Tata behoudt natuurvergunning, krijgt wel minder stikstofruimte

VELSEN-NOORD (ANP) - Tata Steel houdt de verkregen natuurvergunning, maar deze wordt wel aangescherpt, meldt de provincie Noord-Holland woensdag. Het staalbedrijf krijgt in de aangescherpte vergunning minder stikstofruimte en mag dus minder stikstof uitstoten.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
De verwachting is dat door innovaties de komende jaren de stikstofuitstoot verder daalt en dat het bedrijf voldoende stikstofruimte behoudt om de komende jaren de omschakeling naar duurzame productie van groen staal mogelijk te maken.

Alvast stikstof mogen gebruiken in afwachting van !

Dat is identiek aan pas.
+1
de jonge
@Twentsch Land jooooo waar is die vollenbroek nou??? wat is die man toch stil de laatste tijd als het om bedrijven buiten de landbouw gaat.....
de jonge
Moet de newmob maar in beroep aangezien vollenbroek blijkbaar verzaakt...
Koeien boertje
Is dit gebaseerd op de werkelijke uitstoot, of of een veel te grote vergunning van jaren geleden en dat ze gewoon door kunnen groeien

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , tata , vergunning , stikstofruimte en stikstofuitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0