Timmermans: vechten om water en eten kan lot kleinkinderen zijn

AMSTERDAM (ANP) - Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans vreest dat de klimaatcrisis ervoor kan zorgen dat zijn kleinkinderen ooit moeten vechten om water en voedsel. "Dat is het lot van onze kleinkinderen als we niet nu handelen", zei Timmermans donderdag tijdens een onlinebijeenkomst van Grootouders voor het Klimaat. "Wij zijn nu de wereld aan het vormgeven waarin mijn kleinzoon leeft als hij 31 jaar is." De kleinzoon van de 60-jarige Timmermans is op dit moment 1 jaar.

Bron

Timmermans: vechten om water en eten kan lot kleinkinderen zijn
nieuws.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+2
matt
Denk het ook wel met zo,n opa

b] Op de digitale bijeenkomst had Timmermans het ook kort over de formatie van het nieuwe kabinet. “Als ik de geruchten hoor over de nieuwe coalitie, dan hoop ik dat deze ons in de goede richting stuurt, met meer vergroening en verduurzaming.” Hij wil bijvoorbeeld dat er in de hele keten van de landbouw gekeken wordt naar verduurzaming.[/b]

Willen de boeren,uitkopen met een beroepsverbod.
En inruilen voor grijze stikstof.

Farm to fork maar dan zonder farm 😥))
+1
wimpie61
Met dat beleid van die Timmermans krijg je voedseltekorten
En die waanzin met die biomassa net zo vervuilend als kolen
+9
casev2
Ach... Moeder aarde heeft altijd nog gezocht naar een evenwicht, dat zal ook met het huidige overschot aan homo sapiens het geval zijn. Als je al ziet hoe histerisch de mensheid reageert op een relatief eenvoudig griepje, wat behoorlijk selectief is in het type slachtoffers, slaan we straks bij iets groters elkaar weer gewoon de hersens in, net als zovaak in de geschiedenis is gebeurd....
+5
Melkboer16
@casev2 betekent niet dat ik niet voor vaccinatie ben maar beetje gelijk heb je wel!
Dat er nu een beetje oversterfte is onder de zwakkeren in de samenleving is een keertje niet zo erg.
Veel mensen worden ook tegen wil en dank in leven gehouden.
Als je dieren zo laat creperen dan is het een schandaal maar verpleeghuizen liggen vol met….
+1
Twentsch Land
@Melkboer16

Veel mensen worden ook tegen wil en dank in leven gehouden

Nou dat is betrekkelijk, in Nederland is al jaren een beleid van kwaliteit van leven en als dat in de ogen van medici niet meer aan de orde is wordt het een einde verhaal....dat is o.a. Ook de reden dat er zo weinig i.c. Bedden zijn.
+2
Melkboer16
@Twentsch Land als het water sterk verontreinigd is met medicijnen zodat de gewasbeschermingsmiddelen in het niet vallen dan worden er toch heel veel mensen met karrevrachten medicijnen in leven gehouden toch!
+2
jack89138393
@Melkboer16 Met onze huidige levensgewoonten worden we ziek gemaakt en met medicijnen overeind gehouden. Wie heeft toch eigenlijk bedacht dat het antibioticagebruik in de veehouderij naar beneden moest?
+1
Twentsch Land
Hoe krijg je het bedacht ...... denk jij echt dat door afval medicijnen in water mensen langer blijven leven ......


@Melkboer16
slagakker
@Melkboer16 Liggen gezonde mensen op hun buik naar lucht te happen op de IC. Longen daarna helemaal aan gort. En dan durf jij te stellen dat het goed is dat de zwakkeren het loodje leggen. Daarbij vergelijk je mensen met dieren!!!! Ze zouden je van prikbord moeten gooien om deze opmerking(levenslang) Schaam je.
Melkboer16
@slagakker iedereen die zich had willen laten enten heeft daar ruimschoots de tijd voor gehad.
Dan is het risico op IC minimaal.
100%!zekerheid krijg je nergens met geen enkele prik maar dan heb je er wel alles aangedaan om het zorgsysteem niet vast te laten lopen.
Bewust niet geënt zonder medische reden en toch op de IC,jammer dan had je maar niet zo eigenwijs moeten zijn of vertrouwen op onze lieve heer.
Dat er zwakkeren doodgaan is met een normale griep ook zo.
Uitzonderingen van “kijk mijn buurman heeft zich laten enten en nu toch op de IC hou je toch.
Bekkink
Opa plop?🤣
weurding
Kinderen vechten zelfs om knikkers....🤭
+9
jordi 1455
Opvallend is dat veel high profile mensen die roepen dat de wereld er aangaat als we onze CO2 uitstoot niet omlaag krijgen, juist de personen die zelf een grote CO2 voetafdruk hebben. Maar volgens hun is het klootjesvolk schuldig aan klimaatverandering. Klimaatbeleid draait niet om klimaat, maar om totale controle over de levens van mensen te vergaren en mensen geld afhandig maken.
+1
Boerbakje
@jordi 1455 juist!
Hoeveel extra uitstoot heeft de laatste klimaat top niet veroorzaakt
spoorpro.nl/management/2021/…
+1
Nevergiveup
@jordi 1455 tja iets met splinter en balk , of pot en zwarte ketel.

Het schimmige spel van Timmermans om eerst voedsel schaarste te creëren , en dan later met food hups en in dienst zijnde boeren slaven te roepen , kijk ik ben de redder van jullie.

Je moet toch wel een duivel en stinkende ziel in je hebben om zoiets te kunnen doen.
kolvenboer
Dat zal helaas geen 31 jaar meer duren, er is veel meer aan de hand.
Melkboer16
@kolvenboer hoe eerder hoe liever!
Maar als de kleinkinderen van opa Frans al om eten moeten vechten dan zijn het wel echte socialisten.
Opa woont in een groot duur huis en als ze dat verkopen en gewoon werken dan is er geen vuiltje aan de lucht.
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Melkboer16:
Opa woont in een groot duur huis

Salonsocialisten!
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's water , timmermans , eten , klimaat , europese commissie , voedsel , moment , amsterdam en 1 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!