Ministerie traineert WOB-verzoek stikstofcijfers



Originele beschrijving

Opnieuw treuzelt het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) gehoor te geven aan een verzoek inzake de wet openbaarheid bestuur (WOB) over onder meer het openbaar maken van berekeningen over de stikstofdepositie van Schiphol. Het verzoek werd al op 8 juli 2019 (!) ingediend door Mobilisation for the Environment (MOB), de stichting van stikstofstrijder Johan … "Ministerie traineert WOB-verzoek stikstofcijfers" verder lezen

Deel dit topic

Reacties

arjen90
Ik hoop dat Johan Vollenbroek een rechtszaak tegen de staat aanspant om die cijfers los te krijgen!! Pakt hij eindelijk eens de echte oorzaak van het probleem aan!!
sorry
@arjen90 waarom heeft johan dat niet eerder gedaan,hji is toch heel wat jaartjes bezig .......tegen de boeren...
kwarkje
@sorry tja, zo is Johan
BertK
Pak ze, Johan!
+4
de hoef
Nu is johan onze vriend geworden,t kan raar gaan
+6
Mkl87
@de hoef dat hij dezelfde 'vijand' heeft, maakt nog niet dat hij onze vriend is

Volgende keer zijn wij weer aan de beurt
van Ittersum
@de hoef "if you can't beat them join them" anw.inl.nl/article/…
+2
Twentsch Land
Niet te simpel op het hak-blok gaan liggen.....ik drink ook wel een kop koffie met iemand die niet in mij straatje past....kop koffie, dus geen glas bier.

@van Ittersum
van Ittersum
@Twentsch Land staat nergens dat je jezelf moet weggeven maar "in gesprek gaan" zonder je principes te verloochenen kan.

Geleerd op vlb Woensdrecht, "3e wereldoorlog" 1987. Dat waren toen die gekkies die nu weer aan de macht zijn of beter gezegd (wel) in besturen zitten.
Twentsch Land
Als je niet kunt winnen sluit je dan bij hun aan......dat is toch wel behoorlijk weggeven.

@van Ittersum
van Ittersum
@Twentsch Land pfff.... beetje meer fantasie in de poëzie jongen😉
Twentsch Land
Altijd verstandig om het gesprek met een kop koffie aan te gaan......maar dat is iets heel anders dan het een vriend noemen en/of een van hun te worden omdat je denkt niet te kunnen winnen.

@van Ittersum
de hoef
Quote Reactie van @Twentsch Land:
dus geen glas bier

glas bier kan ook, geeft aan dat je schijt hebt aan wat ze zeggen
de hoef
@van Ittersum ik weet wel hoe het werkt in de grote mensen wereld
+3
ejb
@de hoef Johan zal nooit onze vriend worden.

Het is en blijft een wolf in schaapskleren.

Het beste voor iedereen is dat Johan van zijn AOW gaat genieten maar dan wel zonder internet.
+1
de hoef
@ejb ik dacht vorige week nog, zou die ejb ook nog leven
+1
ejb
@de hoef jazeker, maar heb niet zoveel behoefte om te prikken op het prikbord

