Farmer_


Topics
117
Reacties
6.073
Volgers
0

Over mij

Woonplaats: Recke
Leeftijd: 58jr
Laatst online: 4u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


04 Aug 2020

Steeds minder boeren willen biologisch worden: ‘De consument is niet bereid de meerprijs te betalen’Originele beschrijving

EDE / HARSKAMP / BENNEKOM - De animo onder boeren om over te schakelen op biologische landbouw en veeteelt neemt af. Onder consumenten groeit het enthousiasme over biologische producten ook minder hard.

28 reacties

31 Jul 2020

Te weinig vlees voor Offerfeest: 'Slagers bedonderen hun klanten'Originele beschrijving

Vandaag begint het Offerfeest, een van de grootste feesten onder moslims. Maar de viering zal dit jaar voor veel families anders zijn dan anders. Door corona is er een flink tekort aan het traditionele offervlees.

5 reacties

26 Jul 2020

Landbouw kan hotspot zijn: 174 man besmet op Duitse boerderijOriginele beschrijving

Zeker 174 seizoensarbeiders die helpen met de oogst op een landbouwbedrijf in Mamming in Duitse deelstaaat Beieren zijn besmet geraakt met het nieuwe coronavirus.

5 reacties

25 Jul 2020

Boerenverzet: Hoe intimidatie en radicale acties het stikstofoverleg blokkeerdenOriginele beschrijving

Boerenprotest: Maanden zaten boeren en kabinet aan tafel om tot stikstofafspraken te komen. Hoe de boeren radicaler werden en de minister zich ingroef.

55 reacties

24 Jul 2020

Onze boeren produceren vooral voor export en niet voor 'ons'Originele beschrijving

Boeren die alles voor 'ons' produceren? Na een rondje in de supermarkt lijkt de vork toch wat anders in de steel te zitten.

18 reacties

23 Jul 2020

VN: We stevenen af op “ergste voedselcrisis in decennia”Originele beschrijving

We stevenen af op “de ergste voedselcrisis in decennia”, zeggen de VN. Door covid-19 komt grote hongersnood in ten minste 27 landen snel dichterbij. Geen enkele regio in het Zuiden is immuun, zeggen de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) en het Wereldvoedselprogramma (WFP) in een rapport. Het signaleert grote problemen in onder meer Afghanistan en Bangladesh

20 reacties