GJ Bosch


Topics
0
Reacties
0
Volgers
1

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 3u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


25 Mei 2023

Al 100.000 Nederlanders geloven in kwaadaardige elite-complot, en dat aantal neemt verder toeQuote:
De complottheorie dat een kwaadaardige, wereldwijde elite mensen tot slaaf wil maken of wil doden gaat niet meer weg, denkt geheime dienst AIVD. Sterker: sinds de coronatijd groeide het aantal aanhangers zelfs iets.
Al meer dan 100.000 mensen in ons land geloven in een kwade elite die achter de schermen aan de touwtjes trekt. Die extremistische groepering dreigt zich in een uiterste geval zelfs af te splitsen van de samenleving met alle gevolgen van dien, waarschuwt veiligheidsdienst AIVD in een rapportage.
In de coronaperiode won de complottheorie terrein: het coronavirus zou bewust zijn ontwikkeld en verspreid, door een kwaadaardige groep leiders die in de schaduw de touwtjes in handen zou hebben, met als doel om via de wetenschap, de media en grote bedrijven totale wereldcontrole te vergaren. Het World Economic Forum van Klaus Schwab wordt in dat verband vaak genoemd, ook door Forum voor Democratie van Thierry Baudet.

125 reacties

20 Mei 2023

De meest simpele en logische aanpak van het stikstofprobleem bestaat allang: de bufferboer"Een van de oplossingen voor het stikstofprobleem is het aanleggen van buffers rond Natura 2000-gebieden, waarin boeren extensieve landbouw bedrijven. En terwijl het Landbouwakkoord nog dobbert in een zee van besluiteloosheid gebeurt het op lokaal niveau al. Met succes."

"Erisman pleit er al langer voor dat de meest logische en simpele aanpak – het reduceren van het gebruik van krachtvoer en kunstmest, in combinatie met extensivering en minder koeien op stal en meer in het weiland – veel breder wordt omarmd rondom natuurgebieden. ‘Dat is natuurlijk de meest voor de hand liggende oplossing’, zegt hij. ‘Een oplossing aan de voorkant.’ Zeker nu afgelopen week de zoveelste dure innovatie aan de achterkant, de emissiearme stalvloeren, toch weer niet bleek te werken, volgens onderzoek van de Wageningen Universiteit."

6 reacties