Wordt Nederlandse melkveehouder schietschijf NVWA?

Terwijl Nederland het luilekkerland is voor drugscriminelen wordt de Nederlandse veehouder achtervolgd als een fraudeur en als de Tweede Kamer deze week niet ingrijpt, wordt de melkveehouder schietschijf met torenhoge boetes bij tekortkomingen van het Identificatie en Registratiesysteem (I&R). Geen geboorte meer melden zonder aangebracht...
Het bericht Wordt Nederlandse melkveehouder schietschijf NVWA? verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Deel dit topic Wordt Nederlandse melkveehouder schietschijf NVWA? (nmv.nu)

Terwijl Nederland het luilekkerland is voor drugscriminelen wordt de Nederlandse veehouder achtervolgd als een fraudeur en als de Tweede Kamer deze week niet ingrijpt, wordt de melkveehouder schietschijf met torenhoge boetes bij tekortkomingen van het Identificatie en Registratiesysteem (I&R). Geen geboorte meer melden zonder aangebracht... Het bericht Wordt Nederlandse melkveehouder schietschijf NVWA? verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

Reacties

+5
Weidezicht
Wordt eens tijd voor een tractorshow op het binnenhof....
+1
Kringloper
@Weidezicht Paar honderd giertanken leegspuiten op het binnenhof😀
Arum
@Kringloper Weet je de ketsplaat nog te liggen!
Kringloper
@Arum Niks ketsplaat, spuitkanon erop!
+6
Dirk van Zetten
Luilekkerland voor drugscriminelen, groei Schiphol, plofkraken, bijmengen chemisch afval in stookolie, Gen X in water lozen. Maar de boertjes gaan we lekker bekeuren.
Dirk van Zetten
pietjepuk
@Dirk van Zetten 1375 keer zoveel uitstoot als alle autos op de wereld. Koekkoek
+1
Erik,1979
@Dirk van Zetten om dat te compenseren moeten ze denk ik nog maar een keertje 830% korten op fosfaat rechten of zo iets.
+2
melluk
@Dirk van Zetten waar komt zo een lulverhaal nu weer vandaan??
Van de stichting wakker zeeschip of zoiets????
+4
Dirk van Zetten
@melluk net zo uit zijn verband gerukt als de rest van de klimaatdiscussie. Elke koe die in NL verdwijnt komt in een ander land weer terug want we blijven cosumeren
christo
@Dirk van Zetten En wie zit daar aan tafel voor de melkveehouders te polderen en een slachting voor te bereiden van een kleine 400.000 koeien?
m uut m
@christo
Ben je ook geen fosfaatrechten meer nodig.
Elk nadeel heeft zijn voordeel.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden nederland , geboorte , melkveehouders , melkveehouder en tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!