die je loopt te spuien over strijders en krijgsheren en macht.
slagakker
@marcsterreborn Er is nog meer als alleen landbouw!!
+5
Hans van Bergen
@marcsterreborn jullie kunnen toch gewoon op Tjeerd stemmen.....................................die maakt al jullie dromen waar.....................................................
+2
de jonge
Het zou ook een stunt zijn als annie schreijer-pierik over zou stappen..
+6
Mh12
Ben blij dat bbb breed gekeken heeft. Wereld is groter dan alleen paar boeren......
+6
arjank110
Kijktip gisteravond Op1 npostart.nl/op1/01-09-2023/… de vooringenomenheid van de journalisten was weer bijzonder. Maar Caroline en Mona wisten ze goed te pareren. Een gouden moment bij minuut 8.50 waar Thomas van Groningen op zijn nummer wordt gezet
+2
Bennie Stevelink
@arjank110
Quote:
Een gouden moment bij minuut 8.50 waar Thomas van Groningen op zijn nummer wordt gezet

Dat gouden moment zie ik helemaal niet. Ik zie juist dat goed zichtbaar wordt gemaakt dat het argument van Mona om het CDA te verlaten niet klopt. De indruk ontstaat dat Mona is overgestapt naar BBB om opportunistische reden.
+3
-Jan-
@Bennie Stevelink Denk dat jij de macht onderschat van een aantal degelijke vrouwen waar nu nog lacherig over gedaan wordt maar ze waren bloedserieus gister op1
hans-hans
@Bennie Stevelink hoe denk jij over stikstof?? dat is bij cda en bij lto heel onduidelijk
+1
Realisme
@Bennie Stevelink de suggestie wordt gewekt, of die indruk ontstaat is jouw mening. Ik vond het vooral typisch journalistiek om te proberen iets te laten kleven aan een persoon.

Ik ben wel eens van leverancier overgestapt om heel veel redenen maar uiteindelijk pikken mensen de reden er uit die ze het meeste aan staat of waar ze het meest smeuïge verhaal van kunnen maken. Nu is het goed journalistiek en als het bij bijvoorbeeld CDA of vvd gebeurt noemt men het ineens polarisatie.
+9
Braboboer
@Bennie Stevelink

Mona is zelf gevraagd door BBB en had in eerste instantie nee gezegd.

Tijdens de persconferentie van BBB heeft ze gezegd het een moeilijke keuze was na 34 jaar het CDA te verlaten maar het al langer niet eens was met de ingeslagen koers van het CDA

Vind het een erg nuchtere vrouw.
+3
de jonge
@Bennie Stevelink wat een onzin, ten eerste leek het wel op een politieverhoor ondervraging, ze werden constant onder druk gezet,nog meer dan dat rutte er had gezeten en ze het over de 12 jaren aan blamages en affaires hadden gehad, die sven kakelmans,tijs van den brink en thomas van groningen wilden voor de kijkers een bepaalde indruk opwekken maar dat werd op superwijze even recht gezet...thomas van groningen zat ook met de mond vol tanden wat waterig te kijken, en hij kon niet reageren omdat ze gewoon een punt had.
arjank110
@Bennie Stevelink tsja , het is maar door welke bril je wil kijken....
kleine boer
@arjank110 bennie kijkt door een roze bril....
+3
Bartlehiemboer
@arjank110

Precies
Alles wordt maar plat geslagen.
Hier bij sommige prikkers ook.

De dames redden zich prima.
Al zou je totaal geen politiek verstand hebben. Ik zie dat de opa's en oma's op deze dames gaat stemmen.
Gewoon de normen en waarden en eerlijkheid weer terug. Waar de oudjes mee opgegroeid zijn.

Ik heb de reacties van Nu.nl gelezen waar de leeftijd 25 a 30 vaak op reageert. Die kennen deze opvoeding (vaak) niet meer. Ze geloven in de groene agenda en kraken alles af van de BBB.
Ze zullen voor Groen Links gaan.

