Eerste kweekvleesboer ter wereld uit Sint-Oedenrode? Leon Moonen loopt voorop in de vleesrevolutie
Bron
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's vlees , eten en wei geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Reacties
Gods werk niet proberen te verbeteren.
Maar verdringen van de echte kaas is er niet noemenswaardig door.
Ik zou over dat kweekvlees ook maar niet te lang wakker liggen, zeker met een stijgende wereldbevolking.
Kunstboter(margarine) is eenvoudiger te maken, maar na 150jaar heeft het melkvet ook nog niet waardeloos gemaakt.
Overigens: sojaolie en palmoliezijn in prijs verdubbeld het laatste jaar en plantaardige oliën het algemeen zijn 60% duurder geworden.