Tukker Gert Jan Oplaat sluit zich aan bij BBB van Caroline van der Plas

MARKELO – Het voormalig VVD-Kamerlid Gert Jan Oplaat uit Markelo heeft zich aangesloten bij de Boer Burger Beweging van Caroline van der Plas. Hij had eerder deze maand zijn lidmaatschap van de VVD opgezegd. Oplaat laat nog in het midden wat hij precies gaat doen bij BBB.

Deel dit topic

Reacties

+2
Grasbaal
De BBB club wordt al groter:

+1
de hoef
@Grasbaal wanneer ga jij na BBB
+1
Grasbaal
@de hoef de landelijke VVD heeft het platteland (en ook mij) helaas weinig meer te bieden, heb de vorige verkiezingen op JA21(Jan Cees) gestemd. Jan Cees zit daar nu wel op een goeie plek, maar ik hoop dat hij gaat overwegen om nu ook naar de BBB te gaan.

Ben wel VVD lid, dat was noodzakelijk om lijstduwer te zijn van onze plaatselijke VVD partij. ook bij de provinciale VVD afdeling zitten goeie mensen aan het stuur maar helaas zijn hun handen gebonden door Den Haag.
+13
pieta
@Grasbaal Jij kunt zo de politiek in. Er wordt je een simpele vraag gesteld, er komt een ellenlange uiteenzetting maar geen antwoord!!! 😁
Twentsch Land
Baal wacht tot hij wordt gevraagd 😉

@pieta
+1
Grasbaal
@pieta op deze vraag kan je niet simpel ja of nee zeggen.
+2
weurding
@Grasbaal hoeft ook niet, alleen een tijdstip😉
pieta
@Grasbaal Ik vond het wel lachen. Een simpel lijkende vraag die heel moeilijk blijkt te zijn. 😁
+12
t zal wel
@Grasbaal laat jc maar blijven zitten waar die zit. is veel te dominant om onder of naast caroline te functioneren, hij weet veel kan veel maar gaat nog wel eens de mist in. kan beter bij ja21 blijven.
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Grasbaal:
zitten goeie mensen aan het stuur maar helaas zijn hun handen gebonden door Den Haag.

Dan zijn het dus helemaal geen goeie mensen.
+2
Nevergiveup
Dat is heel mooi , en hopelijk nog meer want lientje heeft het al druk genoeg 💪
+3
Stroman
Pieter omtzigt er nog bij en we hebben een nieuwe regeringspartij.👍👍👍
stefanus
@Stroman Groep Haga kan er ook bij
+3
Todi
@stefanus Partijen samen voegen is nooit goed. meerdere bazen op 1 schip gaat niet goed.
+6
cornelissen
Quote Reactie van @Todi:
Partijen samen voegen is nooit goed. meerdere bazen op 1 schip gaat niet goed.

