Chocomel


Foto's
0
Video's
0
Topics
1
Reacties
115
Stemmen
52
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 1d geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


25 Jun 2019

Klimaat activisten vertrappen gewassen

De onbeschoftheid van klimaat activisten tijdens een actie tegen de bruinkool ontginning is mateloos. Een akkerbouwer in het Duitse Rommerskirchen moest toezien hoe honderden activisten zijn akkers plat liepen, waar peterselie en wortels werden geteeld.
De reactie van de organisatie: "De boer moet blij zijn dat we actie voeren. Uiteindelijk heeft hij er ook voordeel bij als het klimaat minder ver opwarmt."
Totaal respectloos voor ander mans eigendommen en deze actie heeft dus veel overeenkomsten met de stalbezetting in Boxtel.Originele beschrijving

• Felder-Zerstörung nach Klimademonstrationen • Bauer aus Rommerskirchen erwartet Entschuldigung • Laut Bundesministerin Klöckner "respektlos"

7 reacties

18 Jun 2019

Verenigde Naties zien roomboter als grootste bron van CO2 uitstoot

Voor sommigen misschien niet leesbaar, maar volgens wetenschappers op een conferentie van de Verenigde Naties in Bonn, is roomboter het meest schadelijke product op basis van de CO2 uitstoot. Gevolgd door rundvlees en kaas. Daarnaast wordt consumenten er op gewezen dat het eten van deze producten schadelijker voor het milieu is dan auto rijden.

Als de Verenigde Naties nu ook al de retoriek van Thieme overnemen is er volgens mij iets goed fout.


• UN -Konferenz in Bonn diskutiert über besseren Klimaschutz • Verbraucher können schon beim Essen etwas tun • Ranking der klimaschädlichsten Lebensmittel

32 reacties