Column: PAS-melders legaliseren met UvA-onderzoek


Quote:
Niets staat provincies nog in de weg om PAS-melders te legaliseren, nu de Universiteit van Amsterdam aantoont dat na 500 meter geen stikstofdepositie meer is toe te rekenen aan een stal.

Deel dit topic

Reacties

demelkboer
Ellerkamp schets hier de mogelijkheid om dmv het uva onderzoek de pas melders te legaliseren. Probleem is dan wel als je al landbouw voor emissie reductie gaat pleiten ipv depositie reductie gaat deze vlieger niet meer op. Duivels dilemma
Farma_boerke
De stikstof van de PAS-melders zit al in Aerius in, er komt dus geen Nr bij. Daarom kan ook een generaal pardon (wegens overheidsfouten). De vraag is dan wie wel en wie niet (bv Lelystad airport ook?). Wie brand zich daaraan?
De politiek krijgt dit niet opgelost, dat zien we al jaren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , melkvee , melkveehouder , stikstofdepositie , kennis , amsterdam , pas-melders en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0