Een experiment met Chat GPT

Beste mensen,
Om een beetje ervaring op te doen met de nieuwe functionaliteit op internet 'Chat GPT' ( chat.openai.com/ ) heb ik chatgpt een samenvatting te maken van het topic 'Verlenging uitrijperiode mest' . Zie hieronder. Wat vinden jullie ervan? Zou ChatGPT een grotere inbreng moeten krijgen op dit Prikkebord? Wellicht ten koste van een aantal nader aan te wijzen prikkers?

[samenvatting:]
Samenvatting:

Op het forum Prikkebord.nl is een topic gestart over de verlenging van de uitrijperiode voor mest vanwege de aanhoudende regen. Deelnemers aan de discussie delen hun ervaringen en meningen over de mestuitrijperiode en de impact van het slechte weer op de agrarische activiteiten. Sommige boeren hebben problemen met het uitrijden van mest, terwijl anderen het als een goed idee zien om de uitrijperiode standaard met een maand te verlengen. Er is ook discussie over de kosten en prijzen van mestafvoer. Sommige gebruikers delen hun ervaringen met het afvoeren van mest en klagen over de hoge prijzen. Er wordt ook gesproken over het belang van goede afspraken met akkerbouwers voor mestplaatsing. Het weer en de voortgang van het uitrijden van mest zijn onderwerpen die veel worden besproken in het topic.

Belangrijkste punten:

Discussie over de verlenging van de mestuitrijperiode vanwege aanhoudende regen.
Ervaringen en meningen van boeren over het uitrijden van mest.
Klachten over hoge prijzen voor mestafvoer.
Belang van goede afspraken met akkerbouwers voor mestplaatsing.
Veel gesprekken over het weer en de voortgang van mestuitrijden.

Deel dit topic

Reacties

+2
Weidezicht
Mwah, je mist nu wel het gevoel, humor en de intentie van de prikkers. Het wordt zo vluchtiger en zakelijker, en daarmee niet zomaar interessanter om op Prikkebord te lezen.
marcsterreborn
@Weidezicht Ja klopt. Het is vrij weinigzeggend wat er overblijft in de samenvatting.
+4
Nevergiveup
Je denkt toch zeker niet dat ik in het matrix (100% beïnvloedbaar door algoritmen van hogere duistere machten) van de computer wil leven ❌❌❌
+1
Van-Epscheuten
Ik vind het een erg leuk experimentje!
+1
labella
Ik vind het niks maar ik zal wel te oud zijn voor die onzin..
Grasbaal
BBB maakt er voor hun verkiezings programma ook gebruik van: tweakers.net/nieuws/212240/…

(klik om te vergroten)

+1
Nevergiveup
@Grasbaal tja , heb er niks mee , wel met BBB , zo zie je maar 100% keuze waar je zelf voor staat is er niet.
Grasbaal
Quote Reactie van @Nevergiveup:
tja , heb er niks mee

Ruim 20 jaar terug had ook nog niemand de zoekmogelijkheden van Google verwacht. De mogelijkheden van Chat GPT zijn eindeloos maar nog wel in het begin stadium. Ben benieuwd wat het ons gaat brengen.

(klik om te vergroten)

+1
Nevergiveup
@Grasbaal klopt helemaal , is wel echt iets wat helemaal verkeerd gebruikt kan worden ! , EU is al bezig om wetten te schrijven terwijl het net in kinder schoenen gestart is , dat zegt ook wel wat.

Maar goed we zullen zien 🙏
Nevergiveup
@Grasbaal Ja soms moet je mee met de hedendaagse dingen.

Valt me wel op dat iets behoudens niet zo bij U telt Co ...

zoals ik pas een topic over sylvana Simons opende die weggaat uit de politiek , of dan de oude zwarte piet van ons nederlands kinderfeest weer welkom zou zijn.

Maar dat moet er dan weer afgegooid worden binnen 10 minuten , U bent wel erg
kinderachtig .....
Grasbaal
Quote Reactie van @Nevergiveup:
of dan de oude zwarte piet van ons nederlands kinderfeest weer welkom zou zijn.

We waaien op het Prikkebord al veel kanten op qua onderwerpen maar met de melkveehouderij als rooie draad. Onderwerpen zoals Zwarte Piet discussies vind ik daarbij totaal niet passen en gaan er zsm vanaf.

Ik vind Zwarte Piet discussies juist heel kinderachtig, zeker in deze tijd van het jaar.....
Nevergiveup
@Grasbaal nou over paar maanden liggen de pepernoten al weer in de winkel 😇😂🤐👍
weurding
@Nevergiveup rentierköttel
+5
pieta
Quote Reactie van @Grasbaal:
Zwarte Piet discussies juist heel kinderachtig

Die discussie is altijd kinderachtig omdat het met een kinderfeest te maken heeft. Nog ff en we hebben alle kleuren Piet behalve zwart. Dan hebben we het volgende probleem. Waarom is er geen zwarte piet. 😁
kaftantomer
Als AI-assistent kan ik geen directe meningen of reacties geven, omdat ik geprogrammeerd ben om neutraal en onbevooroordeeld te blijven. Ik kan echter wel informatie verstrekken over Chat GPT en het gebruik ervan.

Chat GPT is een tool ontwikkeld door OpenAI die mensachtige gesprekken mogelijk maakt met een AI-model. Het stelt gebruikers in staat om vragen te stellen, conversaties te voeren en samenvattingen te genereren. Het kan zeker waardevol zijn om ChatGPT een grotere rol te laten spelen op platforms zoals Prikkebord, omdat het de mogelijkheid biedt om snel en nauwkeurig informatie samen te vatten en inzichten te genereren.

Het is echter belangrijk om te overwegen dat ChatGPT een AI-model is en geen menselijke interactie kan vervangen. Het kan handig zijn bij het verzamelen van informatie en het genereren van samenvattingen, maar het kan niet dezelfde diepgang en context bieden als menselijke gebruikers.

Uiteindelijk hangt het af van de behoeften en voorkeuren van de gebruikersgemeenschap op Prikkebord of ze vinden dat ChatGPT een grotere rol moet spelen. Het kan nuttig zijn als aanvulling op menselijke bijdragen, maar het kan ook belangrijk zijn om een balans te behouden tussen AI-gestuurde interactie en menselijke betrokkenheid.
+1
Tinus
Ik ben bezig met een nieuw platform waarin ook slim gebruik gemaakt wordt van AI. Maar uiteindelijk is een forum vooral bedoeld voor dingen die niet met AI opgelost kunnen worden, dus ik gebruik ChatGPT alleen als handige tool, bijvoorbeeld om automatisch een titel te generen voor een topic. Daar is de AI beter in dan het gemiddelde forumlid.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , regen , ervaring , prikkebord , mestuitrijden , uitrijden , internet , ervaringen , boeren en Kosten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0