Dan heb je nog een groep uitkeringsgerechtigden, of mensen aan de onderkant van de samenleving die denken dat Ontzicht het voor ze gaat doen.

Cda, D66 en SP schrijf ik af
(Nederland in verzet doet ook mee, geen idee wat die gaan bereiken)

Hopelijk stemmen er nog veel op BVNL.
Ik heb bijna al de debatten gevolgd en gezien dat van Haga het wel kan vinden met van der Plas.
Ze hebben vaak samen een motie ingediend. Met Sieta en Nynke gaat er veel boerenkennis naar de kamer.
Ze zouden prima kunnen samen werken met de BBB

Helaas mogen we maar 1 stem uit brengen.
Blijf ik bij Gideon van FvD.
Puur uit respect. Ze zijn uitgekotst en weg gehoond.
Maar wat zitten ze dicht bij de waarheid
Fijn dat ze zoveel mensen hebben wakker gemaakt.

De Wef gaat gewoon door met zijn agenda maar ik krijg wel weer wat vertrouwen.
Maar er staat nog veel te verwachten.
We hebben toch allemaal de vraag: waarom verlaten de ratten het zinkend schip? (kopstukken politiek)

(De verwachting is:
De verplichting van coronaprikken daar trappen mensen niet meer in.
Waarschijnlijk spelen ze de oorlog met Rusland hoog op zodat Amerika met Rusland in oorlog is
Zo kunnen ze mensen als kanon vlees gebruiken. Wat misschien sneller opruimt dan de coronaprikken.
Maar dit is mijn wappy taal.)

.
hans-hans
@Bartlehiemboer als ik puur naar de inhoud kijk wat ik het beste vind zou ik denk ik op bvnl stemmen(Sieta) , maar ik stem tactisch en dat voelt heel raar maar ik denk dat ik de keus gemaakt heb om op BBB te stemmen (ik ben gewoon iets rechtser van mezelf dan BBB)
respect voor jou keuze !!
+2
Bartlehiemboer
@hans-hans
Ja. Op onze Wappy sites wordt de BBB als schaap in wolfskleding neer gezet. Ik zie dit totaal niet.
Ik zie een mooi team achter haar staan. Vanuit alle richtingen.
Mensen met gewoon gezond verstand.
Hier in Friesland ook veel boeren die zich hebben aangesloten.
Heb een paar weken terug Mona nog een prive berichtje gestuurd. Ik was er al zeker van dat ze gevraagd was door de BBB.
Ik heb haar gevraag om er in mee te stemmen. Nederland is zo toe aan vertrouwen en eerlijkheid. Wat de grote machten achter de schermen allemaal uitspoken gaan we nog ontdekken. Maar je hebt met de BBB wel een beetje een wij gevoel.

Ja, ik zou Sieta ook stemmen als tweede keus
+3
GJ Bosch
@Bartlehiemboer Helaas mogen we maar 1 stem uit brengen.

Wappies mogen twee vakjes rood kleuren
+2
Weidezicht
@GJ Bosch flauw
de jonge
@GJ Bosch dan bedoel je neem ik aan pvda en groen links....net zoals bij de provinciale verkiezingen...
Bartlehiemboer
@GJ Bosch
Ha, ha oude mop pfff
+3
Grasbaal
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
Blijf ik bij Gideon van FvD.Puur uit respect.

Helaas heeft Gideon totaal geen respect voor mensen die anders denken en doen, zonde van je stem:

