Retimber maakt van landbouwgrond nieuw bos

Al bijna 500 boeren hebben zich aangemeld voor de vrijwillige opkoopregeling. Het gaat vooral om piekbelasters, die veel stikstof uitstoten in de buurt van een kwetsbaar natuurgebied.

Deel dit topic

Reacties

Albert Altena
Ik denk dat het meer om boeren gaat, die toch al wilden stoppen.
Al dan niet gedreven door steeds verder gaande belemmeringen.
+1
grös
Ach ja de belastingdienst komt pas na 20 jaar ?
bio boer
@grös daar zit idereen mee behalve de landbouw met landbouw grond die uitzondering zorgt alleen maar voor opdrijvend effect van de grondprijs
Ik zie de landbouwregeling nog wel verdwijnen het heeft ook helemaal geen nut is gewoon kado die alleen landbouw heeft
+1
George
@bio boer hohohoho mooi laten zo
+1
bio boer
@George kom ons allemaal wel goed uit natuurlijk 😁
+1
cornelissen
@bio boer Eigen woning toch het zelfde verhaal.
Puddingboer
Dus het hele verdien model is erop bedacht dat ze van mening zijn dat de natuur meer waard is ? En dus moet iemand er maar meer voor betalen.
Kars
@Puddingboer ze menen carbon credits daarmee te kunnen verkopen. Maar aan natuur kun je niks verdienen. Alleen arm worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bos , natuurgebied , landbouwgrond , stikstof , piekbelasters , boeren en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0