Van der Wal: niets geregistreerd, maar weet precies aantallen.

Van der Wal is totaal niet serieus te nemen. Er zou niets geregistreerd worden, maar ze kan nu al vertellen tot waar de vragen zijn ingevuld. 🤡🤡

Quote:
De website van Aerius Check, waar boeren kunnen inzien of zij met hun bedrijf tot de 3.000 piekbelasters behoren, is maandag in de eerste twaalf uur dat deze open was 84.000 keer bezocht. (...)

600 keer werd de hele check doorlopen door geïnteresseerden. Dat zei minister Christianne van der Wal voor Natuur en Stikstof dinsdagochtend in een interview met Nieuwe Oogst, dat later vandaag online verschijnt.

Deel dit topic

Reacties

+3
Jannus
Je email adres vragen ze voor de uitslag,nou dan weet je het al wel,
Op het gemeentehuis ratelt de telex al
+3
mlkvhoudr
@Jannus aha we hebben een sitebezoeker geregistreerd stopplannen 😉?
+2
frank post
@Jannus dan heeft gemeentehuis Dronten het druk, was gisteren de meest gebruikte site op school, allemaal met e-mail account van aeresdronten😂
hans1980
П??🤡
Weidezicht
Was vanmorgen vroeg al op de radio dat er enorm veel belangstelling voor die rekentool is. Ze willen het beeld framen dat er heel veel boeren serieus geinteresseerd zijn, en alles serieus invullen. Kun je deze rekentool ook invullen als je een vliegveld exploiteert of een isolatie materiaal fabriek, of een staal fabriek of een cacoa fabriek?
Grasbaal
@Weidezicht Ik had hem ook getest (maar liep vast) en kon in het begin ook een andere branche kiezen.
Jannus
@Weidezicht elders hoor je dat het rustig is ,geen stormloop
oubi
@cs-agrar opvallend dat de veluwe wordt 'leeggeruimd'. Zou daar een bedoeling achter zitten?
+2
Twentsch Land
Ligt boven de zeespiegel 😉

@oubi
cs-agrar
"waar boeren kunnen inzien of zij met hun bedrijf tot de 3.000 piekbelasters behoren,"

de piekbelasters zijn dus al bekend....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's oogst , stikstof , natuur , website , aerius , christianne van der wal , piekbelasters , van der wal en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0