Quote:
Ongeveer twintig demonstranten, waaronder Kamerlid Gideon van Meijeren (Forum voor Democratie), hebben zich zaterdagochtend verzameld in de buurt van de openbare bibliotheek van Leiden. Ze protesteerden daar korte tijd vanwege een voorleesuurtje voor zestig kinderen door een dragqueen in de bieb. ad.nl/binnenland/…
Erik1979.
@Grasbaal is dit niet een beetje pot verwijt de ketel?
marcsterreborn
@Erik1979. is dit niet een beetje pot verwijt de ketel?
Nee, totaal niet
+7
Erik1979.
@marcsterreborn de wappies zijn afgelopen jaren uitgesloten verketterd omdat ze anders denken. En vaak blijkt dat het klopt wat ze dachten. Gideon is er ook èèn van. Die is erop tegen dat een man die zich verkleed als vrouw wat vroeger was voor de heftige feestjes kinderen gaat voorlezen zodat kinderen op jonge leeftijd te maken krijgt met dingen waar ze totaal nog niet aan toe zijn. Die dingen komen vanzelf in de puberteit. En geloof mij, ik kan het weten met mijn oudste zoon en dochter 🙈. Het is heel goed als we als samenleving nuchter blijven en zorgen dat iedereen zonder gekke dingen door die pubertijd heen komen en daarna eventueel geslachtsverandering en zo begeleiden. En niet als ze nog overal mee moeten experimenteren. Dus ook ik ben het met Gideon eens..... Maar dat wist iedereen al😂 wappie he
+2
Jannus
Quote Reactie van @Erik1979.:
zodat kinderen op jonge leeftijd

Er wordt een grote denkfout gemaakt door volwassenen dat kinderen nadenken bij hetgeen ze zien maar ze bekijken het vanuit het moment zonder emoties of seksuele bijgedachten zoals wij dat doen

Dit vertelde mij een veearts die een keizersnede wilde doen en ik de kinderen weg wilde houden maar hij wees mij erop en is erg leerzaam geweest voor de kinderen, wat ik nu veel zie is de gevoelens voor dieren en natuur zonder dat ze weten hoe hard de natuur is in het doden en opeten van elkaar is,worden vegetaries omdat vlees veel energie kost en vervolgens vliegen ze de hele planeet over
marcsterreborn
@Jannus seksuele bijgedachten bij een keizersnede. Daar kan ik me weinig bij voorstellen...
Jannus
Quote Reactie van @marcsterreborn:
Daar kan ik me weinig bij voorstellen...

Caroline zou zeggen dat je het gelijk weer plat slaat zonder inhoud
+8
de jonge
@Grasbaal gideon heeft geen respect hoe het wokisme iedereen door de strot geduwd wordt.Ik weet niet of jij kleinkinderen hebt,maar ik moet er niet aan denken dat er straks een jongen die zich meisje voelt tussen de meiden in gaat staan zich om te kleden en onder de douche met ze gaat. En als je de debatten gevolgd hebt weet je dat de toekomst word als je de kliek laat gaan.
+4
Grasbaal
Quote Reactie van @de jonge:
maar ik moet er niet aan denken dat er straks een jongen die zich meisje voelt

Jij kunt het je dus niet voorstellen dat er mensen zijn die met hun geaardheid vast lopen. Het gaat maar om een heel klein % van de bevolking waar het met hun M/V chromosomen anders is gegaan als met de meeste mensen. Mooi dat er in Nederland mogelijkheden zijn om dit te "repareren". Daar moet een politicus met zijn vingers van af blijven.....
Bartlehiemboer
@Grasbaal

Ach je moest het verhaal hier achter eens weten.

"Vergeet niet de verdwenen kinderen"

Ik ga het niet uitleggen zal ook plat geslagen worden.
Maar het is in en in triest
+4
Erik1979.
@Grasbaal sorry hoor, maar dat is in Nederland nooit een probleem geweest sinds dat ik leef. Al dat discriminatie en uitsluiting gezeur is iets van de afgelopen jaren. Wat verlang ik terug naar 88 waar we spraken van de grote 3 van Milaan zonder na te denken wat voor huidskleur iemand had. En waar de voorzitter van ons voetbal vereniging met zijn man gewoon tussen de rest aan de bar zaten..... Op dit moment spreken homo's lesbisch drag queens zwarte blanke hetero mensen transgenders en weet ik veel wat voor hokjes je kunt bedenken zich uit tegen het wokisme. Die mensen die zich uitspreken worden nazi genoemd. Extreem rechts. Komen niet op de msm. Zo jammer allemaal. Als er niet zoveel nadruk gelegd werd dan was er veel meer acceptatie. Nu moet het allemaal en daardoor krijg je juist weerstand en uitsluiting. En daar demonstreren mensen tegen. Niet tegen die 0,000000001% die werkelijk eventueel anders zijn.
ntd79
@Grasbaal ja, oké, kan ik in mee gaan. Maar wat voor doel dient het over de top verkleedpartijtje? Heb ik nooit zo goed begrepen
+7
Realisme
@ntd79 precies net als dat piemelfestijn op de Amsterdamse grachten. Ik heb helemaal niets tegen mensen met een andere geaardheid maar als je op zo een boot gaat staan halfnaakt dan moet je ook niet gek op kijken als dat aversie oproept
Erik1979.
@Realisme ik vond het van een extreme reporter wel een mooie beschrijving. Ze gaan homo's kijken 😂😂😂 is toch ook zo. En als die mensen dat willen 👍👍👍 ik hoef er niet heen dus ik vind het best. Maar laat kinderen er aub buiten. Die moeten het zelf uitvinden.
ntd79
@Erik1979. We waren de bewuste dag toevallig in Amsterdam, maar misschien dat het nu anders is, maar vond het toen een grote aanfluiting, in het echt totaal niet zoals op de tv reportages.
+8
labella
@GrasbaalWat een flauwekul, ze knopen er ondertussen bijna het halve alfabet en plussen en minnen en weet ik wat nog niet meer aan maar als je een lul hebt ben je een jongen en heb je die niet dan ben je een meisje!!!
+1
PIONIER
@labella Duidelijk. Zo ist!!
+2
de jonge
@Grasbaal als er iemand is die het geen ene zier uitmaakt wat voor geaardheid iemand heeft ben ik het wel, je slaat hierin totaal de plank mis om mij zo neer te zetten. Kortzichtigheid van jou kant anders kan ik het niet zien. Net wat erik zei, een kind hoor je daar niet mee op te schepen op zo,n jonge leeftijd,ze ontdekken het vanzelf wel in de puberteit en ik vind het niet normaal hoe er tegenwoordig al vanaf de lagere school mee omgegaan word. En waarom moet het zo overdreven geuit worden,wat is daar de meerwaarde van. Het is toch van de zotte, kinderen mogen geen zwarte piet meer zien want o o o maar ze mogen wel vanaf 5 jaar les krijgen over het aanraken van geslachtsdelen .... """"Kleuters leren op school over geslachtsdelen aanraken?! Ouders maken zich zorgen over ‘De Week van de Lentekriebels’. DENK wil onze kinderen hiertegen beschermen en daarom bevraagt
@StephanvBaarle
de minister waarom kinderen van 5 les krijgen over het aanraken van geslachtsdelen! ""Ik mag toch hopen dat jij dat niet normaal vind grasbaal.
+1
pieta
Quote Reactie van @de jonge:
ze mogen wel vanaf 5 jaar les krijgen over het aanraken van geslachtsdelen .... """"Kleuters leren op school over geslachtsdelen aanraken?! Ouders maken zich zorgen over ‘De Week van de Lentekriebels’. DENK wil onze kinderen hiertegen beschermen

Lentekriebels is gewoon een prima onderwijsprogramma. Mijn kinderen hebben het allemaal gehad en daar gebeuren echt niet van die rare dingen.
+4
de jonge
@pieta met 5!!! jaar?? komop zeg,dan horen ze in de zandbak te spelen!! en als ze op een bepaalde leeftijd vragen hebben horen ze bij de opvoeders te komen en niet bij de leraren of leraressen. Het gaat net als het andere lesmateriaal over bv hoe slecht de boeren zijn,ze worden al vanaf jonge leeftijd een kant van denken opgeduwd..Laat ze zelf maar bij de opvoeders komen als ze er zelf aan toe zijn. De kinderen zijn niet van de staat en die horen zich met dit soort dingen ook niet te bemoeien op de lagere school
pieta
@de jonge Jij gelooft al die opgeklopte verhalen. Mijn kinderen hebben die lessen gehad. Zijn gewoon goede lessen. Gebeuren echt niet die gekke dingen die jij denkt.
de jonge
@pieta en wat is de reden dat jij vind dat dit op scholen dient te gebeuren? mij dunkt dat dat is iets wat de opvoeders behoren te doen.
Twentsch Land
De inhoud van lente kriebels ken ik niet maar het zal wel gaan over sexuele voorlichting ....... is dat zo bijzonder ?

Zesde klas lagere school in die tijd kregen de leerlingen ook sexuele voorlichting, zelfs op een scherm met tekeningen erbij.

@de jonge
de jonge
@Twentsch Land met 5 jaar?? man man waar zijn we mee bezig.
Twentsch Land
Zesde klas destijds, tegenwoordig groep 8

Meesten wisten het al wel over hoe en wat.

@de jonge
+1
weurding
@Twentsch Land in onze jeugd moesten we vooral alles zelf ontdekken, tegenwoordig kunnen kinderen geslachtsdelen op hun telefoon zo uitvergroten dat er weinig nieuws meer onder de zon is , komt nog bij dat ze denken wat er in bepaalde filmpjes en voorlichtingsprogrammas te zien is/voorgesteld wordt , zo normaal is dat ze denken zo moet het anders hoor ik er niet bij🙈😏
Twentsch Land
Er zijn grenzen .... te jong is niet goed ( maar ook vaak weten ze al meer dan we denken, dan kan het ook goed zijn normen en waarden uit te leggen ( ongewenst zwanger en vervolgens abortus is ook niet altijd de oplossing ) maar sommige blijven naïef en daar ging vroeger een pastoor of dominee langs om aan getrouwden uitleg te geven.....nogmaals, alles heeft zijn grens.

@weurding
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Twentsch Land:
en daar ging vroeger een pastoor

Wie niet aan het spel deelneemt....
ntd79
@Twentsch Land wij niet, maar een paar jaar later wist ik alles ook wel te vinden
+6
labella
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Zesde klas lagere school in die tijd kregen de leerlingen ook sexuele voorlichting, zelfs op een scherm met tekeningen erbij.

Ik kreeg het pas op de middelbare school, tijdens maatschappijleer het theoretische gedeelte. Voor het praktijkgedeelte kon je terecht bij de lerares frans....
+2
Twentsch Land
Haha .... jij bent me toch ook vaak een ondeugd 😂😂😂

@labella
pieta
@labella Efficiënt!! 😁 Op een oude fiets moet je het leren.
+2
Twentsch Land
Maar zo hadden wij op de middelbare school een muziek lerares die de blouse altijd nog al ver open had .... je snapt dat de jongens geregeld even naar haar lessenaar liepen met het boek om iets te vragen.

@labella
Nevergiveup
@labella Goed cijfer gehaald denk , als ik Je reacties altijd zo volg 😁
labella
@Nevergiveup Nee mijn frans was niet best ondanks de bijles. 😉
+2
ntd79
@labella had je met mondeling dan ook een onvoldoende?
+2
pieta
@de jonge Ik denk dat met de jeugd samen in de klas er wat meer discussie over en weer is. Daarnaast heb je dan iemand met ervaring van iets uitleggen. Ik vind het prima dat ze er op school aandacht aan besteden. En ja, ik kan ze over dat "paarse" ook niet zo veel uitleggen. Maar het is er wel en ik wens die mensen in hun waarde te laten. Vroeger gebruikten wij homo als scheldwoord. Dat heb ik bij mijn kinderen nooit gedaan. Ik probeer me neutraal te houden.
+1
de jonge
@pieta mij dunkt dat ze eerst maar goed leren in de modder en het zand te spelen, de motoriek ontwikkelen en lezen, schrijven en rekenen ipv met deze flauwekul al op 5 jarige leeftijd.
pieta
@de jonge Hier de link naar Lentekriebels. Kun je ff jezelf informeren wat het inhoudt en hoeveel tijd ze hier aan kwijt zijn. Wellicht dat er nog wat tijd overblijft om in de modder gaan te spelen. 😁

