Partijprominent Mona Keijzer breekt met het CDA

Quote:
De oud-staatssecretaris vertrekt vanwege de mogelijke kandidatuur van de Nijmeegse burgemeester Bruls voor het lijsttrekkerschap. Partijvoorzitter Hans Huibers woof die kritiek weg

Niet zo verbazingwekkend als je ziet wat er gebeurd is....

Deel dit topic

Reacties

Braboboer
Gaat ze bij BBB of Omtzigt?
+8
robbies
Bruls ook nog. Ze willen mij echt kwijt als lid
+3
matt
@robbies ze zijn nog bruller als ik al dacht πŸ˜’
+1
Weidezicht
@matt heee, broer van george ??..πŸ˜„
+2
matt
@Weidezicht klinkt toch goed compleet brul πŸ™‚))
Twentsch Land
Lekker mee brullen .... geluid wint soms ook πŸ˜‚
@robbies
Wolswinkel
@robbies wat heeft de man misdaan?
+3
robbies
@Wolswinkel de partij is een vehikel voor hem, geen blijk gegeven van de kernwaarden van CDA toen hij de macht proefde als voorzitter van het veiligheidsberaad. Daarnaast teveel ouwe politiek. Tijd voor nieuwe gezichten
Wolswinkel
@robbies Was ook sarcastisch bedoeld.πŸ˜‰ Je verhaal klopt helemaal natuurlijk, en dan druk jij je nog vrij mals uit vind ik.
+8
Weidezicht
@Wolswinkel heb je zijn reacties niet gezien tijdens de coronamaatregelen? Het kon niet streng genoeg, iedereen die 1 minuut na de avondklok binnenkwam moest aan de galg, en toen de bevolking echt begon te morren draaide die ineens als een blad aan de boom om, en begon hij tegen kabinet te schoppen dat al die regels onzin waren. Echte plucheklever, dikke brulkikker. Laat die masr voorzitter van cda worden, dan is het met cda ook gedaan.
+2
Wolswinkel
@Weidezicht Ja hij misbruikte zijn overgewicht tijdens Corona nogal ja.
+3
Wolswinkel
@Wolswinkel Herstel; overwicht
+3
de jonge
@Weidezicht niet best die arrogantie van die man, zie je al voor je dat hij met fransie timmer aan de bevolking zal gaan vertellen hoe ze moeten leven?
Nevergiveup
@Weidezicht Is gewoon extreem links van binnen
marcsterreborn

(klik om te vergroten)

+1
John Spithoven
Worden dit de kandidaten die ons land gaan redden???????

Net een docu over de handel en wandel van Pels Rijcken zitten kijken..... Bruls en Timmermans passen zo in dat script πŸ˜΅β€πŸ’«

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+2
hans1980
@John Spithoven Timmerkaag

(klik om te vergroten)

nescio
@John Spithoven de 4e aflevering geeft ook een goed beeld van de belangenverstrengeling van landsadvocaat met overheid. Gewoon laakbaar gedrag, nooit 'nee' durven zeggen tegen je belangrijkste klant. Ze geven overheid advies (fosfaatrechten, pas melders) en creΓ«ren eigen werkverschaffing, iets met wij van WC eend! Conclusie was dat overheid zou moeten stoppen met dit kantoor maar ze zijn te veel verweven.
+1
Wolswinkel
Bruls? Gewoon kapot knijpen en over 10 dagen tochtig spuiten.
matt
@Wolswinkel leveren

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda en Burgemeester geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nΓ©t dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
22
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN