Opnieuw kleine min in melkprijs FrieslandCampina

De gangbare melkprijs van FrieslandCampina noteert ook in april een kleine min. De prijs in april bedraagt 34,50 euro per 100 kilo melk, een daling van 1,00 euro ten opzichte van maart. In die maand was een daling van 0,25 eurocent per 100 kilo melk te zien. 

Deel dit topic

Reacties

+4
paul1
Elke maand kleine min is totaal grote min.
robotmelker
Het hele jaar kijken we naar de melkprijs in de omgeving..... en op het einde van het jaar .... DAN maken we de balans op en laten we zien, in de prestatietoeslag, wat Friesland Campina waard is !!
dewittemotor
@robotmelker Ik heb veel vertrouwen in de huidige leiding. Er zal zeker een hoge interim uitkering volgen. Dus zorg maar alvast voor wat ruimte in u portemonnee
m uut m
@dewittemotor
Dan heb je niet goed geluisterd.
robotmelker
@dewittemotor ik weet niet waar jij dat vertrouwen uit put.
Ik zie alleen maar bestuurders die hun eigen zakken vullen.
putjesschepper
Als ie blijft zakken zal er wel goede prestatietoeslag komen.en dan vindt Schumacher dat dat aan hem te danken is.
van Ittersum
@putjesschepper vanuit gaande dat FC altijd verplicht is om een MCM uit moet betalen en daaroverheen een eventuele bovengemiddelde presentatietoeslag dan doet hij het goed. Maar we zijn nog maar eind maart , afwachten dus wat het jaar ons gaat brengen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , frieslandcampina en melkprijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0