seksuelevorming.nl/onderwerpen/….
Weidezicht
@de jonge die opvoeders zijn gemiddeld meest een jaar of 3 te laat, zeker in dit digitale tijdperk.
+1
-Jan-
@de jonge zandbak overgeslagen,taal schrijven en rekenen kunnen ze ook al niet meer
+2
Jannus
Quote Reactie van @Grasbaal:
Daar moet een politicus met zijn vingers van af blijven.....

De lichamelijke identiteit is aan de mens die daarin zit en niet aan ons
overstekend wild
@Grasbaal maar je hoeft het zeker niet aan te moedigen! de hele discussie alleen al maakt het alleen maar erger. Vergroot alleen maar dat de kans dat dropouts opzoek naar aandacht zichzelf iets aandoen waar ze de rest van hun leven spijt van krijgen
+2
Albert Peters
@de jonge ik heb ook kleinkinderen en ik hoop dat ze in een land blijven waar ze kunnen zijn wat ze willen en niet ergens waar je in elkaar word geslagen of uit gescholden als je anders ben
+3
ntd79
@Albert Peters helaas hebben we hier behoorlijk wat van die mensen uit die landen die jij beschrijft toegelaten.....
+2
Nevergiveup
@Albert Peters Behalve dan als je boer bent , want die mogen eigenlijk niet blijven wat ze willen zijn ...
Albert Peters
@Nevergiveup jij mag best boer blijven maar wel aan voorwaarden voldoen
+1
Nevergiveup
@Albert Peters ok , maar geld dat dan ook voor Uw kleinkinderen dat ze wel aan van alles moeten voldoen om te kunnen functioneren (lees overleven) , en volgens dat ik meegekregen heb willen veel linkse, de boeren weg met beroeps verbod ....

Het is toch allemaal wat anders als U zegt , veel erger feitelijk ....

"en ik hoop dat ze in een land blijven waar ze kunnen zijn wat ze willen"

Eigenlijk hopen we beide hetzelfde ......
+1
Albert Peters
@Nevergiveup helemaal mee eens (gebeurt met u niet zo vaak)😅
+7
de jonge
@Bartlehiemboer wopke was immers ook voor het invoeren van verplichte dienstplicht.. Laat diegenen die oorlogje willen voeren daar lekker zelf op elkaar staan te knallen ipv onschuldige burgers in te zetten in een oorlog die niet van de burgers is..
+2
Bartlehiemboer
@de jonge
Ja
Velen roepen het is niet onze oorlog.
Wat heeft het al een leed en geld gekost.
Het is in triest en de basis van het Wef wat het allemaal nog erger maakt.

Ik kan maar niet begrijpen dat mensen niet inzien dat dit een vooropgezet plan is geweest.
Alle ellende waar we nu in zitten komt door de oorlog Oekraïne en Rusland.

Wie de politiek volgde werd er op den duur ook simpel van.
Al die politicus kopstukken die nu het chip hebben verlaten begonnen elk debat met. Door de oorlog kunnen we dit of dat niet doen.

Denk aan het graan, opkopen landbouwgrond, geld schenken, vliegtuigen schenken, migratie toe laten, gaspijp opblazen. .

Ver voor de oorlog zag je al dat alles fout ging lopen. Er moest een zonde bok komen.

Maar als je dit te luid roept ben je pro Rusland.
En het gesprek wordt weer dood geslagen.

