Bartlehiemboer


Topics
0
Reacties
0
Volgers
4

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 6u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


22 Nov 2022

Tijd voor optreden Rutte in stikstofdebakelQuote:
De provincie Overijssel en Den Haag staan inmiddels lijnrecht tegenover elkaar. De provincie zegt PAS-melders niet te kunnen helpen zonder hulp van de centrale overheid. De centrale overheid reageert verbaasd en zegt ijskoud dat de provincie zijn huiswerk beter moet doen. Afgelopen week liet de provincie Overijssel weten hulp te willen van Den Haag om een aantal PAS-melders niet het faillissement in te jagen. Den Haag reageerde verbaasd: de...

14 reacties

17 Nov 2022

Slapeloze nacht....

Gisteren kwam hier op het forum een opmerking voorbij van een prikker die denkt dat veel boeren het hebben opgegeven….

In eerste instantie wil je in de verdediging gaan. Een boer is een boer en geeft niet op….

Toch heeft de opmerking mij een slapeloze nacht opgeleverd.

Persoonlijk trek ik het boerenleed op naar het hele Wef gebeuren en zie ik de foto’s van onze lachende wereld leiders op de G20 Top voorbij komen.
Ze hebben reden tot lachen daar alles wat ze al jaren hebben voorbereid en willen uitvoeren gewoon perfect uitwerkt.

We worden tegen elkaar uitgespeelt, weerwoord wordt in de doofpot gestopt. Wetten worden veranderd als het niet uitkomt, belastinggeld blijft binnen komen.

Gisteren naar het boerenprotest te Zwolle geweest. We kennen allemaal het verhaal waarom we daar stonden. We weten allemaal hoe fout de provincie bezig is. Maar toch…Geen reactie of gesprek van de provincie. Laat staan vanuit Den Haag.

We druipen af, we weten niet wat te moeten doen. Ik zag de onmacht misschien de wanhoop in de ogen van de boeren. De betreffende Pas boeren hebben niet de steun gekregen van de provincie waar ze recht op hebben.

Weer een overwinning van dit kabinet. Ze hoeven niet eens meer een wet te veranderen. Gewoon nergens op reageren en dwangsommen afdwingen als je niet doet wat ze willen.

Deze Pasmelder boeren staan symbool voor alles wat ons staat te wachten. Boer en burgers.
Met het uiteindelijke doel beheer over onze landerijen en controle van de mens
Het gebeurt onder onze neus en we kunnen niets doen.

Velen hebben de hoop op een Trump, of een Bbb die ons moet komen redden.
Ik geloof er niet in.
De huidige G20 top heeft de macht en het geld ze kunnen alles doen wat ze willen. Met leugens over milieuproblemen, coronabedrog of de oorlog Rusland. Ze komen overal mee weg.

De Pasmelders in Overijsel ondervinden als eersten in Nederland dat je geen rechten of bezit lijkt te hebben. Je eigendom wordt je zonder eerlijk proces afgenomen.

Ondertussen krijg ik elke dag vele berichten binnen wat er allemaal gaande is over de wereld.
Berichten die je niet terug ziet in een Nos of Nu.nl.

Hoe ze boeren wegwerken, hoe ze voedsel schaarste creëren hoe ze dit willen vervangen voor zeewier of insecten hoe hele steden, landen in opstand komt. En hoe deze mensen worden neer geknuppeld en weg gezet worden als complotdenker of crimineel.

We zouden hier allemaal slapeloze nachten van moeten hebben. Dit kan gewoon niet de wereld zijn waarin wij willen leven. Maar toch gebeurt het. Is het niet vandaag dan morgen wel.
Het ziet er niet goed uit, het wordt steeds duidelijker en ik heb ook geen idee wat te moeten doen.

Ik plaats mijn zorgen op dit forum om anderen te mogen horen. Hoe staan zij er in. Zien zij een oplossing?

Gisteren hebben de boeren toegezegd over twee weken terug te komen als Provincie niet mee beweegt. Wat willen de boeren dan doen? Wordt het een herhaling van gisteren? Wordt de wanhoop nog groter?

Eigenlijk zou ik het liefst het Eureka moment lezen hoe we alles kunnen oplossen en allen weer gewoon boer en burger kunnen zijn.

135 reacties