BertK


Topics
0
Reacties
69
Volgers
0

Over mij

Woonplaats: Maasland
Leeftijd: 54jr
Laatst online: 3u geleden

Melkveehouder in Maasland

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


01 Jul 2022

Opgepakte boeren online voor rechter: te gevaarlijk om ze te vervoeren

Quote:
Zes verdachte boeren die vrijdag moeten voorkomen bij de rechter-commissaris worden vanuit het Huis van Bewaring of een politiebureau via een online verbinding verhoord. De Raad voor de Rechtspraak stelt dat dit alleen kan als er zeer concrete en uitzonderlijke veiligheidsrisico’s zijn.

10 reacties

28 Jun 2022

Hoe lang mag of kan KDW overschreden worden?

Sinds de invoering van N2000 en KDW zijn er gebieden waar de depositie met een factor 2 of 3 overschreden wordt. Voor die tijd was de veestapel/depositie niet echt kleiner, hooguit groter. Je kunt dus wel stellen dat in een serieus aantal N2000 gebieden al zeker 40 jaar de KDW grof overschreden wordt. Toch is dat plantje er nog en is het gebied nog steeds als stikstof gevoelig aangewezen. Kan iemand dat mij uitleggen?

0 reacties

27 Jun 2022

Waar is Rutte?

De ministers vd Wal en Staghouwer zijn onderdeel van een team, een team geleid door Rutte. Half het land loopt vast of staat op zijn kop door een crises die ze stikstofcrises noemen. Een crises pak je met zijn allen als team op om te werken aan een oplossing. Een team onder leiding van de leider. Van dit team is de leider Rutte of niet?

3 reacties