Zo af en toe lees ik wel stukken hier,
de hoef
Quote Reactie van @ejb:
behoefte

snap um ja
+4
demelkboer
Ik zei al een paar weken geleden dat Johan onze beste vriend nog wel eens kon worden. J e moet hem alleen voor he t juiste karretje weten te spannen
Boomhaas
@demelkboer zolang hij vergunningen van boeren blijft aanvechten en dwars gaat liggen voor de vrijstelling beweiden/bemesten brengt hij het slechtste in mij naar boven. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.
demelkboer
@Boomhaas je moet omdenken: glas is niet half vol of half leg. Maar: waar is de kraan
+4
SchipholWatch
Wij pleiten al jaren voor samenwerking tussen verschillende groepen in de samenleving die nu tegen elkaar worden uitgespeeld door een 'verdeel & heers'-regering zonder visie op de toekomst. Den Haag kijkt helaas niet verder dan tot de volgende verkiezingen. We moeten met zijn allen in actie komen en ons niet langer laten uitspelen. Eisen dat er een einde komt aan het zwalkend beleid dat half Nederland aan de bedelstaf brengt, onze woonomgeving verziekt en steeds minder voorzieningen biedt terwijl de belastingen explosief zijn gestegen. Heren en dames op dit forum: Kom (ook) naar Schiphol en raak de overheid waar het pijn doet - in de portemonnee. Want juist de grote vervuiler Schiphol lijkt de dans te ontspringen omdat er wéér een uitzonderingspositie lijkt te worden gecreëerd. En u snapt inmiddels wel ten koste van welke beroepsgroep die uitzonderingspositie van de luchtvaart komt. Sorry dat wij als niet-boer reageren op uw forum, maar we zagen dat u een artikel van onze site had vermeld, waarvoor dank!
+3
Arum
😀
+2
de haasen
@SchipholWatch juist de onderste steen moet boven komen van het RIVM . voor de boeren maar ook voor SW doen jullie dan ons ook helpen ???. zo ja dan dank daar voor
+1
@SchipholWatch Mooi om te lezen , en dat is juist het hele volk moet in opstand komen, gewoon een week ALLES platgooien, dit onzin beleid over het klimaat moet stoppen , in heel europa.
+1
achterhoeker2
@Detukkeroettwente Al leg je het land een maand plat dit beleid gaat door.
"De karavaan trekt verder terwijl de honden blaffen."
Ondernemen is ook anticiperen, en kansen zien.
Farmer_
@achterhoeker2 Ben je ook bioboer net als m and m.
vrije boeren
@achterhoeker2 rvo mannetje
Jan S
😀
BertK
@Jan S dat geblaf zorgt er wel voor dat er minder gestolen wordt. In ieder geval valt het wel op als er gestolen wordt. Door een eenzame reiziger of een karavaan, daar hebben we het niet over.
Jaap40
@achterhoeker2 Beste @achterhoeker2 , zolang er onrechtvaardige regels verzonnen blijven worden zullen de boeren/ bouwvakker/ zorg / onderwijs en anderen steeds meer en extremere acties gaan plannen maar ook uitvoeren. Oorzaak gaat gevolgen veroorzaken.
achterhoeker2
@Jaap40 Je hebt een naïef beeld van protesteren,zolang dat binnen de kaders vd wet blijft is het prima.
Maar ga je daar buiten dan zal er vervolging plaatsvinden.
Nederland is een rechtstaat, uiteindelijk zal de overheid verwijzend naar de wetgeving en de democratie toch haar beleid door zetten.
Er komt (gelukkig) geen volksopstand en daarna een interim regering die alle milieuwetgeving terugdraait, sorry..
Het is meebewegen of stoppen, meer smaken zijn er niet.
Jaap40
@achterhoeker2 ga eens met 2 benen in de maatschappij staan ipv iemand naïef noemen.
Toekomst zal het leren. Ongerief is ongekend.
de jonge
@achterhoeker2 je kunt ook tegen de stroom in gaan net als forellen en zalm, die bestaan ook nog steeds ondanks dat ze niet met de stroom meegaan......
Jan S
😀
familie pelle
@SchipholWatch Grappig dat er hier nog mensen zijn die echt denken dat jij iets met schipholwatch te maken hebt. Nog even wachten tot 1 april volgende keer.
Pluto
Krijgen straks gewoon zwartgelakte rapporten !.
+1
de Haas
Ik ben benieuwd hoelang dit nog allemaal recht is te lullen door het gespuis. De overgrote onder- en middenklasse is helemaal klaar met dat opzichtige gelieg en gekonkel. Of het nu milieu, belastingdienst of (land)bouw is, iedereen heeft nu wel door dat je toch wordt genaaid. Er komen straks mensen zelf hun recht halen, en terecht.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
38
DEELNEMERS
24
WEERGAVES
0