CoronaBonus. VVD stijgt 10 ZETELS

FvD, D66 en GroenLinks in de min

Cadeautjes, u deelt ze uit in deze crisistijd. Volgens Maurice de Hond vindt u de niet van de buis te branden Mark "8 miljoen kijkers" Rutte een ontzettend toffe peer, en zou u massaal op de VVD stemmen. Zelfs PVV-ers hebben getekend bij het VVD-kruisje! Voorts valt op dat de mojo van Rob Jetten volledig is uitgewerkt, en kan de D66-leider zich beter voorbereiden op een baan als purser bij Virgin Atlantic. En dat vliegtuig kan dan bestuurd worden door captain T. Baudet, die er electoraal ook maar weinig van bakt sinds dat onhandige media-optreden in Het CoronaCafé. Te vrezen valt dat Rutte het aantal persco's gaat opvoeren (4 x per week), de lock down gaat verlengen tot eind mei, en dat de VVD dat in juni op 40 zetels staat. Want zo bent u.

Deel dit topic CoronaBonus. VVD stijgt 10 ZETELS (geenstijl.nl)

FvD, D66 en GroenLinks in de min Cadeautjes, u deelt ze uit in deze crisistijd. Volgens Maurice de Hond vindt u de niet van de buis te branden Mark "8 miljoen kijkers" Rutte een ontzettend toffe peer, en zou u massaal op de VVD stemmen. Zelfs PVV-ers hebben getekend bij het VVD-kruisje! Voorts valt op dat de mojo van Rob Jetten volledig is uitgewerkt, en kan de D66-leider zich beter voorbereiden op een baan als purser bij Virgin Atlantic. En dat vliegtuig kan dan bestuurd worden door captain T. Baudet, die er electoraal ook maar weinig van bakt sinds dat onhandige media-optreden in Het CoronaCafé. Te vrezen valt dat Rutte het aantal persco's gaat opvoeren (4 x per week), de lock down gaat verlengen tot eind mei, en dat de VVD dat in juni op 40 zetels staat. Want zo bent u.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

Brutus64
Rutte heeft elke week een persconferentie, de laatste keer met dhr van Dissel, geen politicus, zonder Hugo de Jong, met 7 miljoen kijkers, logisch dat hij het goed doet in de peiling.
Maar we zijn nog lang niet van het Corona spook af, hier en daar groeit de ontevredenheid, hij zal de komende tijd toch meer vrijheid moeten terug geven en dan maar zien wat er gebeurt met het virus.
Bovendien is dit beleid dodelijk voor de de economie en duurt nog een jaar voor we gaan stemmen.
Wat me opvalt dat de SGP op 4 zetels staat
+2
mlkvhoudr
@Brutus64 ik had wat op marktplaats gekocht en moest dat even ophalen in zwolle, in alle eerlijkheid als ik 2 maand onder een steen gelegen had had ik t verschil niet gemerkt. T was vrijdag gewoon druk op de weg, je ziet overal mensen gezellig met elkaar kleppen op zeker geen 1.5 meter afstand.
+1
cjw73
@mlkvhoudr dat is mij ook al opgevallen de laatste week. De bungalowparken zitten hier ook al weer aardig vol.
+1
weurding
@mlkvhoudr schaam je.. in deze roerige tijden dingen op marktplaats kopen. U werd verzocht thuis te blijven😁
Todi
@Brutus64 zo lang sinterklaas nog cadeautjes uit deelt stem ik zelfs nog vvd.
+2
Porky
@Brutus64 de SGP had er wat mij betreft wel 10 zetels bij mogen hebben in de peilingen, die hebben meer ruggengraat dan Rutte met zn mooie praatjes, er word wel ff vergeten dat het zooitje dat er nu zit , met rutte voorop ,er voor heeft gezorgd dat er vanaf 2014 75000 banen zijn verdwenen in de zorg , en tientallen verpleeg en verzorgings huizen zijn gesloten, ( die nu weer versneld terug moeten komen , en dan roept die lachende leugenaar dat we moeten klappen voor de zorg,de huigelaar .ik walg van die man.
+4
Herbert
Wacht maar een half jaartje. De economische crisis begint op gang te komen. Bouwbedrijven hebben over het algemeen tot de bouwvak nog werk en daarna is het over. Eens zien of ze dan nog zo blij zijn met Rutte
+3
van Ittersum
@Herbert werk tot na de zomer van 2021 bedoel je. Ken een grote en een middelgrote en die zijn nu al bezig met tot de herfst 2021. Dus tot die tijd ...
Ouwe Gerrit
@van Ittersum Die grote misschien die snelweg of flatgebouw afmaken maar de rest heeft 1 januari al vakantie als er niks veranderd.
+1
van Ittersum
@Ouwe Gerrit ik bedoel meer huizenbouw/verbouw. Tis meer dat de vergunningstraject de remmende factor is. Tenminste die indruk kreeg ik
Zwaagdijk
@van Ittersum hier in Noord-Holland is een groot bouwbedrijf dat meteen alle ontwikkelingen heb stop gezet. En natuurlijk. Heb elke aannemer nu nog werk. Maar dat stopt. Straks veel ontslagen. Dan komen de eerste huizen in de executie. Maar dat is allemaal 2021.
Ouwe Gerrit
@van Ittersum Die ook. Die vergunningen is natuurlijk ook een ramp. Het zal me niet verbazen dat er over een half jaar opeens heel veel kan. Er moet echt wat gebeuren en snel. Dus heb je plannen...bouw wat je wilt, het kan.
Todi
@Ouwe Gerrit 1 Januari heeft iedereen vrij. s
+3
Porky
@Ouwe Gerrit juist ,we zullen eens zien hoeveel mensen dr baan kwijt raken, dit gaat een heeeeeele grote crisis worden, die de vorige zal doen verbleken, het zat er aan te komen ,er moest iets of wat gebeuren in wat voor vorm dan ook ,de hele zooi was /is gek aan het worden ,geld heeft/had geen waarde meer, alles werd er gedaan of het "gewoon" was,de geld pers loopt warm van het eindeloos miljarden drukken, kom op zeg het moest fout gaan
Weidezicht
Uitgeven nieuwe bestekken is helemaal stil gevallen. Bij bouw en gww kwam de crisis de vorige keer ook ongeveer 1,5 tot 2 jaar na de bankencrises
+1
ted9
@Weidezicht Moeten we dan maar weer eens een stal zetten.
BertK
@ted9 N2000 vriendelijk. Begreep dat er net een kamerbrief is over hoe 😄
+2
Rutte heeft HEEL wat op zn geweten , klopt deze peiling wel ???Over een jaar bestaat de vvd niet meer.
+1
van Ittersum
@Detukkeroettwente volgens mij is het meer de gevolgen waar de VVD niet de schuldig aan is maar de schuld van krijgt. Heeft de VVD Corona bedacht?, heeft de VVD de stikstofuitspraak bedacht?....
Porky
@van Ittersum nee ,maar wel de zorg naar de klote geholpen, wel wilders uitgelachen toen die in februari zei de boel op slot te gooien, wel in februari voor miljoenen aan beschermde kleding naar China stuurde ,waardoor hier gn mondkapje te krijgen was,en zn oren liet hangen naar RIVM ,die zei ;niks aan de hand, dus "HOEZO"heeft RUTTE geen schuld.?
gerrie-hul
@van Ittersum Heeft de vvd ook helpen bezuinigen op de zorg Ja en fors en vraag dat er ook even bij
+3
Bennie Stevelink
Dat Baudet in de peiling flink onderuit is gegaan verbaast mij niets. Tijdens het eerste Corona-debat was zijn gedrag, samen met dat van Wilders en Ouwehand, ronduit schandalig. Het volk verwachte zekerheid en duidelijkheid, waarbij het belang van het volk voorop stond.
De drie genoemde personen waren echter bezig de angst van het volk te misbruiken voor eigen politiek gewin. Baudet en Wilders probeerden het volk nog extra angst aan te jagen in de verwachting dat dat antipathie zou opwekken tegen de regering en steun voor zichzelf. Ouwehand probeerde de angst van de bevolking in te zetten tegen de boeren, ook vanuit de verwachting dat dit steun zou opleveren voor zichzelf. Zij bekommerden zich niet om de tienduizenden die ziek zouden worden en de duizenden die zouden overlijden.