Inderdaad,waar nodig samenwerken. Richard de Mos had zich voor de verkiezingen al gemeld, is uiteraard afgewezen.
En daar lijkt het ook op, laat JC Vogelaar maar bij Ja 21 blijven. Kan hij ook een hoop goed werk doen en laat Eerdmans maar de stemmen halen uit de steden. Want met een strengere immigratie valt ook nog wel stemmen te winnen.
stefanus
@Todi Denk niet dat deze mensen zo graag perse baas willen zijn, samenwerken en samen een goeie baas zoeken lijkt me een goeie manier van iets opbouwen.
+1
de jonge
@Stroman nou,laat die er maar niet bij, dat stemgedrag doet mij regelmatig de wenkbrauwen fronsen, dat ik echt denk waarom??
George
Eigenlijk konden die beter samen gaan dan zoveel verschillende partijtjes.
Todi
@George bv caroline die stelt vragen en Thierry die zegt ik wil komt niet goed. Maar ze hebben alle 2 het zelfde doel hoop ik. Het op zouten van deze gekkigheid. De boven genoemde personen zijn munitie voor Caroline aan het zoeken. Top toch.
+3
Jannus
@Todi Er moet eens eens onderzoek komen naar het TBO beleid want daar zit ook zaken fout en dat wordt op het bordje landbouw gelegd,zijn miljoenen verkwist zonder onderbouwd resultaat en die boeren in de hoek zetten waar de klappen opgevangen moeten worden, WA doet zoetjes maar is opgetrommeld
+8
George
@Todi Laat die Thierry maar weg. Die is me te doorgeslagen met allerlei waanzin.
Hans van Bergen
@George Hoezo?? Dat Klaus Swab alles regelt?? Is dat nie waar dan?
+1
de jonge
@George ga voor de aardigheid eens zonder vooroordelen en met open vizier kijken naar wat hij al 2 jaar lang verteld en kijk dan waar we nu staan en wat voor wereld we nu zitten.... en trek dan je conclusie, tevens is het zo dat hij de eerste was die zei dat de normen in andere landen qua stikstof veel hoger lager dan nederland en ze die normen moesten gaan verhogen omdat dat heel makkelijk kan en het hele ""probleem"" is opgelost, de staat probeert krampachtig vast te houden dat dat niet zou kunnen, maar ze vertellen niet waarom niet.. er zijn wel vaker afspraken gewijzigd toch en als dat niet kan zouden ze niet eens onderdeel van een eu moeten willen zijn als ze daadwerkelijk voor ons land en de inwoners op zouden komen
+4
George
@de jonge Tja voordat ie al die onzin ging uitkramen en toen Jan Cees bij hem in de partij kwam kon ik hem wel waarderen , maar daarna is hij werkelijk compleet doorgeslagen. Met zijn eigen forum munt en weet ik allemaal wat. Het is een zanikerd. Ik heb liever met Caroline te doen.
+3
de jonge
@George en toch vind ik gideon het super doen..
en laten we eerlijk zijn er zal geen 1 partij zijn waarvan je het met alle punten eens bent en waar je alle mensen die erin zitten toppers vind, de politiek en de media hebben ze constant afgebrand en we weten hier allemaal de macht van de media betreffende beeldvorming toch?
+3
de jonge
@de jonge en dat is het mooie hier op dit forum. een ieder heeft zijn eigen mening en er is actie en reactie en dat vind ik het mooie hieraan,om je ook in de zienswijze van een ander te verdiepen en daar de conclusie uit te trekken om je eigen mening te vormen
+1
Jannus
@de jonge Een mening hebben wil niet zeggen dat je gelijk hebt laat staan krijgt,zat vanavond even op 2 te kijken en zag dat er druk gekeken wordt hoe de boerenorganisaties opereren en dat uitdragen,luister maar vanaf 6 min

npostart.nl/mediastorm/25-06-2022/…
+1
Melkveehouder.
@de jonge Ik hoor hem graag. Zijn partij is zeker niet de mijne en zal het ook nooit worden. Maar wat is deze kerel sterk in debatteren. Een bak dossierkennis en niet van zijn stuk te brengen. Ik zou hen graag bij de BBB zien. Caroline is zeer goed, maar Gideon zeker niet minder.
Todi
@Melkveehouder. Top gozer Maar laat elkaar in waarde om het doel te bereiken. Zo ok de Jonge. De keuze is aan jullie.
waar je op stemt of steunt. Het kan hiet dat een bb steungroep op dit moment oorlog zit te voeren onderling.
Melkveehouder.
@Todi Sorry, maar ik snap je betoog niet helemaal. Leg het eens wat duidelijker uit.
+1
diekman
Hoppa weer 2 zetels erbij BBB.💪
robbies
Ik hoop dat BBB ook wat prominenten weet te laten aansluiten met andere expertises. Inhoudelijke kennis zal er zat zijn, maar het helpt ook in de beeldvorming als er een oud-generaal aansluit of iets dergelijks.
marcsterreborn
@robbies je denkt aan een voormalige (Z)LTO voorman?
+1
weurding
@marcsterreborn generaal A. Lager Wal?
robbies
@marcsterreborn defensie staat voor discipline en kameraadschap. Voor elkaar, altijd is het motto. Zulke lui aarden niet bij rubberen ruggengraat-club LTO
marcsterreborn
@robbies dan spreekt dit jou waarschijnlijk ook niet zo aan....
Hans van Bergen
Bennie de weet veel
+2
Nevergiveup
Ik wit ook veul , en als ik het niet wit dan behang ik ut.
ronald73
Zolang hij maar geen vrijmetselaar is. Ik hoop dat Caroline daarop controleert.
demelkboer
Hopenlijk piekt bbb niet te vroeg
+1
mlkvhoudr
Ilona lagas was ook VVD (en ik meen ter rechterzijde) met haar partner dus als ze het goed opzetten met fatsoenlijk rechts dan maken ze een kans er een structureel succes van te maken.
Eers kiek´n
Nog een paar kritische VVD ers te gaan en ze hebben weer een meerderheid voor hun plannen in de vereniging. Hij kwam beter tot zijn recht als kritisch VVD lid.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vvd , boer , markelo , bbb , caroline van der plas en gert jan oplaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
42
DEELNEMERS
24
WEERGAVES
4.288