Van der Wal denkt dat ook nieuwe colleges stikstofbeleid steunen

Hoewel partijen die zich tegen haar stikstofbeleid keren het goed doen in de peilingen, verwacht minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) dat ook de nieuwe colleges in de provincies straks allemaal haar beleid zullen steunen. Provincies komen er snel genoeg achter dat ze in een 'economische lockdown' komen als ze de stikstofkraan niet dichtdraaien om de natuur te beschermen, aldus de minister.

Deel dit topic

Reacties

+12
mlkvhoudr
Bangmakerij is altijd de laatste strohalm van politici die ook wel inzien dat de fabeltjeskrant bijna uit is
+4
Theo61
@mlkvhoudr Provincies komen er snel genoeg achter dat ze in een 'economische lockdown' komen als ze de stikstofkraan niet dichtdraaien om de natuur te beschermen, aldus de minister. Stemmen heeft geen zin aldus deze minister, we leven in een dictatuur !
+1
Braboboer
Pas maar op dat het kabinet niet gaat vallen na 15 maart mevrouw van der Wal
+7
de jonge
Van der wal en denken.... die kan alleen maar opratelen wat haar ingefluisterd word, van de materie anzich weet ze de klok niet eens te vinden,laat staan de klepel
+2
Melkboer16
V d Wal is nou zo’n typisch geval wat zich onwijs omhoog geneukt heeft.
Zit in de politiek om in geval ze aan de kant wordt gezet voor een jong snolletje een inkomen te hebben.
Werkelijk dat mens is zo dom als het achtereind van een varken
+2
j h p
@Melkboer16 Is het nu nodig om een varken zo te beledigen? 😂
+1
de Tank
Alsof alle provincies nu het kabinetsbeleid steunen. Dreigen is een uiting van onmacht.
Farma_boerke
De rapporten waarop Brabant heeft besloten om alles dicht te gooien laten het duidelijk zien: er zijn veel meer drukfactoren naast stikstof die vaak nog belangrijker zijn.
Met name waterhuishouding, recreatiedruk (teveel mensen) en onvoldoende/geen/slecht beheer springen eruit.
Jammer genoeg wordt alles op stikstof gegooid, want een gezamenlijke vijand is makkelijker dan erkennen wat er moet gebeuren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , stikstofbeleid , christianne van der wal en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0