Boer Spierings verkozen tot Agrarisch Ondernemer van 2024: ‘Mijn telefoon is vandaag ontploft’

VEENENDAAL/OSS - Het was een zinderende avond in de Basiliek van Veenendaal. Welke van de vijf finalisten zou er met de titel Agrarisch Ondernemer van 2024 vandoor gaan? Het werd Boer Spierings uit Oss. ,,Superblij, vooral ook voor mijn ouders en onze medewerkers.”

Jasper en Afke Baukje Spierings verkopen melk, vlees van eigen koeien en nog veel meer in hun eigen landwinkel. Ze hebben een kaasmakerij en een kinderopvang die is geïntegreerd in het bedrijf. In hun filosofie is het belangrijk dat kinderen al vroeg kennis nemen van de relatie tussen mens, dier en natuur. Er is een nauwe samenwerking met Natuurmonumenten.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , melk , vlees , natuur , natuurmonumenten , Agrarisch , kennis , kinderen en Avond geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
849