We mogen vooral geen vragen stellen.
Erik1979.
@Bartlehiemboer bbb wordt groot. Mona Keijzer heeft haar rug recht gehouden. Times are changing 🎉🎉🎉
Albert Peters
@de jonge iedereen in het leger jij word boos als er iets tegen de zogenaamde boeren belangen in gaat Laat staan als je hele bestaan onder de voet gelopen word door een krankzinnige dictator
+1
de jonge
Het is te hopen dat ze over crowd control haar mening bijgesteld heeft...
-Jan-
@de jonge ik zie het breed,weet dat er mensen met hartproblemen gemonitoord worden op afstand door het ziekenhuis,mooi systeem waarbij alarmen direct op afstand uitgelezen worden en melding naar ambulance sturen.
Ook ontwikkeling diabeet gaat enorm snel en ook op afstand te monitoren
+1
de jonge
@-Jan- als je filmpje bekijkt zie je dat ze het ook voor andere doeleinden willen gebruiken, iets wat werd afgeschilderd door sommige mensen als wappieraat,maar ook dit blijkt wel degelijk te kloppen dus.
-Jan-
@de jonge net wat je stelt,een filmpje maar ook nu staan overal camera's opgesteld dus niets nieuws
+3
robbies
Natuurlijk zit er bij Mona een stuk opportunisme bij. Dat is een eigenschap die vrijwel alle politici meedragen. Wopke was ook opportunistisch toen hij de stikstofdoelen ter discussie stelde, en die 30.000 euro voor de toeslagouders was ook pure politieke opportunisme. Er is nog geen euro uitgekeerd.

Mona heeft laten zien dat ze een menselijke maat heeft. Ze stelde haar eigen principes boven de coalitiediscipline en dat kostte haar haar functie als staatssecretaris. En dat ze de menselijke maat miste bij de overheid, kan ik heel goed begrijpen. Daarom past ze ook goed bij BBB. Waar gewoon de menselijke maat de boventoon voert.

Of ze premier wordt, moeten we natuurlijk nog zien. Het is voor heel links Nederland natuurlijk een gruwel dat straks nota bene Mona van de BBB de eerste vrouwelijke premier wordt. Dan nog liever witte boomer Timmermans.
+4
T60401
@robbies ben je nu ook over stag en zeg je het cda vaarwel?

Ik weet niet met wie Omtzigt als premie kandidaat komt maar nu is het mona of kabouter plop. De keus is voor mij niet zo moeilijk.
+1
duitser
@T60401 onderschat die van vvd niet
+2
George
Quote Reactie van @duitser:
onderschat die van vvd niet

Dat wordt niks
Twentsch Land
Dat denk ik ook, die haalt ook nog wat weg bij de PVV , ja 21 en fvd

Het wordt spannend

Zowel rechts als midden als links hebben sterke personen.

@duitser
+2
Erik1979.
@Twentsch Land pvv ja21 en FvD stemmers gaan nooit naar vvd. Die gaan of naar bvnl of naar bbb of naar Omtzigt en misschien een enkele naar sp. Denk maar als er een goed alternatief is voor vvd dat er veel afstand van nemen. En bij bbb hebben ze veel ervaren mensen. En Mona Keijzer is volgens mij geliefder als die van de vvd. Strijd gaat om Mona en die vieze leugenachtige egoïstische vetzak.
Twentsch Land
Onlangs had je nog zoveel lof en zetels voor haga groep ..... is dat alweer verleden tijd ?

@Erik1979.
Erik1979.
@Twentsch Land dan kun je niet goed lezen. Ik ben laaiend enthousiast over Mona Keijzer. Maar mijn stem gaat naar Sieta. Staat al heel lang vast dat die naar bvnl gaat. Nu sieta er bij zit gaat die natuurlijk naar de nummer 3. Maar nu heeft van Haga ook nog openlijk Mona Keijzer ondersteund en het programma staat mij aan wat afgelopen week bekend gemaakt is. Dus mijn stem voor sieta is indirect als nodig is ook voor Mona Keijzer.
+1
Erik1979.
@Twentsch Land en ik zal het nog een keer herhalen. Ik val Mark en Sieta nooit af zolang ze zich zo inzetten!
Twentsch Land
Zal het even moeten opzoeken maar het ligt mij bij dat je een kreet had dat haga nog wel eens de grootste kon worden door met name VVD ers die overstappen.

