Adema: boerenprotesten Europa bewijzen dat strenge regels geen Nederlands probleem zijn

Quote:
Het probleem van de boeren met een stapeling aan regels is geen Nederlands maar een Europees probleem, zegt Adema.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Adema fiets er weer een mooi eind op los ...... niet elk land kent dezelfde problemen maar wil het wel als vergelijk gebruiken. Ook geen oplossing waar de meesten op hopen, gewoon stug verder met de ingeslagen weg.
+1
demelkboer
Straks krijgt de Franse boeren hun zin en Nederland krijgt een fooi. Het gaat eu op het rechtse sentiment af te stoppen tot iig na de verkiezingen
+1
GJKlaassen
Dat roept ie nu... hij had het veel eerder met zijn collega landbouwministers moeten aangeven.
Jean-PierreK
In februari gaat Adema de Nederlandse voorstellen met zijn Europese collega's bespreken. "Ik hoor van hen dat zij ook op deze manier in gesprek zijn met hun agrarische sector. Misschien is dit wel het moment om meer ruimte te krijgen."
Jean-PierreK
@Jean-PierreK gaat hij dan toch derogatie heronderhandelen?
+1
JohnDeere7serie
Hij geeft hiermee toe dat de stapeling van regels een probleem is voor ons. Dat is al heel wat.
Twentsch Land
rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/…

Hier een wat positieve geluid van Adema.
demelkboer
En dan andere partijen populisme verwijten...
+2
Kars
Wat heeft Rutte daar te zoeken. Die rat zit overal tussen.
+4
Erik1979.
Europa staat toch volledig in brand. Agrarische sector wordt naar de kloten geholpen voor het klimaat. Energie sector wordt naar de kloten geholpen voor het klimaat. Poetin is stout en daarom mogen we geen goedkope energie afnemen en moeten we dure energie afnemen van lieve Biden. Wij moeten mensen bombarderen in het midden oosten want die maken problemen. Wij moeten Russen met alle wapens die we nog hebben verdrijven want die zijn stout. En wij moeten miljarden en nog eens miljarden uitgeven aan alle landen in de wereld omdat wij stout zijn geweest en teveel fossiele brandstoffen gebruikt hebben. Alleen Duitsland al 61.000.000.000 aan buitenlanders. En dan is het vreemd dat iedere burger die normaal werkt de straat opgaat om het beleid weer een beetje in eigen belang te krijgen. Maar als je aan je eigen land denkt ben je extreem rechts en wordt je partij die voor je opkomt verboden. En staat de bondskanselier te demonstreren samen met de mensen die volgens hun extreem rechtse zijn moeten doden.
weurding
Hoe streng zijn de regels... of de controle in landen waar appie zijn spinazi haalt
nieuws.ah.nl/

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's europa , europees , regels , boerenprotesten en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0