Als we van het smulbos moeten eten gaan we honger lijden - Wynia's Week



Quote:
Wynia's Week: Datum: 10 december 2022. Categorie: Biodiversiteit, Landbouw, Natuur. Auteur: Arnout Jaspers. Artikel: Als we van het smulbos moeten eten gaan we honger lijden

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Het smulbos is leuk voor ouders om samen met hun kinderen een dagje uit van te maken en daar houdt het dan ook ongeveer wel mee op.
+2
demelkboer
In Brazilië hebben ze ook voedselbossen. Ze halen er alleen eerst de bomen weg dat werkt toch praktischer
+2
George
@demelkboer Om er vervolgens soja te gaan telen? Van mij mogen ze wel van die regenwouden en oerbossen afblijven eerlijk gezegd. De mensheid richt al genoeg schade aan.
+1
pieta
@George Daar doen ze nu wat wij jaren gelden gedaan hebben, alles ontginnen, ontbossen en/of ontwateren. Dus wat ze doen snap ik wel. Die mensen willen ook de levensstandaard omhoog hebben. Dus als we die bossen willen behouden zullen daar iets op moeten verzinnen of in gaan helpen.
+1
George
@pieta
Tja op een of andere manier vind ik het ook zonde als ik die beelden van het kappen van regenwouden zie.
Maar ik vind ook al die stikstofwaanzin en dat de boeren overal de schuld van krijgen ook niet kunnen. En met voedselbossen gaan we echt de mensheid niet voeden. Maar de populatie is ook voortaan veel en veel te groot. En het verbranden van fossiele brandstoffen door industrie , verkeer en luchtvaart dat kan gewoon niet anders dan dat je daar problemen mee krijgt . Dat is voortaan veel te massaal in deze wereld.
+1
T60401
@George De mensheid gaat aan zijn eigen succes ten onder.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , natuur , biodiversiteit en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0