Laat op tijd je grond bemonsteren

Om gebruik te maken van derogatie zijn geldige analyserapporten nodig van de landbouwgrond. De voorwaarden voor derogatie 2024 zijn echter nog niet bekend gemaakt door RVO. Het is daarom nog niet te zeggen hoe oud de grondmonsters mogen zijn voor het bemestingsplan en voor wanneer de nieuwe monsters gestoken moeten worden. Over het algemeen zijn de december en januari maanden de beste tijd om grondmonsters te laten steken.

Fosfaatdifferentiatie
Naast derogatie kan fosfaatdifferentiatie ook een reden zijn om de grondmonsters up-to-date te houden. Als uit het grondmonster blijkt dat er weinig fosfaat in de

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's derogatie , bemestingsplan , landbouwgrond , fosfaat , grond en rvo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0