christo


Foto's
0
Video's
0
Topics
0
Reacties
771
Stemmen
1.044
Volgers
3

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 20min geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


16 Feb 2019

LTO verwacht groei van Nederlandse melkveehouderij

Zou Bassie niet op de hoogte geweest zijn dat de lto in 2014!!!!!!! gepleit heeft voor invoering van de fosfaatrechten??. Het minste wat hij voor de sector kan doen is zijn lintje teruggeven. Lintjes horen te hangen aan mensen die het verschil in positieve zin maken.

0 reacties

13 Feb 2019

VIDEO: Baudet pakt Schouten genadeloos aan: red onze vissers!Originele beschrijving

Na eerst honderden melkveehouders het faillissement in te hebben gedreven met haar fosfaat-fiasco, laat Minister Schouten nu ook onze vissers keihard vallen ...

25 reacties

12 Feb 2019

Zeer laag bodemoverschot BES-bedrijf na 2018Originele beschrijving

Het jaar 2018 zullen we niet snel vergeten. Het is het jaar van de introductie van de fosfaatrechten en de uitzonderlijke droge zomer. Voor Koeien & Kansen melkveehouder Johan Dekker was het ook het 4e jaar waarin hij deelnam aan de BES-pilot.

1 reactie

09 Feb 2019

Mestbeleid; Brief regering; Elfde derogatierapportage zoals deze naar de Europese Commissie is verzonden

Het lijkt mij legitiem om de volgende vraag te stellen: waarom worden melkveebedrijven getrakteerd op extra kostprijsverhogende shit zoals het te vroeg moeten oogsten van mais en rijenbemesting in 2021? De grondwaterkwaliteit is onder controle! Het is een grote schande.

9 reacties

08 Feb 2019

Hoe moeilijk kan het zijn?

Wanneer we gaan kiezen om ons landelijke areaal grasland 300 kg N via dierlijke mest te bemesten en de bemestingsnorm voor snijmais op Duits niveau te brengen van 200kg N, wat je kunt doen zonder overschrijding van de nitraatrichtlijn, geeft dat een extra plaatsingsruimte van meer dan 20 miljoen kilo fosfaat.

3 reacties

07 Feb 2019

Zelfvoorzieningsgraad eiwit duikt omlaagOriginele beschrijving

Melkveehouders zijn in 2018 een stuk minder grondgebonden dan in het jaar ervoor.

218 reacties


De productie van kunstmestvervanger uit dierlijke mest

Volgens mij vergeet hij er bij te vertellen dat er een beetje rioolslib bijgemengd wordt. Ik wil geen shit van Thieme op mijn land.

9 reacties


Waarom derogatie verlenen aan Nederland?

De laatste tabel van dit CDM advies is heel duidelijk. De problemen van het zuidelijk zand worden niet veroorzaakt door de teelt van mais. De niet-derogatiebedrijven scoren beter op grondwaterkwaliteit dan de derogatiebedrijven. De akkerbouwers zitten op een betreurenswaardig hoog nitraat niveau.
Let wel op: dit is een document waarop onze ambtenaren beslissen dat rijenbemesting de oplossing is voor de maisteelt. Laten we de derogatie maar afschaffen, dat levert meer winst op.
Of had meneer Schroder een slechte dag toen hij dit advies opstelde?

32 reacties

06 Feb 2019

Europese Commissie: Nederland mocht vergunningen pulsvisserij niet gevenOriginele beschrijving

De ontheffingen die de Nederlandse overheid aan pulsvissers heeft gegeven, zijn in strijd met de Europese regels, stelt de directie visserij van de Europese Commissie.

2 reacties