Ook druk op Denemarken om stikstof

Het is niet alleen de Europese Unie die stuurt op afname van agrarische emissies in de Europese landen. Economen van de OESO vinden dat Denemarken niet mag treuzelen met strengere wetten tegen milieuvervuiling, inclusief een voorgenomen belasting op de uitstoot van stikstof in de landbouw.
Meer: boerderij.nl/ook-druk-op-denemarken-om-stikstof/

Deel dit topic

Reacties

Melkveehoudernh
Het laatste deel van het artikel, dit is de jeugd waar we het van moeten hebben:

Al wordt die mening niet gedeeld door Marie Spannaus (25). De Berlijnse doet de aankleding van de beurs. Maar ze is ook kritisch op de Grüne Woche en de vervuiling die zo’n grote bijeenkomst met zich meebrengt. „Ik hang nu gedroogde worsten op, maar over tien dagen worden deze gewoon weggegooid. Net als al dat plastic waarmee de kraampjes worden opgebouwd. En ik vind de hal waar levende dieren worden tentoongesteld problematisch.” Ze vindt dat de Duitse regering veel te snel wensen van de protesterende boeren heeft ingewilligd. „Terwijl klimaatactivisten worden gearresteerd, wordt er meteen aan de wensen van de boeren tegemoet gekomen. Dat is niet eerlijk.”
+3
labella
@Melkveehoudernh De jeugd hebben hun hersens met pilletjes kapot gemaakt, die kunnen niet meer denken.
Melkveehoudernh
@paul1 nogal een verschil of je protesteerd voor je levenswerk, of voor een of ander ongrijpbaar groen geloof
+8
labella
Krimp van voedselproductie is het domste wat je kunt doen in tijden van oorlogsdreiging @paul1
-Jan-
@labella krijg je inlandse ontevredenheid mee burgeroorlo

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , druk , belasting , stikstof , denemarken , uitstoot en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0