Agractie over strengere stikstofnorm: eenzijdig en rigide

Boerenactiegroep Agractie blijft erbij dat focus op stikstof in Nederland "leidt tot stilstand" en de natuur "niets oplevert". Nu duidelijk is dat de normen nog strenger zullen worden, zoals het ministerie van Landbouw donderdag aankondigde, vraagt Agractie-voorman Bart Kemp zich af hoe de overheid dan nog denkt zogeheten PAS-melders te legaliseren.

Deel dit topic

Reacties

bio boer
Ook andere sectoren hebben hier last van is niet alleen agrarisch dan hadden ze wel ammoniak normen gedaan
+1
Claas 1986
Hoe erger alles vast loopt hoe sneller het is opgelost
+1
Limootje
Dan maar geen huizen er bij. Immigranten doorsturen naar Brussel.
+2
BertK
Jaar na jaar te veel stikstof, ook dit jaar weer, de natuur kan nog minder hebben dan we dachten! En nog is die gevoelige natuur terug te vinden. Hoe dan?
Jannus
Quote Reactie van @BertK:
Jaar na jaar te veel stikstof,

Vanmorgen hadden we het erover dat we een bemestingsadvies programma (BAP)hebben gehad die adviseerde tot wel 400 kg zuivere stikstof te zaaien,omgerekend +/- 1,2 ton per ha en kwam ook uit de koker van dezelfde overheid
+2
MBMB
Christianne vdW heeft weer een extra reden gecreëerd om zoveel mogelijk PAS melders en interimmers illegaal te verklaren en te houden. Legalisering lijkt een sprookje maar wel vastgelegd in de wet, en daar zal de staat voor gaan hangen, betalen dus die emissiebeperkende maatregelen of aankoop stikstof. Zoveel mogelijk eruit dus, dat is het doel. De Slechte Staat wil geen verantwoordelijkheid nemen voor de zelf gecreëerde rotzooi, zie Groningen, zie de toeslagaffaire.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , stikstof , natuur , overheid , agractie , bart kemp , pas-melders en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0