Ze hebben alle drie laten zien dat ze alleen maar geïnteresseerd zijn in hun eigen politieke belang en daarbij bijna letterlijk over lijken gaan.
+2
Lepus
@Bennie Stevelink Was het niet Bruins (VVD) die iedereen de eerste tijd maar wat rond heeft laten reizen etc "Want we zijn een open maatschappij". Hoe kom je erbij dat deze 3 zich niet zouden bekommeren om de ellende van een ander? Het is juist andersom, de gevestigde orde schijt op het volk. Wie denk jij dat deze giga schuldenberg terug mag gaan betalen?
+2
Brutus64
@Bennie Stevelink volgens mij stelde Baudet al in januari voor om de grenzen per direct te sluiten, om het Corona virus tegen te houden, meer nee Rutte lachte dit voorstel weg, bovendien beweerde het RIVM dat het virus hier niet zou komen, we weten nu allemaal wat er nadien gebeurd is.
Baudet wil nu dat er nu meer aandacht komt voor de economie
@Brutus64 En er mag wel meer aandacht komen voor de nabestaanden.
+1
Brutus64
@Bennie Stevelink laten we het niet over politiek belang hebben, Rutte heeft elke week een persconferentie, de laatste keer zelfs zonder Hugo de Jong, 7 miljoen kijkers, elke keer weer een soort van verkiezings toespraak
Jaap40
.
+4
Maar laten we blij zijn dat de min.pres en de min. van volksgezondheid van VVD zijn en CDA.
Stel dat ze van D66 en GL zouden zijn met een 'succesvolle coronacampagne'...
arie.j
Quote Reactie van @gert-jan-klaassen:
Maar laten we blij zijn dat de min.pres en de min. van volksgezondheid van VVD zijn en CDA.Stel dat ze van D66 en GL zouden zijn met een 'succesvolle coronacampagne'...

En het duurt nog ongeveer een jaar voordat er verkiezingen zijn, een jaar waarin nog van alles kan gebeuren.
diezel
Quote Reactie van @arie.j:
een jaar waarin nog van alles kan gebeuren.

Met de Grondwet buiten werking stellen, oppositie buitenspel en monddood maken, kan er in een jaar inderdaad van alles gaan gebeuren.
Best bijzonder om met zoiets naar buiten te komen op Koningsdag en juist als de Tweede Kamer een week reces heeft. Toch? 😡

Kabinet werkt aan spoedwet, nu noodmaatregelen langer gaan duren
nos.nl/artikel/…
nrc.nl/nieuws/2020/…
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden t , opvoeren , hond , vvd , groenlinks en d66 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!