Lubbert van Dellen: 'Twijfelende boer kan zich beter voor uitkoop melden'

Piekbelasters die hun bedrijf willen verkopen, doen er goed aan zich (snel) in te tekenen voor de uitkoopregeling die op 3 juli open gaat. Ook boeren die twijfelen of ze door willen gaan, maar niet weten of dat in de toekomst nog mogelijk is, kunnen zich beter inschrijven. Dat zegt Lubbert van Dellen, marktdirecteur agro bij Flynth, tegen Boerenbusiness. "Je kan je altijd nog terugtrekken. Wat je absoluut niet moet doen, is je kop in het zand steken."

Afgelopen maandag (12 juni) is de website live gegaan waarop veehouders kunnen berekenen of zij een van de 3.001 piekbelasters zijn en zich direct kunnen inschrijven voor de uitkoopregelingen LBV+ of LBV. Volgens Van Dellen kun je dat rustig invullen. "Je kunt zeggen: dan weet de overheid iets van mij, maar dat weet de overheid nu ook al. Ze weten precies wie de piekbelasters zijn."

Deel dit topic

Reacties

+1
weurding
Bij twijfel niet inhalen
+2
JappieJo
Die Lubbert ruikt weer omzet, en toch accon failliet laten gaan
+1
oubi
@JappieJo voor lubbert belangrijk dat er veel inschrijven
+4
Twentsch Land
Twijfel is een moment om je niet te verroeren en zich eerst beter verdiepen in wat gaande is om vervolgens met de grootst mogelijke zekerheid een keus te maken.
+2
hans-hans
+14
dijkstra uit w
Kunnen we lubbert niet aanmelden, krijgt ie ook een beroepsverbod 😀
JappieJo
@dijkstra uit w ben vlak voor
de hoef
@dijkstra uit w prachtige tekst
+2
theo-lamers
Aanmelden kan toch gewoon, kunt nee zeggen zolang je niet tekend
mlkvhoudr
@theo-lamers nee kan nu toch ook
BertK
@theo-lamers Als je stoppen wil, kan dat al langer als vandaag, misschien wel met meer perspectief. Caravanstalling zijn erg gewild, jongveeopfok adressen ook.

Je aanmelden is een stap op weg naar stoppen. Wil je dat?
+1
theo-lamers
@BertK Ligboxenstal ombouwen tot caravanopstal valt ook niet mee. Kun je beter afbreken en nieuw bouwen. Maar of het aantrekkelijk is is afhankelijk van leeftijd stallen en je financiering.
+1
jan 10
Kop in het zand is natuurlijk nooit goed,moet hakken in het zand zijn natuurlijk,maar dat levert hem weer nix op ..
+1
matt
Lullert heeft wel vort genoeg gelult,kan beter voor het beroepsverbod gaan 🙂
jhackert1986
Lubbert wil een flinke hap van de 24,3 miljard
January
Die man heeft al veel ellende veroorzaakt, ver bij weg blijven ,
+1
royale
Grappig dat hij weer van zich laat horen. Volgens mij is het allemaal maatwerk en kun je ze niet over 1 kam scheren. Ik heb het eens met @weurding : bij twijfel niet inhalen!
Ik dacht dat Lubbert genoeg schade veroorzaakt heeft met de accon melkmaatschappen in het verleden! Dat heeft toen ook gezorgd in gedwongen stoppers!
+1
Vdejong
@royale Lubbert heeft toch niemand gedwongen tot een melkmaatschap en daarnaast; je bent er zelf toch bij. De mensen waar het mis is gegaan hebben niet lang genoeg in de spiegel gekeken en kenden de andere partij waarschijnlijk niet genoeg. Met zoiets ga je toch niet over één nacht ijs. Dus om hem nu de schuld te geven van gedwongen stoppers, vind ik vreemd.
Ik ben met je eens dat hij vooringenomen is.
+1
de hoef
Quote Reactie van @royale:
g schade veroorzaakt heeft met de accon melkmaatschappen in het

heb er 10 jaar 1 gehad zat prima in elkaar, voor beide kanten , we komen nog steeds bij elkaar over de vloer
+1
Niels Koning
Altijd het zelfde met lubbert eerst een dure nota sturen met een advies waarvan je denkt wat moet ik hier mee. Waardeloos advies. En als familieleden het dan willen en het gaat zoals verwacht fout dan is meneer de ondernemer niet. Lulhannes lubbert heeft recht op geld en stuurt de deurwaarder hij weet als eerste als er betaalproblemen zijn gelijk deurwaarder laat hij door een collega doen geldwolf lubbert met waardeloze adviezen. Wat denk je hij kan niet eens de kostprijs van een gewas bedrijfsspecifiek uitrekenen. Hij rekent in omzet. De sukkel als je de kostprijs eens ging uitrekenen dan deed je niet zo idioot van dellen bij akkerbouwgewassen heeft hij het spuitboekje er niet eens bij saldos per ras rekent hij ook niet uit. Hij weet niet eens waar de algemene kosten toebedeeld moeten worden. Het is een lulhannes die kraait als een kip zonder kop. Hij kan niet eens rekenen. Het is een kletskous die ongefundeerd lult.
+1
Wolswinkel
@Niels Koning Dus als ik het goed begrijp kan ik mijzelf als twijfelende klant van Lubbert beter voor uitkoop melden?
pieta
@Wolswinkel Gewoon een andere Lullert zoeken. 😁
+3
robbies
@Niels Koning jij hebt iets met m meegemaakt denk ik
+3
familie pelle
@robbies
Quote:
. jij hebt iets met m meegemaakt denk ik

Hoezo dan? Vind je hem rancuneus overkomen? 😅

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zand , overheid , veehouders , flynth , toekomst , kop , website , piekbelasters , uitkoopregeling en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
24
DEELNEMERS
21
WEERGAVES
0