‘Warmtegolf is het effect van klimaatverandering’

Vanaf vandaag stijgen de temperaturen in zowel Frankrijk als Nederland. Het kan hier net zo warm worden als in Marokko in deze tijd van het jaar. In Frankrijk zal de 40 graden worden aangetikt en zelfs overschreden.
foodlog.nl/artikel/…

Deel dit topic

Reacties

+2
Farmer_
Ja, is de eerste keer ooit dat t zo warm wordt, mafkezen.
+1
Pluto
Het vervolg effect van jarenlange indoctrinatie door wetenschap en politiek betaald met torenhoge subsidies .
+3
Farma_boerke
Het begin van de zomer, 21 juni, en dan nu al klagen en beweren dat dit door klimaatverandering komt?
Het enige constante aan klimaat is juist verandering, alleen op een geologische tijdschaal die wij ons niet kunnen voorstellen.
Groen1
Dit kun je zelf doen tegen de wereldwijde opwarming
De opwarming van de aarde is onomkeerbaar en daarvan gaan we steeds meer de kwalijke gevolgen ondervinden, waarschuwt Jelmer Mommers. In zijn boek ‘Hoe gaan we dit uitleggen’ scheidt hij feiten van fabels en zet hij uiteen hoe iedereen z’n steentje kan bijdragen om de schade te beperken. Drie praktische adviezen van de auteur.
ad.nl/binnenland/…
ej-van-de-voort
@Groen1

Vooral gelul voor de buhne, zo schoon zijn ev’s niet als je alles meerekent. Minderen op city trips en weekendjes weg met het vliegtuig is 1 van de weinige echt nuttige adviezen uit dat stuk, rest is weer tunnekvisie uit de groenlinks koker.
+3
Morgen word het 58 graden .
gerrie-hul
@Detukkeroettwente Biertje erbij onder de kastanje boom
Farma_boerke
@Detukkeroettwente het word nog warmer 93,2 graden. Je had het toch over graden fahrenheit
+4
diezel
Ja, tot het definitieve Klimaatakkoord van komende weken zal de Nederlander op msm doodgegooid worden met al dit soort onzin. De codes oranje/rood vliegen je om de oren. Alle deugmensen verzamelen, anders kun je je baantje wel vergeten. 😬
+1
j h p
Toch gewoon een sterke stroming uit Afrika, na de vluchtelingen komt de warmte hier ook naar toe.
Conclusie: de vluchtelingen hebben deze warmtegolf op gang gebracht 😜 , maar dat zal wel politiek incorrect zijn.
Pluto
@j h p Zwart trekt warmte aan !!.
de Haas
@j h p In zekere zin heb je gelijk. De eerste komt hier als vluchteling aan gewandeld. Die regelt woning, uitkering en krijgt een gezinshereniging wegens zielig. Die zullen wel niet op de fiets komen, dat vliegtuig stoot weer co2 uit....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0