Minister Christianne van der Wal spreekt zich uit tegen verplicht uitkopen van boeren

Minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) wil geen enkele boer verplicht uitkopen, zei ze in het tv-programma WNL op Zondag.


Deel dit topic

Reacties

EDOO
Onder druk (van de verkiezingen) wordt alles vloeibaar. Maar na de verkiezingen in november..... Politici zijn soms nogal vergeetachtig.
hans1980
Nou lekker dan
Veel boeren onnodig bang gemaakt

Derogatie eraf gehaald via Timmermans als voorsorteren op ..

Nu dus geen 24 miljard maar elkaar de tent uitvechten olv lto
+1
BertK
Tata Steel en Schiphol waren/zijn ook piekbelasters maar vallen denk buiten het budget 😂
+1
hans1980

demelkboer
Als je kort op natuur xit kon je nog wel eens anders beprijst en genormeerd wirden dan iemand die er verder af zit.
hans1980
Dit is natuurlijk een bom onder het opkoopbeleid!!
De eerste kamer gaat ook niet meer tekenen.

Dus nu een nieuw systeem?

Minas 2.0
jan 10
180 graden gedraaid,nog een x en we zijn weer bij het oude liedje...
+3
de jonge
Zou je als sector de politici ook kunnen aanklagen voor al het leed wat ze hebben aangericht en nog steeds aanrichten voor de stress en onzekerheid en de daaruit voortvloeiende lichamelijke klachten en de gevolgen van hun naar de sector toe geestelijke "verkrachting"? stress is namelijk 1 van de ergste bedreigingen voor de gezondheid van de mens.
jan 10
Quote Reactie van @de jonge:
ou je als sector de politici ook kunnen aanklagen voor al het leed wat ze hebben aangericht en nog steeds aanrichten voor de stress en onzekerheid en de daaruit voortvloeiende lichamelijke klachten en de gevolgen van hun naar de sector toe geestelijke "verkrachting"? stress is namelijk 1 van de ergste bedreigingen voor de gezondheid van de mens.

Daar heb ik ook wel eens aan gedacht,De Groot en vd Wal komen dan eerst aan bod,maar ook Kaag en vergeet van Dam niet.
Verder ook de laatste 4 landbouw ministers,ze hebben boeren vernederd en tegelijk ook aan hun bestaanszekerheid gezeten.
+1
de Tank
Ze ziet meer in ontmoedigen dan uitkopen aangezien er geen geld is voor uitkopen.
+2
MBMB
Wat een vertoning! Ze heeft door dat de WAARHEID boven water komt namelijk dat er geen relatie is te leggen tussen de veronderstelde stikstofuitstoot van een boer (?) en het gevolg daarvan. Realtime metingen tonen dat aan. Wat nog wel volgt is het Chinese onderzoek waaruit zou blijken dat de ammoniak in de lucht niet alleen van de veehouderij afkomstig is maar van verbrandingsprocessen. Ook dat komt boven water. Dus als je goed luistert weet ze dat het hele model op de helling komt en zoekt ze naar een andere stok om te slaan want zo kweelt deze dame "de stikstofuitstoot moet omlaag" (ook al weet ze er geen end meer aan waar het vandaan komt, hoe het verspreid wordt en wat het gevolg is). Dus over naar een ander systeem: het belasten van de individuele uitstoter: een modeluitstoot voor elk varken, koe, kip en je zorgt zelf maar dat die veronderstelde uitstoot omlaag gaat. Hoe, zoek het uit want alle systemen die bedacht zijn worden door de linkse rechters met ook maar een half procent twijfel gekraakt. Maar beste Christianne, het failliet van dit hele beleid is een feit. Jij hebt jezelf volslagen belachelijk gemaakt door dit te verdedigen en daarvoor zal verantwoording afgelegd moeten worden. Ik wacht op jouw nederige excuses voor alle ellende met die f* kaarten die je bij ons hebt aangericht.
p.w.
@MBMB

Harry Vermeegen: "Draaideur Van der wal gezien bij WNL?"
boer.
Dus,
De boeren een heffing laten betalen voor hun uitstoot om zo de 24 miljard bij elkaar te sprokkelen waar de provincie dan leuke dingen mee kan doen
Twentsch Land
Dus het agrarisch bedrijf de melkkoe van de overheid 🧐

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zondag , boer , christianne van der wal , van der wal en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
2.649