Eva Jinek verliest geduld met boeren: ‘Zoek een andere baan!’

Eva Jinek ergert zich eraan dat de landbouwonderhandelingen zijn geklapt. Haar geduld met de boeren raakt op. "Als het niet meer werkt, misschien moet je dan een andere baan zoeken!"

Quote:
Na al die tijd is Eva er wel klaar mee. Ze roept boeren op om ergens anders te gaan solliciteren. “Je kunt wel zeggen: ‘Die heeft recht op dit en dat’, maar we komen niet meer nader tot elkaar. Als het niet meer werkt, misschien moet je dan een andere baan zoeken! Dat is wat ik probeer te zeggen.”

Zowel Sjaak als Caroline reageren verbijsterd. “Het is niet gewoon een baan, hè? Het is niet een baan”, aldus de politica.

Deel dit topic

Reacties

+9
Braboboer
Misselijkmakend 🤮
+13
Hans van Bergen
En dan ook nog dat k wijf wat zich RTL verslaggeefster noemt. Dat ZIJN geen journalisten maar ACTIVISTEN. Leuke is dat doordat zij volledig uit hun rol vallen en Caroline en Sjaak keihard aanvallen en boeren wegzetten als 2e hands afgekeurde debielen die beter koffers kunnen gaan slingeren op Schiphol zodat de linkse elite op tijd op vakantie kan, ze Caroline en Sjaak DWINGEN om zich uit te te na verduidelijken en verantwoorden zodat de kijker doorheeft wat er speelt.
Hans van Bergen
@Hans van Bergen Ik ben nie vant kabinet zij die trol ook nog
+10
Grasbaal
Ik vond dat Sjaak een goed weerwoord had tegenover EVa en die andere Miep...
+1
GJKlaassen
@Grasbaal voor zover hij zijn zin mocht afmaken
HansBa
@Grasbaal die Miep met dat zure bekkie...
+2
royale
@HansBa die Floor was wel erg snel op haar tenen getrapt! Maar die opmerkingen van Eva had je kunnen verwachten! Dat is ook haar job! Sjakie moet zijn stem weer smeren na al die gesprekken!
j h p
@royale Wij vroegen ons nog af wanneer hij de baard in de keel zou krijgen. 😂
producent
@Grasbaal
Je zou ze een slappe kweekvlees dildo toe wensen.
+1
Albert Altena
Eva. De onafhankelijke interviewer.
Pure D66 proleet.
Trouwens vindt ik dat Sjak en Caroline het simpeler uit moeten leggen.
Verstand aangaande de boeren standpunten is minimaal en daarbij zijn ze gehersenspoeld.
+2
Hans van Bergen
ALS ze iets van journalistiek in hub lijf hadden dan hadden ze uit kunnen zoeken wat de boodschappen straks kosten na het lba. maar dat lieten ze weer na
GJ Bosch
@Hans van Bergen Weet jij al wat de boodschappen na het LBA gaan kosten?
Hans van Bergen
@GJ Bosch Kun jij ff uitleggen waarom jij deze vraag aan mij stelt?
+2
GJKlaassen
Het meest vervelende vind ik dat continu de landbouw van iedereen de schuld krijgt dat er niet gebouwd kan worden, etc.

Maar dat ligt toch echt aan Den Haag!!

Dat kwartje lijkt niet (meer) te vallen.
+1
j h p
@GJKlaassen Als je puur naar de wet zou kijken kan er met een LBA ook nog steeds niet gebouwd worden als de uitstoot boven die 0,005 mol of zoiets uitkomt, wel of geen LBA gaat daar geen verandering in aanbrengen, alle gecreerde ruimte moet immers toch eerst naar natuurherstel tot de KDW is gehaald volgens mij, en die zijn onhaalbaar op veel plekken.
Twentsch Land
Heb het nog nooit zo op Eva gehad, maar nu ook nog even op een stikstof stoel en het wel denkt te weten ... en daar uit dat hele media gebeuren zijn er steeds meer die dat denken te kunnen, vandaag in tub nog een collum van debby Gerritsen ( de zogenaamde liefdes therapeute ) ook op de stikstof stoel denken het te weten en schrijft boeren zat te zijn...wat zeuren die nou, ze krijgen toch geld 🙃
+5
sorry

matt
@sorry staat ook in het ED nu kunnen wij hier ook wel,over dildos gaan
Lullen.
Daar hebben wij,ook geen enkel verstand van 🙂))
George
@matt Niet? 😂
+17
kanniewaarzijn
Je kan zeggen wat je wilt, maar onze fantastische overheid heeft het toch maar mooi voor elkaar gekregen om het ganse land te laten geloven dat er niet gebouwd kan worden omdat die rotboeren teveel stikstof uitstoten. Het is tekenend voor dit land dat men kritiekloos meegaat in dit bespottelijke verhaal met dubbele agenda. Zelf nadenken is schijnbaar al te hoog gegrepen.
+1
Hans van Bergen
@kanniewaarzijn Jij hebt het hier over 2 rtl dozen. Die hebben ook in corona tijd alles voorgelezen wat de overheid wenstte. En dat blijven ze doen. Denk jij serieus dat ook werkelijk velen deze kwats geloven??? Jan en truus met de pet hebben ALLANG door dat het allemaal verzonnen flauwekul is.
George
Ik moet die Natnek ook niet.
+1
Cvroegejr@online.nl
Dat jullie überhaupt naar die bull shit kijken , kijk dan niet ,kan je,je eigen niet ergeren ook ,heb die kut tv vijf jaar geleden het huis uitgeflikkerd inclusief krant.
Twentsch Land
Er zijn ook meer dingen op tv dan alleen eva...

Tv en krant uit de deur.....enigste wat dan overblijft is je eigen wereldje.

Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl
+2
weurding
@Twentsch Land Eva op zich is niet verkeerd, maar als ze die ( bovenste) scheur lostrekt.....😅
+2
spotmelker
@weurding heb jij ervaring met haar onderste dan?
+2
pieta
@spotmelker Iemand heeft daar wel ervaring mee. 😁
+1
weurding
@spotmelker ben wel een beelddenker😅
Twentsch Land
Kan er niks aan doen.... maar ik vindt het niks....ook haar verschijning vindt ik niks.

@weurding
+1
mlkvhoudr
@Twentsch Land bevalt mij prima ik volg online wat nieuws , de vrouw is een netflixer dus de tv is toch vaak al bezet, youtube aan op de foon kijk nu veel wegenwacht filmpjes van een tukker monteur kijkt lekker weg en ik probeer nog wat nieuws uit oekraine te volgen, wat dan wel weer doffe ellende is
+1
Twentsch Land
Kijk ook weinig tv, lees wel veel.

@mlkvhoudr
Cvroegejr@online.nl
@Twentsch Land Gelukkig!!!
digger
@weurding goed artikel
+2
jan w
Waarschijnlijk zouden de reactie's , Als ze bij de opmerkingen van haar RTL JINEK facebook zouden worden geplaatst , beter overkomen dan hier op het prikkebord.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's caroline en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
35
DEELNEMERS
22
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN