‘Laat stikstofbeleid niet stilvallen’, zeggen boeren, bouwers én natuurbeheerders

Boeren, bouwers en natuurorganisaties: ze hebben in de slepende stikstofcrisis nogal eens tegenstrijdige belangen. Maar nu zijn boerenorganisatie LTO, Bouwend Nederland en Natuurmonumenten opvallend eensgezind. Samen met de werkgevers van VNO-NCW en milieuorganisatie Natuur & Milieu roepen ze de Tweede Kamer op om de stikstofaanpak in elk geval niet stil te laten vallen.

‘Snel minder stikstof uitstoten is nodig om natuur te laten herstellen’, schrijven zij in een gezamenlijke oproep. ‘En ook om perspectief te geven aan boeren, bouwers en de economie.’ Ze vragen de politiek om ‘cruciale stappen in het stikstofdossier nu niet in de ijskast te zetten, maar uit te voeren’.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , natuurmonumenten , politiek , economie , werkgevers , stikstofbeleid , tweede kamer , val , stikstofcrisis , piekbelasters , stikstofaanpak , boeren en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0