Arla smeekt om melk

Weer goed nieuws!:

De top van Arla Foods smeekt om meer melk. Dat werd vanmiddag duidelijk op het congres van de European Dairy Farmers (EDF) in het Zweedse Falkenberg.

CEO Peder Tuborg zei in zijn toespraak tot vier keer toe dat hij graag meer melk wil: 'Veel meer melk.' Leden van de Scandinavische zuivelreus krijgen dan ook geen enkele beperking opgelegd.

Meer melk en groter worden is voor Arla de sleutel voor succes naar de toekomst toe, stelde Tuborg. Hij erkent dat globalisering tot meer prijsscommelingen leidt. Arla wil dat beantwoorden door groei en nog meer afzet buiten Europa. Daar wordt op dit moment ook de winst gemaakt

Meer: nieuweoogst.nu/scripts/edoris/…

Deel dit topic

Reacties

+6
zeppmann
Goeie prijs geven,dan komt de melk.
+1
Chocomel
Dan zijn ze op de korte termijn al verkeerd bezig, want voor juli houden ze de prijs gelijk. Door valutaschommelingen daalt zelfs de prijs voor Zweedse Arla veehouders.
+1
MBTrac1100
Inderdaad, als je iets wilt zul er een goede prijs voor moeten betalen
+1
paul1
Prijs omhoog, als er veel vraag is..... prijs naar beneden gebeurt altijd wel snel....
kaas
Ja prijs omhoog komt er snel meer melk hoor maar ook arla wil veel melk voor heel weinig geen wonder dat ze slecht aan melk kunnen komen
+1
pikdk
Eerst de boeren naar de klote helpen , nu doorkrijgen dat de banken gewoon de bedrijven gaan ruimen en dus leeg komen en niet meer melk omdat de meeeste geslacht worden .
en dan nu jaja laaat arla weten meer melk te willen!! nou ze zijn te laat de meeste beginne het hier aardig zat te worden !
westenwind
En dan hebbenze de prijs voor de melk die ze verkopen aan de kleine melkfabrieken hier in dk net met 10øre naar beneden gezet ......

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , melk , europa , arla-foods , arla , doc , dairy en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0