De Groot wil na halveren veestapel ook af van honden en katten: "D66 is knettergek geworden"

D66-prominent Tjeerd de Groot heeft zich de laatste maanden ontpopt tot de hardliner wat betreft een radicaal en strikt stikstofbeleid in Nederland. In een debat vlak voor de Provinciale Statenverkiezingen deed De Groot opnieuw enkele bijzondere uitspraken. Zo stelde de D66'er dat naast veedieren ook katten en honden enorme vervuilers zijn en stelt dat Den Haag ook moet kijken of er nog een toekomst is voor deze dieren. De opmerking kon rekenen op flink wat hoon van PVV'er Alexander Kops.

Deel dit topic

Reacties

+2
matt
Go tjeerd go tjeerd,d33 door het putje 😄😄
Wanne sukkel
+1
bio boer
Hij is tenminste consequent
+1
de jonge
Was jaren terug al standpunt van de pvdd maar die wilden het toen niet doorvoeren anders kostte het teveel stemmen,eigenlijk is d66 dus de loopjongen van de pvdd heb ik steeds meer de indruk. en het past zo lekker in de wef agenda he. straks nog aan de virtuele huisdieren...
-Jan-
@de jonge Ze zijn op zoek naar nieuw potje belasting heffen
+3
labella
Het aantal mensen halveren helpt meer!
+1
Twentsch Land
De stedelingen jaagt hij nu ook in het harnas, dat zal zijn resultaat gaan brengen.
+5
.knettergek!!!!
+1
-Jan-
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl sla gegeten met van die gemuteerde fokwormen
+1
slagakker
Dit pikt niemand meer, dus doorzetten dit voorstel. Gaan ze met hun zetels naar o,o. Wat een feest zou dat zijn. Kunt wel zien dat hij met zo'n troela van PvdD huist.
+2
MBMB
Koeien, weg, huisdieren weg en ach, per jaar 100.000 tot 200.000 mensen erbij: waar blijf je Tj ? Ik spreek en schrijf jouw naam niet meer totdat deze D66 malloot definitief uit de Kamer is verwijderd.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's honden , katten , dieren , toekomst , stikstofbeleid , veestapel , de groot , den haag , tjeerd de groot en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0