Waarom koopt bijna niemand biologische producten? 'We zijn gewoontedieren'
Het ministerie van LNV presenteert de resultaten van een groot onderzoek naar consumentengedrag als het aankomt op het kopen van biologische producten. „We zijn gewoontedieren en ook consumenten moeten meegaan in de verandering", stelt minister Adema.
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's kopen en lnv geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Laatste
Reacties
Overigens ben ik wel benieuwdnaar de verkoopcijfers van het biologische huismerk van de Plus, die volgens mij "maar" 15 cent duurder is dan het normale huismerk
Wat te denken over alle conserveringsmiddelen !!!
Diabetici is explosief toegenomen momenteel 1 op de 14.
Direct gevolg van verkeerde voeding.
Diabetici is weer de grootste veroorzaker van dementie.
Dat zijn in Nederland bij elkaar meer dan 1,5 miljoen mensen die ziek zijn door slechte voeding.
Vervette lever zag je vroeger alleen bij alcoholisten nu bij tieners.
Zal het dan wel zo gezond zijn voor de mens?
Linkse en groene fratsen worden worden ondergeschikt aan economische werkelijkheid. “Erst kommt das Fressen, dann die Moral” - Berthold Brecht ± 1928 . (Ziet u de parallel ?)
Vanaf de jaren 50 is de selectie van granen op meer opbrengst heel hard gegaan. De bakkwaliteit is veranderd vooral het eiwit wat eigenlijk de gluten zijn. Hierdoor kan de darmen de gluten niet verteren en geven ontstekingen. Het kan zijn dat de Noord Amerikaanse rassen dit nog sterker hebben dan de Europese rassen.
waldkorn.com/nl-nl/onze-granen/…