LTO teleurgesteld in nieuwe beperkingen

Quote:
LTO Nederland ziet in de vrijdag gepubliceerde Kamerbrieven een nieuwe reeks beperkingen op boeren en tuinders afkomen. Er is geen herstel van vertrouwen en het ontbreekt aan beleid om boeren die verder willen daarbij te ondersteunen.

Deel dit topic

Reacties

+2
Arnold1988
Tjongejongejongejonge.....
Een landbouwakkoord
Samen maken we een mooie toekomst
Weet je wat mijn mening is??
🖕🖕🖕🖕
+3
Arnold1988
@Arnold1988 Waarom zal ik uitleggen.
Ik ga niets samen doen met een onbetrouwbare partij
Een partij die niets liever doet dan oplossingen op de lange baan schuiven
Laat ik het Mark, Christianne en Piet maar even duidelijk zeggen: zolang jullie geen enkel perspectief bieden voor de boeren schuif ik niet aan tafel voor en landbouwakkoord
Lto doet dat wel
Doen ze altijd
Lekker praten
Hopen dat ze iets binnenhalen
Is niet zo’n slimme manier om belangen te behartigen
Afgelopen voorjaar was er even een momentje, een sprankje hoop
Sjaak kwam met een derogatie ultimatum
Nou, dat heeft diepe indruk gemaakt en resultaat opgeleverd
Ik zou zeggen Sjaak: veel succes met je landbouwakkoord
Voor mijn gemoedsrust: noem het aub een lto akkoord
Dat voelt net even iets lekkerder
+2
Twentsch Land
D66'er Tjeerd de Groot spreekt van een "goudgerande regeling" voor zogenoemde piekbelasters die willen stoppen met boeren.

Idioot !
+2
hans1980
@Twentsch Land Ik noem het Black Friday
weurding
@Twentsch Land Ze lieten hem niet echt uitpraten op1 👍
+2
Weidezicht
@weurding presentatrices waren ook kritisch op hem. Bart goed fel, maar lto had niet door dat dit het ultieme moment was om tjeerd in xijn hemd te zetten. Jammer.
Mh12
@Weidezicht tjeerd had het over 30 miljard natuurherstel....... is dat per jaar
+3
Arnold1988
Speciaal voor de fans van een landbouwakkoord
Probeer het volgende hardop te oefenen voor de spiegel:
Eenuf iss Eenuf!!!
+1
weurding
@Arnold1988 Frans voor een ei is een ei❓🙈
hans1980
@Arnold1988 Caroline was verliefd op Remkes....toen ging het mis..
+2
familie pelle
@hans1980
Quote:
. Caroline was verliefd op Remkes....toen ging het mis..

Jij zit caroline net zo te framen als Tjeerd ons. Jij weet net zo goed als ik dat het een slip of the tongue was. Bovendien getuigt het van weinig hersencellen dat je één van de weinige politici die opkomt voor de agrarische sector constant zit te framen.
+2
stefanus
@hans1980 Caroline was blij dat Remkes eindelijk eens de kloof tussen den haag en platteland benoemde en daarbij politici een draai om de oren gaf die geen enkel benul hebben hoe het op het platte land leeft,daar was ze heel blij mee en voor de rest niks.
+1
Weidezicht
@stefanus juist, zoals hans op caroline haar uitspraak reageert, zo reageerde de media op de uitsprask van mark omtrent de propagandamachine van nazi duitsland. Stukje zin eruit halen en daarop gaan framen. Hans gooit telkens een knuppel en verder niets. Arnold en zijn nicknames doen dat ook, maar die heeft er nog diepere gedachtes achter, die zeker niet dom zijn, alleen moeilijk te achterhalen. Hans zit alleen te stoken lijkt het.
+2
Frans Z.
LTO weer teleurgesteld,alweer. Verder als dit komen ze niet. Ik weet niet wat er nog moet gebeuren zodat ze de kont tegen de krib gooien. Ik denk niet dit als lid nog mee te maken....
Realisme
@Frans Z. als een wolf die naast een pluk wol zit te janken omdat die het schaap heb opgegeten
de jonge
+2
klompen
Weten ze ook eens hoe dat voelt we zijn al zo vaak in lto teleurgesteld
+1
JohnDeere7serie
Mooie uiteenzetting op hun site, kun je weer zien dat ze al tijden op de hoogte waren van de kamerbrieven
stefanus
@JohnDeere7serie Waarschijnlijk zijn er veel leden toch tevreden over de gang van zaken maar dat maakt niet uit, mensen informeren en aanmoedigen om in Maart te gaan stemmen misschien komt er dan echt duidelijkheid over de stand van zaken in het land.
groeier
Quote Reactie van @stefanus:
mensen informeren en aanmoedigen om in Maart te gaan stemmen misschien komt er dan echt duidelijkheid over de stand van zaken in het land.

Zou zeggen laat ze voor die tijd de boel al niet verpesten.
Arnold1988
@JohnDeere7serie Waaraan zie je dat?
JohnDeere7serie
@Arnold1988 als je zo snel na het verschijnen van de kamerbrieven zo'n persbericht met samenvatting van alle brieven online kan zetten.
Arnold1988
@JohnDeere7serie het ontbreken van de perspectiefbrief noemen ze niet
Zal wel niet belangrijk zijn
MBMB
LTO zoals gewoonlijk onder tafel gewerkt door de sluwe regering. Paar mooie woorden van Remkes die nog echt klonken ook en we zijn weer terug in ons hok. Beetje mopperen, krachteloos, het is een ramp maar ze willen 'gewoon' blijven praten als de boer de kalkoen is die op het menu staat. De gebiedsprocessen zijn bij voorbaat kansloos voor bijna elke boer, doel is; wegwezen en geef hier die stikstof. Laten we inzien dat sommige bestuurders van LTO het misschien wel goed bedoelen maar zij hebben geen enkele positie meer. Laten we ons via Agractie krachtig verenigen in elke provincie. Sterke club denkers en doeners bij elkaar. Aanval is de beste verdediging!
Arnold1988
@MBMB geweldig plan
Kemp denkt de pasmelders te kunnen helpen met piekbelasters opkoop
+1
hans-hans
@Arnold1988 als je de goeie club gevonden hebt sluit je dan niet aan want dan is het geen goeie club meer

wat ik er mee wil zeggen is dat niemand perfect/goed is, er blijven dingen wat we niet goed aan iemand vinden , wat belangrijk is zijn ze niet corrupt/oprecht (voor mij tenminste )
hans-hans
@hans-hans niet persoonlijk bedoeld maar voor iedereen
+1
Arnold1988
@hans-hans Agractie en lto zijn groot fan van de stikstofwet
Daarmee kunnen volgens hen pasmelders geholpen worden
Mijn voorzichtige inschatting is dat ze nog wel een keer in staat zijn om een flink op de muil te gaan door het tekenen van een landbouwakkoord
+1
de jonge
Ik kan je nu wel vast vertellen dat de lto niet voor mij heeft getekend als straks het landbouwakkoord door de neus word geboord met de opmerking van de politici erbij dat dit in samenspraak met de sector is gebeurt!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , tuinders , boeren en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!