VIDEO: Het ware verhaal achter de stikstofcrisis



Originele beschrijving

Hoe de boeren en burgers misleid worden door overheid, banken, NGO’s en Milieu activistenorganisaties

Deel dit topic

Reacties

+2
Kringloper
Dit kon zomaar de werkelijkheid worden☹️
+3
George
Het heeft er veel van weg dat dit te gebeuren staat.
+6
Twentsch Land
Wat een geweldige sprekers in deze video.....ook een cijfer 10 voor de veehouder in het begin van de video.....zijn duidelijkheid, woordgebruik en rust....van mij mag dit een boerenleider worden.
+2
@Twentsch Land Deze man, Jarno van Elten (Broek, N-Holland), kan inderdaad supergoed het woord doen en dat ook nog eens in voor de gewone burger begrijpelijke taal. Ik hoop dat hij dit vaker wil doen.
+2
Sjaakiee
Is gewoon de keiharde werkelijkheid.
+4
kwarkje
Het geschetste probleem is dagelijkse realiteit.
De oplossing de enige die kan werken
De schuldigen moeten verantwoording afleggen
Als onderdanen zijn we dat niet gewend
Het is nu tijd dat om voor jezelf op te komen
Zoals gezegd in het filmpje: ze geven geen ruk om jou. Besef dat heel goed wanneer je wilt zeggen dat je een actie te heftig vind!
+5
Ik heb het al vaker gezegd hier er worden VIEZE spelletjes gespeeld, tis een grootte CORRUPTE bende !!!
vrije boeren
Namen en adressen dan kunnen we direct in actie komen
Pluto
@vrije boeren Deze personen genieten immuniteit en zijn derhalve nooit aansprakelijk . Daar zorgt ons rechts systeem wel voor .
+1
Farmer_
Farmer_

(klik om te vergroten)

+1
Harry K
@Farmer_
3 keer raden wat hij gaat doen wanneer Nederland afhankelijk is geworden van de voedselproductie uit de Oekraïne.
+2
klompen
@Harry K daar ben ik geen 3 keer voor nodig
+1
Farmer_
@Harry K Melkveehouderij is booming in zijn land, hij haalt ook de boeruh uit Zuid Afrika naar zijn land, die zijn welkom.
+1
avondrood
Eindelijk weer een goed verhaal. Toch es goed dat de Groot de klep een keer gesnoerd wordt met feiten. Nu met dit soort goede argumenten de andere lieden bewerken zodat er een ombuiging komt naar wat er echt speelt. Acties zijn nodig maar in gesprek gaan met degelijke argumenten komen we verder mee. De draagvlak moeten we behouden!!!!!
Bartlehiemboer
Reacties op de video, ware verhaal. zijn nog niet echt aanwezig. Meestal gaan de boeren in de verdediging wanneer er zo'n beeld geschetst wordt. Ik vraag me af of iedereen stil is omdat er heel veel waarheid in zit.... Of denken we nog steeds dat dit ons niet overkomt? Ik loop met deze waarheid al enige jaren om. Wat moeten we doen?
Pluto
@Bartlehiemboer Ik denk dat de wal het schip gaat keren . De burger denkt nu nog dat alleen de landbouw het slachtoffer is . Zoals de regels nu door de kamer zijn geaccepteerd gaat de burger op grote schaal het gelag betalen .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0