Boer in het Nieuws: ‘De Grutto film brengt gevolgen van politiek gerommel goed in beeld’

Wat begon als een documentaire-idee over de grutto, werd uiteindelijk een bioscoopfilm over het leven van familie De Boer en de gevolgen van hun passie voor weidevogels.

Quote:
‘Nu gaat de helft van de film over ons en de andere helft over alle biodiversiteit op onze boerderij, zoals de grutto, insecten en vogels. We krijgen reacties van natuurmensen dat de natuur zo mooi in beeld gebracht is, maar ook van boeren die ons vertellen dat ze het boerenleven zo goed herkennen. Ik hoop dan ook dat deze film boeren en burgers dichter bij elkaar brengt.’

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's familie , vogels , natuur , biodiversiteit , weidevogels , boerderij , burgers , politiek , insecten en grutto geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0