Minister Van der Wal de mist in met uitleg over stikstofonderzoek Universiteit Amsterdam

Minister Christianne van der Wal slaat in haar brief naar de Tweede Kamer over het UvA-stikstofonderzoek in nogal wat passages de plank mis, doordat zij begrippen door elkaar haalt. Dat stelt stichting Agrifacts. Zo verwart ze het begrip depositie voortdurend met concentratie en verspreiding en staan er veel onjuistheden in de brief.

Meer: stichtingagrifacts.nl/minister-van-der-wal-de-mist…


Deel dit topic

Reacties

+2
Nevergiveup
Voor vd Wal is wel duidelijk ; een kind wil ook altijd gelijk hebben anders gaan ze huilen ....
+3
Melkboer16
Het maakt niet uit, Cristianne begrijpt er helemaal niets van. Van de week in Rome ook een paar uitglijders en partijgenoten zijn helemaal klaar met haar.
Krijgt straks een ministerspost en dan de eerste beste fout ligt ze eruit.
Weidezicht

(klik om te vergroten)

+3
Weidezicht
@Weidezicht dit stukje tekst is wat mensen lezen en wat blijft hangen. Dus vd wal heeft wederom bereikt wat ze wil. Iedereen vetslijt haar voor dom, maar wij hebben nooit haar functie en taskomschrijving gelezen. Waarschijnlijk scoort ze een 9.5 voor haar functioneren.
Grasbaal
@Weidezicht

Andere landen komen ook aan de beurt als alle Vollebroekjes wakker worden aldus vd Wal:

Quote:
Toch zet de bewindsvrouw Nederland ook als overtuigend voorbeeld neer: als landen niet zélf de slag maken, worden ze daar mogelijk te gedwongen. “Nederland is het enige land dat handelt om een ​​rechterlijke uitspraak te doen. Alle andere landen in Europa proberen rechtszaken juist te voorkomen.”

De complete tekst: archive.ph/MG89w/#selection-825.7-833.70
+3
de jonge
@Grasbaal alle andere landen hebben de normen veel hoger liggen dus heeft het ook geen zin om vollenbroekjes op te laten staan....want die zullen het dan niet winnen.
Kars
@de jonge mevrouw vd wal zoekt medestanders voor haar beleid. Daarom lult ze zo, dat ze zelf zo dom als een varken is.
leonievdh971
Heel bijzonder:

. Het depositieonderzoek werd daarop gestaakt. Het is op dit moment onbekend of het depositie-onderzoek afgerond gaat worden.
Weidezicht
Ik zie heel veel zaken die niet gelukt zijn. Ook heeft uva het onderzoeksdoel veranderd van depositie naar concentratie, als ik het goed heb. In woens opdracht is dat doel aangepast? Wat heeft dit uva onderzoek nu concreet opgeleverd?
leonievdh971
@Weidezicht Hoe was de exacte omschrijving van het te verrichten onderzoek?
+1
Weidezicht
@Weidezicht dit is geen waarde oordeel trouwens. Vind het klasse dat mensen dit initieren, zodat er mogelijk echte antwoorden naar bovennkomen.
BertK
@Weidezicht Als ik het goed begrijp werd het onderzoek gestaakt omdat valideren van het depositiemodel niet mogelijk bleek te zijn. Als je zoekt naar iets wat er niet is, is er een moment dat je moet concluderen dat je beter kunt stoppen met zoeken.
Weidezicht
@BertK dat zoiets als dit de redenzou Ijn, hoopte ik al. Was bang dat de reden toch een beetje overheids of linkse grachtengordel invloed zou zijn.
+5
klant
Domme gans
aapheuvel
@klant exact wat een DOMME GANS, gooi je eigen land even te grabbel voor de hele wereld.
Claas 1986
Waarom zet vvd dat mens op nr 4 op de lijst? ze doet het voor vvd blijkbaar erg goed denk ik dan.
Albert Altena
@Claas 1986 Zal @Omzigt haar kunnen ontmantelen?
+1
Eers kiek´n
De beste minister die D66 ooit gehad heeft.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tweede kamer , amsterdam , christianne van der wal , van der wal en mist geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0