mlkvhoudr


Topics
8
Reacties
3.340
Volgers
5

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 8u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


23 Feb 2021

Nieuwe Oogst TV Verkiezingen: Jan Cees Vogelaar (JA21)Originele beschrijving

De Tweede Kamerverkiezingen vinden plaats op 17 maart 2021. Er doen 37 partijen mee. In de aanloop naar de verkiezingen laat Nieuwe Oogst zoveel mogelijk (aspirant-)Kamerleden aan het woord over de land- en tuinbouw. Dit doen we aan de hand van drie stellingen. Vandaag in deze reeks Jan Cees Vogelaar (59).

4 reacties

22 Feb 2021

19 Feb 2021

Enquête natuurlijke veehouderij 2021Originele beschrijving

Beste veehouder,

Help je even mee?

Platform Natuurlijke Veehouderij zet zich in voor het gezond houden van vee op een ‘natuurlijke manier’. Zo werken we aan kennisdeling over inzet van kruiden en natuurlijke middelen op zo praktisch mogelijke manieren. Robuuste rassen, gezonde bodems en kruidenrijk grasland zijn thema’s die hieraan gerelateerd zijn.

De basis van gezondheid ligt in goed management, huisvesting, klimaat, voeding en water. Maar op het moment dat dieren het lastig hebben is het fijn als je met natuurlijke middelen kunt bijsturen en zo inzet van middelen als antibiotica kunt voorkomen.

Met de enquête hieronder willen we ontdekken hoe we boeren nog beter vooruit kunnen helpen in het natuurlijk gezond houden van hun vee. Het invullen van deze enquête duurt een minuut of vijf. Hartelijk dank voor je tijd!

Let op, homeopathie valt buiten de scope van deze enquête. Heb je daar interesse in? Geef dat dan aan in de laatste vraag of je nog iets wilt toevoegen of aanvullen.

0 reacties

18 Feb 2021

13 Feb 2021

Farmer friendly/planet proof

Zo maar een gedachte uit de melkstal:

Als de supermarkten wel in ketensamenwerking willen werken, maar er wel wat tegen over dient te staan, kunnen we dan geen stijgend aandeel zuivel afnamebv vlog/cairing dairy of planetproof oid tov gangbaar afspreken zo dat op deze wijze het inkomen een plus kan krijgen?

En het zuivel schap " verduurzaamt"

Nogmaals zo maar een gedachte......

20 reacties