Landbouweconoom Dick Strijker (RUG) neemt stelling op talkshow in Eelde over toekomst landbouw. 'Melkveestapel moet niet kleiner'

De melkveehouderij in ons land moet niet inkrimpen, vindt landbouweconoom Dick Strijker van de Rijksuniversiteit Groningen. ,,We hebben onze melkkoeien nodig voor onderzoek en innovatie.”

Bron

Landbouweconoom Dick Strijker (RUG) neemt stelling op talkshow in Eelde over toekomst landbouw. 'Melkveestapel moet niet kleiner'
dvhn.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+2
ricardo
Toch nog iemand die er iets van snapt.
Detukkeroettwente
@ricardo juist.
Coen
@ricardo , hij is een kameleon.

zijn echtgenote is GL-raadslid, in huize Strijker zal de discussie nu heftig zijn.
Raben
Het is een en blijft een mafketel , deze snapt niet zo heel veel hoor , deze had eens een uitspraak gemaakt van , er wordt nog steeds tarwe verbouwd dus de boeren verdienen eraan anders zaaiden ze het niet , van vruchtwisseling en grond niet geschikt voor andere gewassen had ie nog nooit gehoord , als er een goede graanprijs zou zijn werd er veel meer ingezaaid , nu vaak een 1 op 4 gewas wat eigenlijk gewoon 1 op 2 gewas zou moeten zijn met goede verdiensten .
BertK
Wat verdient de boer aan onderzoek en innovatie? Vast wel iets, maar de periferie inclusief Strijker eet zich er dik aan.

Als argument snap ik het niet helemaal.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , landbouw , groningen , onderzoek , melkkoeien en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!