Op zoek naar een koe die weinig methaan ademt

Eén van de grootste opgaven voor de veehouderij is om de uitstoot van methaan te reduceren. In de pens van de koe ontstaat methaan bij het verteren van het voer. Deze methaan verlaat de koe voor een groot deel via de adem, en voor een klein deel via de mest.

Deel dit topic

Reacties

+3
Ook natuurgebieden stoten methaan uit, dus alles ontginnen, en wat die koeien betrefd STOPPEN met deze ONZIN, LTO en de ZUIVEL zakkenvullers moeten zich KAPOT schamen, dat men doelbewust de sector kapot maakt , met deze gemaakte problemen !!!
+6
de Tank
Op zoek naar gezond verstand levert meer op.
grös
Gerommel in de marge, fokkerij is al voor 0,01% betrouwbaar en dan met dit soort onderzoeken komen, gaan ze dit ook bij mensen doen?
+2
Slingeland
Rendac bellen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , koe , veehouderij , voer , uitstoot en pens geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.168