@Erik1979.
Erik1979.
@Twentsch Land ja, kon na dat gekloot van Omtzigt. Maar geen rekening gehouden met Mona Keijzer. Dat is echt een game changer.
+3
robbies
@T60401 het zal wel een strategische stem worden denk ik ja
hans-hans
Mee eens ga ik ook doen@robbies
Albert Peters
@T60401 je hoeft timmermans niet te beledigen en wie er premier word weet je over minimaal een half jaar en verder is het koffiedik kijken
pieta
@Albert Peters Premier is misschien ook op 23 november wel bekend.
+1
demelkboer
Omtzigt vs Keijzer. Dat wordt elkaar veel vliegen afvangen en uiteindelijk beide naast de pot pissen vrees ik.
Twentsch Land
Idd ... dat zal delen worden,

@demelkboer
Braboboer
@demelkboer

Gaat er aan liggen in hoeveel kieskringen Omtzigt mee gaat doen.
+1
Weidezicht
@Braboboer juist en caroline heeft dat al in de gaten.. die gaat niet de competitie aan met omtzigt. Die wil een beeld creeeren dat als je niet op omtzigt kan stemmen in jouw kieskring, je dan het beste op bbb kan stemmen. En zij ziet ook dat in de toekomst men beter af is met een samenwerking met omtzigt dan wanneer ze nu elkaar zwart gaan maken. Laat caroline er maar op wijzen dat de meeste ellende hier vanuit brussel komt (dus niet gaan stemmen op timmerfrans en c.s. ) en vanuit beleid van de coalitiepartijen.
+3
labella
@demelkboer Het is oliedom van Omtzigt om niet naar BBB te gaan, als hij slim is gaat hij nog een lijst verbinding aan met BBB.
+1
Nevergiveup
@labella Ze kunnen ook na verkiezingen samen gaan , zoals pvda en gl.
T60401
@Nevergiveup Hij kan wel geliefd zijn maar moet eerst alles op de rit zetten. Dat gaat hij in doe korte tijd niet redden. Een premie kandidaat en minstens 15 goede mensen bovenaan op de lijst.
+2
labella
@Nevergiveup Apart gaan ze niet de grootste worden, samen misschien wel. Anders zitten we opgescheept met kabouter Plop.
robbies
@labella is de grootste worden het doel?? Of gewoon het goede doen. Blijkbaar heeft Omtzigt niet het blinde vertrouwen in BBB, anders was hij er wel bij gaan zitten. Los daarvan is Omtzigt niet perse voorstander van de intensieve veehouderij. Dat is niet perse hetzelfde standpunt als bij BBB
+3
labella
Quote Reactie van @robbies:
is de grootste worden het doel?

Dat lijkt mij wel wijs, dan kun je daarna het goede doen
overstekend wild
@demelkboer gelukkig kennen ze elkaar heel goed en zijn beide even beschamend slecht behandeld toen ze beide de intentie hadden het cda weer de goed kant op te sturen. Ik acht ze slim genoeg dat ze de verbinding gaan vinden
+1
achterhoeker2
Met mona keizer overweeg ik te stemmen op de BBB zij is één vd weinigen die nuchter en verstandig opkomt voor ondernemers en de hard werkende nederlander.
En bovendien ervaring en een netwerk heeft in Den Haag.
Maak wel een beetje zorgen over de kwaliteit vd mensen op de BBB lijst (het ondereind)
+1
marcsterreborn
We weten wat boer Frans zou zeggen.....
achterhoeker2
@marcsterreborn Das ook wat waard...
marcsterreborn

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , verkiezingen , telegraaf , boerburgerbeweging , bbb , caroline van der plas , caroline , mona keijzer en volendam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
199
DEELNEMERS
52
WEERGAVES
0